Annem, ben o zamanlar 5e kardesim 4e gidiyor, uyumadan 1 saat once kardesim fişi takardi, tam maraz alinin dövüş sahnesinde , hadi yataga derdi... Yatakta kardeşimle tekme ata ata uyurduk...
Çalışırken üzerine yatılmasa bile fişini çekip yatağın içinde tutup, üzerine yatılırsa yine tehlikeli çünkü bunların içinde ki kablolar üst üste geliyor, zaman ile üzerinde uyudukça öyleliklede en sonunda içinde kablo tamamen bir birine temas edip, fişe takılıyken yanma riski oluyor hatta yanıyor
Ama cidden yaniyorduk. Elektrikli battaniye büzüşmüs yorganin altinda, fark etmemisiz biz de bir kaldirdim yorgan carsaf yanmisti hep dumandan gidiyorduk biz de. Ki uzerine yatmadik asla, yatana kadar isitiyorduk sadece. Ustune yatsam ben yanmistim Şu an oyle dusun.
@Galaksidesongezegen Anladım peki bu elektrikli battaniye yatağı çok ısıtırsa ya da battaniyenin kendisi uzun süre çalıştığı zaman yangın çıkarır mı sonuçta elektrikli battaniye çalıştığı süre içerisinde yatağı ısıtır
@Galaksidesongezegen O zaman yatak ısındıktan sonra bu elektrikli battaniye denen aleti kapatmak daha iyi o zaman yoksa Allah Korusun yoksa böyle şeyler oluyor https://www.youtube.com/watch?v=nkjePhqBslc
@ozianna Elektrik çarpması derken vücuttan akım geçiyor muydu yoksa çarpma sinek ısırığı kadar mıydı Çünkü vücuttan akım geçerse tehlikeli ama onun dışında tehlikeli olmaz sadece acı verir o kadar
@THATMAN Peki günümüzde var mı bu elektrikli battaniyelerden Çünkü internet dışında pek normal hayatta satıldığını görmedim Özellikle büyük alışveriş merkezlerinde sanırım pek yaygın değil ve fazla tutulmuyor
@THATMAN Peki bu elektrikli battaniye dediğimiz şey yangın çıkarır mı Özellikle bu elektrikli battaniye dediğimiz alet yatağın üzerinde daha fazla çalışırsa
@THATMAN Peki bişey soracağım sen bu elektrikli battaniyeyi düşük ayarda tutuyorsun ya peki yatağa girdiğinde elektrik çarpmıyor mu sana merak ettim Çünkü Fiş takılı iken yatağa girersen elektrik çarpar akım geçmese dahi gıdıklar Benim babama öyle olmuştu Fiş takılı iken battaniyeye girdi ve çarpıldı Allah'tan akım geçmedi
En İyi Cevaplar