Bence nazar diye bir şey yoktur demiyorum ama mesela düşer "ayy nazar değdi" ne bileyim ayağını burkar "kesin göz var." Ya kendine gel önüne bak önce 😂
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeminle bu sitede ikinci en güzl tesbit yav arkadaş ne oluyorsa nazar göz ya bunu duayenlerinde genelde nazar verilecek bir tarafları bile yok sinir olmamak elde değil sakarlık yapar nazar hata yapar göz hep göz nazar yani yoksa dört dörtlük insan bunlar 😀😀
Ya sen ne diyorsun gözünde arpacık çıkmış şey diyor nazardan çıkar. Mikrop kapmış git bir yüzünü yıka 😂
İnek çanı gibi 😂
A a burnum aktı. Hep nazardan bunlar.
Tamam yeter anladım. 😂
✋✋✋✋
Her konuyu nazara bağlayamayiz tabii ki de. ama nazar dediğimiz şeyin olduğu da bir gerçek😊😊😊(aman profilin gözüküyor nazar değmesin 🧿😂😂😂)
Mesela atıyorum ayağını burkuyor triplere giriyor. Kesin şunun nazarı değdi diye 😂
Sivilcesi ciktiginda ay cok guzelim hep ondanoluyor nazar degiyo diyeni duydum. Otesi yok bence😂
Düzenli beslenmediği için yağlı yiyecekler tükettiği için sivilce çıkacak hali yok ya 😂
Annemle yengem öyleler ikisi bir araya gelince nazarları çakışıyormuş hatta
Haha kahkaha attım şu an 😂
Cevap
23Cevap
Başlıca dalga geçtiğim tipler, hadi kızlara alıştıkta bide erkek arkadaşlarım demiyomu gırtlaklayasım geliyo, gelmişin 35 yaşına hala sana kim nazar değdirecek kadar baksın sevdimin salağı, anneleri gaza veriyo bence bunları:)
Yok yani adam kalp krizi geçirip vefat etti birkaç sene evvelinde karısı "nazardan öldü " deyiverdi. Zaman zaman bu nazar muhabbetinin b*kunu çıkaranlar olmuyor değil.
Kendi başarısızlığını kapatmak için böyle yapanlar olsa da kötü şeylerin çoğunluğu nazardandır Hadisi Şerifini unutmamak lazım. İnsan fark ettirmeden nazar edebilir. Hatta kendi kendine bile nazarın değebilir.
Bir nevi sorumluluktan kacma.. Kotu enerjiye inanirim ama o kotu enerjiyi cekmek icin bile bisey yapman gereklidir yani mesele yine sorumsuzlukla alakali :)
Çantamda asılı BEŞİKTAŞ rozetimi dışardayken mağaza denilen salak şeylerde dolaşırken düşürdüm. Ve bu bir nazardır. Artık renkliler nasıl baktıysa... Gibi yani:D Var tabi nazar. Nazardan yani :D
Nazara inanırım ama her şeyi nazara bağlayan insanlar bana egoist gelir. Sanki herkesin gözü senin üzerinde😄
Nazara inanıyorum ama her şeyin nazara bağlanmasına karşıyım. Resmen suçlanacak bir şey bulmuşlar atıyorlar topu sürekli ona.
Annem :Tabak kırıldı. Nazar nazar araba direğe çarptı nazar nazar. Evde yangın çıktı nazar nazar kolum koptu nazar nazar 20. kattan düşüp öldüm. Nazar canım nazar çıktı
Aynen yaa nazar yani. Başka ne olabilir ki :D
Asla kaza olamaz nazar
Kesinlikle nazar
Ahhshahaa
Nazar elbette ki var ama dediğiniz gibi herşeyi de ona bağlamamak lazım.😁
Basima cok geliyor uzerimde de oldugunu dusunuyorum hatta muska yazdircaktim gidemedim bir türlü
aynen oluyorum tokası düşse ayyy nazar var diyecek :D
Aynen ya yok öyle söyleme nazar değcek
yok böyle söyleme nazar değcek ne itici tipler 😂
Bazen her olumsuzluğu nazara vağlanması beni sinirlendirir
Ama nazar var olan birşey
Açıklamayı okuyaydın 😂
pardon 😂😂😂
Şimdi güzel biriysen çok insanın bakışının ağırlığı çehreni çiğner
Aynen gıcık oluyorum ya bu arada bı mesaj atarmısın Bısey sorucam sonra geri atmazsın
Kendini bir şekilde avutması gerek..
Haklısın 😂
İllaki önüne bak ama nazar var be kzuu
Yok demiyorum zaten her haltı nazara bağlayanlandan bahsediyorum
Dişlerine nazar değmiş 😀😀
Haha sorma 😅
Haahah
Yüzün solmuş bir neden ki 😀😀
Nazardan. Gözleri çıkasıcalar 😂
Seni anca kurşun paklar 😁😁
Başlıca dalga geçtiğim tipler, hadi kızlara alıştıkta bide erkek arkadaşlarım demiyomu gırtlaklayasım geliyo, gelmişin 35 yaşına hala sana kim… [+]
Sürekli söyleyenler sinir bozucu tabi.
Nazar Burçlar gibi saçma şeylere inan var mı ya?
Evet ya itici gerçekten :D
Hahahhahaa haklısın😂😂
Ben şapşalım demiyor da..
Evet oluyorum
Felsefesiz, sıraiçi insanlar en nefret ettiklerim.
nasipte yokmus der geçerim
Nazar vardırda
Bu kadar nazar hayra alamet değil
Hayır ben sınır olmuyorum
Evet kendilerini çok güzel sanıyorlar galiba
Evet sende çok nazar var diyorlar :D
He ya sakarım demiyorda nazar diyo
Olmuyorum
Evet çok abartırlar.
Ayağı kaysa nazar diyor. Bu kadar da olmaz ki ama
Sinir oluyorum.
nevet