+1 yılBüyük poponun olumlu yanları olumsuz yanlarından daha çoktur bu bir :D Bu saatte uyumayanlara sorarsan bu soruyu zaten olumsuz cevap pek almazsın gibime geliyor 😂 Soru "Diğer" kategorisinde olduğu için diğer olumlu yanlarını burada yazmamayı tercih ediyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlumlu olması için estetik ve kalçalara bacak hatlarına göre kıyafet seçmek daha önemli. Kadın olmayı seven cazibesini hisseden kadınlar için güzeldir. DAR uzun elbiselerle de çok güzel olur.
137 Yorumla- +1 yıl
Kalçalrın pantolon içinde gayet güzel duruyor. Siyah cepsiz tayt pantolon ve çizme kombinide çok yakışır. Vizon cepsiz pantolon ve kısa topuklu bot kombiini de yapabilirsin. Triko elbise opak çorap ve kısa topuklu bot kombinide kalçalrının duruşu ve caziben için güzel gösterir.
- +1 yıl
Pantolon giyeceğiniz zaman ve ya cepsiz tayt pantolon giyeceğiniz zaman bir beden incelten toparlayan çorap giymek daha güzel formda kalçalrınız olmasını sağlar. İç giyim giymedende ve ya tanga giyerekte formda kalçalrınız olur.
- +1 yıl
Ya tanga giyince popo daha çok belli olmaz mı ama
- +1 yıl
Tanga giyebilirsin ama bir beden incelten çorap giyersen tanga ile daha estetik daha cazibeli kalçalra sahip olursunuz.
- +1 yıl
Tayt ve tanga kombini popoyu çok güzel gösterir dimi
- +1 yıl
Evet özellikle cepsiz tayt pantolonlar ve cepsiz kadife pantolonlar , yüksek bel streç tayt modelleri çok güzel gösterir. Tayt altına bir beden incelten çorap giymekte çok güzel olur. TANGA modeline göre kalçalrın cazibesi farklı olur.
- +1 yıl
Ama mesela öyle giydiğim zaman taytın arkası popomun arasına giriyor ya
- +1 yıl
Bir beden incelten çorap modeline göre tayt giydiğinde kalça arana kaçmaz. Tanga giysenizde bir beden incelten çorap ile tayt giymek daha güzel olur kalça aranda tanga güzel durur itici bir görünüş olmaz.
- +1 yıl
Ay valla bu konularda baya bilginisin 😊
- +1 yıl
Çok naziksiniz. Bence sizde bir kadın olarak birbirinden farklı estetik kıyafetlerinizi denemeli ve güzel cazibeli formda olmayın her detayını yönünü denemelisiniz.
- +1 yıl
Bide kalem etekler var ya onlara bayılıyorum
- +1 yıl
Kalem etekler bir kadının dolabında olması gereken en şık kıyafet. Ya da diz hizasında ve ya diz altı dar bir elbise mutlaka olmalı. Hem istediğiniz tanga modelinide giyebilirsiniz. ve ya farklı şık düşük bel dantel detaylı slip ve ya tanga giymek te güzel olur.
Bir beden incelten lycralı çorap giymekte çok zarif gösterir. - +1 yıl
Oda dar bir kıyafet ama popoyu çok güzel gösteriyor
- +1 yıl
Bence de çok güzel gösterir. Hem vücudu sıkı dar formda estetik gösteriir hemde kalçalarınızı sıkı ve daha formda estetik görünmesini sağlar. Kalem etekle ve ya dar streç elbiseyle elbise korsesi de bir beden incelten çorapla bir arada giymek daha ince gösterir.
- +1 yıl
Kalem eteğin içine de kesinlikle g-string ya da tanga giymek gerekir ama
- +1 yıl
TANGA modelleri daha farklı daha çok şık zarif modeller de var. Dantel detaylı saten ve farklı şık modeller giymek daha güzel olur. G string daha seksi. Ama tanga modelleri gibi zarif ve güzel olmayabilir. Önemli olan kalem eteğinle kalçalrının daha güzel olması önemli. Daha sert diri ve formda kalçlarının olması istediğin tanga modelini giymek için daha güzel olmazmı.
- +1 yıl
Evet dediğin doğru daha güzel olur 😊 Zaten popomun güzel gözükmesini isterim 😊
- +1 yıl
Kalem etek giymek ve streç dar elbise giymek için güzel estetik kalçalara sahip olmak her kadın için olduğu gibi sizin içinde çok güzel olur mutlaka. Hem formda güzel kalçalara sahip olmak eteğinizle bir arada kalçalrınızın daha formda olduğunu görmek öz güven verir. Topuklu ayakkabı giymekte daha zarif gösterir.
- +1 yıl
Peki mini eteğe karşı neler düşünüyorsun
- +1 yıl
Mini dar etek çok hoşuma gitmiyor ama yine de daha sıkı gösteren incelten toparlayan çorap kombini yapmak her zaman güzel olur. Mini kloş etek kombini yapmak ta çok güzel olur.
- +1 yıl
Rüzgarda dikkat etmek lazım ama 😊
- +1 yıl
Evet mutlaka ama her güzelliğinde bir zahmetli yönü var.
Ama önemli olan yakışması beden bacak ve kalça hatlarını güzel kadınsı göstermesi her yönden çok şık. Uyumlu güzel zarif fiziğe göre kombinlemek estetik detaylar aksesuar iç giyimlerle çoraplarla kombinlemek ve zarif topuklu ayakkabı ve ya bot ile kombinlemek her zaman çok şık. - +1 yıl
Mesela ben tanga giymeyi çok seviyorum günlük hayatta da giyiyorum çünkü kendimi seksi hissediyorum ve bu durum çok hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Tanga giymek her yönden güzeldir. Kadınsı gösterir kadın hissettirir. Kalçalara göre ten rengine göre ve kadınsı zevkinize göre en güzel modelleri giymek etek elbise ve pantolon içinde giyildiğinde gün içinde her an kadın olmanın özel ve güzelliğini ayrıcalığını yaşamak çok zevklidir.
- +1 yıl
Aynen öyle dediklerin çok doğru. Hem popo daha güzel görünüyor tanga giyince
- +1 yıl
Bu ayrıcalığı ve güzel detayları giymek gün içinde kadın olmanın özelliklerini böylesine özel kıyafetlerie bir günün her anını yaşamak çok güzel duygudur.
Tanga giymek sütyen giymek ince çorap giymek ve kıyafetlerle vücudunuzun fiziğinizin beden ve bacak hatlarınızın bir bütün halinde güzel ve zarif olması her yönden kadın olmanın en güzel yönleridir. - +1 yıl
Zaten içime tanga ya da string giydiğimde kendimi daha seksi daha kadınsı hissediyorum bu benim için çok güzel bir şey. Mesela yolda yürürken içimde tanga olduğunu bilmek çok hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Zevkinize göre modelinin güzel çekici kadınsı olması , renginin sizin ruhunuzu kadınsı duygularınızı simgelemesi en güzeldir. Mesela pembe ve ya mor bir tanga giymek pantolon ve ya tanga içinde siz gün içinde içinizdeki tanga modelinin kadınsı model olması üzerinizde hissetmeniz yürürken sürtünmesi kalçalrınızın pantolon ve ya taytınızın içinde rahat etmesi çok hoş haz verir.
- +1 yıl
Evet aynen dedikleriniz gibi oluyor. Ayrıca mor renge bayılırım özellikle tangada
- +1 yıl
Çok zarifsiniz. KADINSI güzel hoş çekici bir renktir. Ve de tanga modeli dantelli tül detaylı kadınsı zarif çekici bir model olduğunda kıyafetinizin içinde gün boyu kadınsı hissetmek her an kadınsı güzel bir iç giyimle kıyafetlerinizi detaylandırmak ve ruhunuzu kadınsı duygularınızı her an aktif yönde hissetmek çok güzeldir.
- +1 yıl
Zaten dediklerinizin aynısını hissediyorum o tarz şeyler giyince ve bu çok güzel bir şey
- +1 yıl
Ne güzel çok zarif kızsınız. Ne güzel sizin gibi bir kızın böylesine özel kadınsı hisleri hissetmesi gün içinde kadın olmanın her güzel özel hislerini hissetmeniz ne güzel...
- +1 yıl
Annemde benim gibi biri ondan geçmiş bana da sanırım 😊
- +1 yıl
Güzel bir kız mutlaka annesinden örnek alır huyu güzelliği giyimi kadınlığı yaşaması kıyafet zevkleri mutlaka bir kız annesinden örnek alır. Bir kadın ne kadar kadınlığını yaşarsa ve kızına öğretirse mutlaka hayatın her anında hayatın her güzel zamanlarında her yönden mutlu yaşamak güzel olur.
- +1 yıl
Mesela annemde çok sık tayt giyer ama ince alıyor taytları genelde ve içi görünüyor
- +1 yıl
Çok şanslısınız. Güzel bakımlı zarif şık giyinen kadınlığı her zaman her gün en güzel şekilde yaşayan annen olması ve onun kadınlığına imrenmek onun gibi giyinmek kıyafetleri içinde kendini kadın hissetmnen tanga ve ya diyer kıyafetleri ile kendininizi de anneniz gibi zarif ince ruhlu kadın hissetmeniz çok güzel duygudur.
- +1 yıl
İnce tayt giymeyi seviyor olsada fiziğini vücudunu kalça ve bacak hatlarını beğenen kadın olmalı.
+1 yılMesela Bazı büyük kalçalar var hoş durmuyo çünkü şekli aşure kazanı gibi oluyor. maşallah! pantolon falanda güzel durmuyo.😂, ama yuvarlak, çıkık, büyük kalçalar tabiki güzel dir..
(Kısacası şekline göre değişiyor.)25 Yorumla- +1 yıl
Dediğin çok doğru hele bide yürürken sallanıyor ya dimi 😂
- +1 yıl
Sallanmaz olurmu, Görüntü kirliliği 😂
- +1 yıl
Kız bide tayt giyiyorlar öyle ya 😂😂
- +1 yıl
Götünün güzel olduğunu sanıyor. Canım ya. 😂
- +1 yıl
Bide tanga giydiğini düşünsene 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıfım ama fiziğim iyi popom göze çarpıyo çıkık kalkık bir popom var ve ne giysem sevgilim kızıyo bu yüzden herkesin götüme baktığını düşünüyo heralde iyi yanı seksi hissettiryo
51 Yorumla- +1 yıl
O zaman senin ki büyük ama dolgun duruyor bu yüzden güzel gözüküyor sarkık falan değil yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılFotona baktım az Önce demek bir büyük popolu daha nasıl olduğunu merak ediyor galiba 😅 iyi iyi. Ben çok sevmesemde merak etme erkeklerin coğu seviyor. Bazen göze gelmesi tahrik edebiliyor. Aslında büyük olması sorun değil basenlerin olmasın yeter. Egzersizlerle eritebiliyorsun zaten.
Artı yönleri (bence)
Ele geliyor vurunca iyi ses çıkartıyor göze geliyor dayaması zevkli oluyor başkada yok malesef
EkSi yönleri
Pantolonlar iyi durmuyor. Oturduklarında arkadaslarına çok az yer kalır. Pantolon bedeni bulmakta zorlanirlar. Kendileriyle barışık pek olmama ihtimalleri yüksektir bu kişilerin başkada aklıma gelmiyor00 Yorumla- Diğer konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılher yönden olumsuz bence. etrafından sapık eksik olmuyo
47 Yorumla- +1 yıl
Evet işte insan en çok onlar yüzünden çekiniyor. Ama olumlu tarafı da mesela dar bir kıyafet giydiğinde çok güzel gösteriyor 😊
- +1 yıl
biliyorum kuzum ben de aynı dertten muzdaribim ne yazık ki
- +1 yıl
Mesela ben tayt giymeyi çok seviyorum ama popom biraz büyük maalesef ki o yüzden çok belli oluyor ama gene de giymek istiyorum ama çok dikkat çeker diye çekiniyorum ya
- +1 yıl
giyinme giyinme bu kadar yamyamın içinde.. sonra kötü gözle bakıyolar
- +1 yıl
Ya izin verirsen mesajdan konuşabilir miyiz yorumları takip eden sapık bir topluluk varda
- +1 yıl
tabiki :D
- +1 yıl
Atamıyorum ama sana mesaj gizli 😊
+1 yılOraya buraya carpar pantolon alirken lanet edersin herkes dotune bakar daha sayayim? 🙄
23 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bu durumların hepsini yaşadın 😂
- +1 yıl
Yeap
- +1 yıl
Benimde büyük ya kilolu değilim ama popom büyük. Hatta profil resmime bakar mısın sence nasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBel inceyse avantajli estetik bir görünüm katıyor ama öteki türlü hoş değil
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen dediğin doğru. Bide mesela yürürken sallanıyor dimi 😊
- +1 yıl
En fazla 105 olmalı neden asirisi çirkin olur.
+1 yılSıkı olduktan sonra insanlar için hiçbir olumsuz yanı yoktur fazlasıyla ilgi çeker erkeklerde ah be keşke benim olsa hissi yaratır o yüzden dert etme :)
10 Yorumla
+1 yılOnu kim kardashian daha iyi bilir bizim haddimize değil onu yorumlamak😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ama onunki büyük olmasına rağmen güzel duruyor herkesin öyle değil ki 😂😂
- +1 yıl
Iyy yayık gibi duruyor 😂
- +1 yıl
Hele bide yürürken sallanmasını bilir misin 😂😂
- +1 yıl
Kahshahah😂
- +1 yıl
Bide tayt giyiyorlar dimi 😂😂
+1 yılAşırı büyük ise sorun olur ama bazende erkekkerin dikkatini çeker çünkü biz erkekler kalçaya çok bakarız.
10 YorumlaBüyük popoyu hava yastığı gibi kullan airbag yani :))
11 Yorumla
+1 yılolumlu tarafı ustune dusunce aır bag vazfıesı gorebılır kotu yanı seyahatde sıkıntı helada sıkıntı:)
10 YorumlaOlumlu yönü dikkat çeker; olumsuz yönü dikkat çeker..
10 Yorumla
+1 yılOlumsuz yönü yok büyük popolu işen hep dikkat çekersin hep gözler üzerinde olur hele ki tayt dar kot pantolon ya da dar eşortman giyiyorsan bence çok seksi gösteriyor ve bakmayacak erkek yok gibidir bir çok erkeğin hayalini süslersiniz
00 YorumlaDiğer konusunda 671 cevap paylaştı. olumlu yönü erkeği baştan çıkarır.
olumsuz yanı: o götü kaldırıpta evde iş yapmak çok zor gelir, evde hazır bir kepçe ve bir operatör lazım. :)10 YorumlaÇok büyükse, İtici abi ben nefret ediyorum büyük Popodan
10 YorumlaDiğer konusunda 484 cevap paylaştı. olumlu yanı aslında bel ve bacak boyutu ile alakalı giydiğin elbise pantolonun yakışmasına da etken. olumsuz yanı giyimine göre bakışları net çekebilirsin üzerine
00 Yorumla
+1 yılKoltuğa sığmaz mesela. Başka ne gibi olumsuz yanı olabilir ki
10 Yorumla
+1 yılOlumsuz yanı yok her açıdan olumlu fazlasıyla hemde :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar büyük mesela 90 üstüyse noooo 😂😂😂
118 Yorumla- +1 yıl
Evet 90 üstü mesela 😂😂 Neden ya çok mu kötü durur 😂
- +1 yıl
Evet bence büyük 90 üstü kilo yağ oluyo bana göre hoş durmuyo
- +1 yıl
Küçük olsa kıyafetler güzel durmuyor büyük popo olsa bu sefer ne giysem popo çıkıyor ortaya 😂
- +1 yıl
Tatlım küçğk ney 90 cm 80 üstü zaten büyük popo oluyor bu küçük degilll 90 üstüde koca göt oluyor yaniii büyüklükten çıkmışş
- +1 yıl
Oda doğru. O zaman olumlu yani ne senin için mesela büyük olması 😊
- +1 yıl
85 90 okey güzel dolgun büyük oluyor daha küçüğü kuru göt oluyor... ondan daha büyüğü hoş degil şişkoluk oluyor.
- +1 yıl
Mesela benim popom 95 maalesef ve tayt giyince çok belli oluyor ya ama tayt giymeyi de çok seviyorum
- +1 yıl
Bilemiycem boyun uzunsa iyidir
- +1 yıl
Resimdeki sensen büyğk te degil
- +1 yıl
Evet resimdeki benim ve büyük duruyor resimde bile popom dimi
- +1 yıl
Hayır bence iyi duruyor kilolu degilsin popon sadece dik güzel yani aradada spor yap tam taş olur 😉
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim böyle güzel bir mesajı duymaya ihtiyacım vardı valla ❤😊 Aslında spor yapıyorum mesela yürüyüş yapıyorum koşuyorum 😊
- +1 yıl
Aynen çok iyi işte
- +1 yıl
Bu arada izin verirsen mesajdan konuşsak olur mu çünkü yorumları takip eden sapık bir topluluk varda 😊
- +1 yıl
Götünden mi bahsetcez 😂😂😂
- +1 yıl
Önce benim götümden bahsederiz sonra seninkine geçeriz sırayla 😂😂😂😂
- +1 yıl
Oldu beyefendi hadi bby
- +1 yıl
Al işte ne oldu şimdi
+1 yılPopo? 😁😁😁😁 Nelere geliyoruz agagagagagga
22 Yorumla- +1 yıl
Nelere geliyoruz derken 😂?
+1 yılAradan vurdukça şak şak eder 😀
Şak şak sesi insanı motşve eder 😂😂00 Yorumla- Diğer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılgösterişli olur güzel görünür bide ilişki esasında erkegin üzerine oturunca zorluk çekersin o olur
00 Yorumla Çok büyük olmamalı küçükte olmamalı
25 Yorumla- +1 yıl
Büyük olunca dar kıyafetlerde çok belli oluyor dimi
- +1 yıl
Mesela ben tayt giymeyi çok seviyorum ama popom biraz büyük olduğu için giyerken biraz çekiniyorum ya sen olsan ne yapardın
- +1 yıl
Yürüyüş ve koşu yapıyorum ama spor salonuna gitmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılolumlu yanı popo sahibi hep yumuşak takılır. Ama büyük popolu kadın dezavantajdır, pipiyi kırabilir.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bnmide büyük popom olsa
13 Yorumla- +1 yıl
Küçük mü seninki
- +1 yıl
Ewet
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılOlumlu yanı çok abazan avlarsın.
Olumsuz yanı arabada birkaç kişi ile oturman zor olabilir00 Yorumla
+1 yılSekste iyi zevk alirsin ama normal hayatta tacize uğrarsın
00 Yorumla
+1 yılOlumlu yani oksamadim sekmesi güzel olur olumsuz yani olmadık yerde tahrik eder
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bir problemi yok.
10 Yorumla - Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYürürken denge sorunu olur saga sola yalpalanır
10 Yorumla
+1 yılOlumlu olumlu ben birsey yazmayim bu konuyla 😂
10 Yorumla
+1 yılPantalon şık durur.
21 Yorumla- +1 yıl
Ya popo büyük olunca giydiğin kıyafetler dar ise çok belli oluyor ama popon küçükse de kötü duruyor 😂
Poponun şekline bağlı birazda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen peki poponun güzel ve büyük olduğunu mu zannediyorsun?
00 YorumlaDiğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. İyi tarafı yok
11 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar kızgın cevapladın ya 😂
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük popo büyük popodur 😬
10 Yorumlapek olumsuz yanı yoktur herhal de :D
10 Yorumla
+1 yılÇok buyuk sevmem normal olcak popiş dedigin
10 YorumlaGüzel oluyor bayağı 😀😀
10 YorumlaAma Sendekide Güzel Duruyor Tokatlıcaksın :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendi popondan mı bahsediyorsun yoksa?
00 YorumlaBüyük her zaman iyidir tat verir erkege 😁
41 Yorumla- +1 yıl
;) :)
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Buyuk popo iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük herzaman iyidir seviyorum 😋😋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ses çıkarıyor büyük olanlar anlayan anladı :D
00 YorumlaZenci olsaydım severdim
00 YorumlaBuyuk popo ele avuca geldigi zaman olumlu
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Hiç olumlu yanı yok ki
00 YorumlaBüyük popo sevmiyorum, göz zevkimi bozuyor.
00 Yorumla
+1 yılSekste iyi olur büyükse dert etme :))
00 Yorumla
+1 yılOlumlu yani sekste sadece 😁
00 Yorumla
+1 yılBaşka soru aklına gelmedimi penbiş
00 Yorumla- Diğer konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılTaş gibi görünüşü
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne