20 yasindaki oglum kizi zorla hamile birakmis napicam lutfen yardim edin?

babasi kizin durumunu ogrendi disariya attilar kizi oglum hayvan bide hic soylemedi bana ben kizi aldim cok sukurki esim cok anlayisli kiza sahip cikiyoruz oglumda diyor korkudan soylemedim anne bir hata yaptim beni affet diyor cocugumu istiyorum diyor evlenicem valla diyor tabikide evlencekler ama ben kiza uzuldum babasi nasil evladini birakir ya öldürmek istedim neyseki Şu an benim yanimda
ben gelinimin piskolojisini nasil duzeltebilirim lutfen yardim edin torunuma bisey olcak diye korkuyorum

o artik benim kizim torunumun annesi piskolojisini nasil duzeltebilirim bir hata yapmis olabilir ama asla sokaga atamam neyseki kocamda cok seviyor evde herkes cok sevindi ama gelinimin cok uzulmesinden uyuyamiyorum ogluma kizdim boyle tatli bir kiza nasil evlenmeden once yapmis anlamadim kiza saldirmis zaten

bana anlatti herseyi kizda sevmis oglumu ama kiz evlenmeden once olmaz demis oglum kizi kacirmis yapmis kizda korkudan kimseye soylememis
Güncellemeler
+1 yıl
kiz bana dedi ben onu seviyordum ama o gun yaptigini kabullenemiyorum bana sahip ciktiniz tesekkur ederim dedi kendi ailemin yapmadigini bana yaptiniz bsnde sen uzulme kizim senin sucun degiloglumun yaptigi hayvanligin bedelink sana odetemem asla sen uzulme dedim
20 yasindaki oglum kizi zorla hamile birakmis napicam lutfen yardim edin?