Öyle sert bir çarpışma değildi. Ama vurduğu andan beri diz kapağımın arkası ağrıyordu. Uyanınca lavaboya gideyim dedim ama ayağımın üzerine basamıyorum. Yani düz tutamıyorum. Sandalyeye oturunca ağrımıyor. Birazdan doktora gidiceğim ama size sormak istedim. Ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Doktor yırtık olduğunu söyledi
Dün futbolda diz kapaklarım biriyle çarpıştık, şu an ayağımın üzerine basamıyorum, kırık olabilir mi?
ben rahatsızlandım acilde agrı kesici igne vurdular ortopediye git dediler 1 sene gitmedim en son gittim ameliyat gerekli dedi ama her doktor iyi yapamıyomus eskisinden de kötü olma ihtimali varmış olmıcam o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortopediye görünmelisin
Birazdan gidicem
Bende doktorum ama bölümüm değil keşke yorum yapabilsem
Akşam işe gitmem gerek ama doktor yürüyemezsin derse gitmeyeceğim. Bence kırık olsa bacağı kıpırdatamazdım bile.
Bence sadece kaslarda sorun var.
Kırık olsa duramazsın evet. Diz kapağın zedelenmiş olabilir
Peki işe gitsem bişey olur mu ki?
Gitme be kardeşim rapor al direkt
Düzcedeysen bana gel arkadaşıma yazdırayım rapor 3 gün
Abi yurtdışındayım. Hastaneye geldim acil servise ama en az 8 saat beklemem gerekiyor. Birazdan hemşire bakar ilk. Doktoru görmem 8 saati saati bulur.
Aboo bekleme boşver kendini iyi hissediyorsan çalış ama patronuna durumu bildir
Hemşire baktı kırık yok dedi. Biraz bekle sana bir öncelik tanıyacağım dedi. 8 saat değilse bile en az 4 saat beklerim artık 😅
Agahagga
Bekle kanka
Bir de diyolar ki bu ülke çok gelişmiş. Acil de bile bu kadar bekletiyorlarsa vay hâlimize 😣
Hangi ülkedesşn
Kanada
Doktora bir görün bro
doktora git
Gidicem birazdan.
gecikme,
menüsküs yırtıgı mı
Evet
çok geçmiş olsun benimde menüsküs yırtıgım var ameliyat gerekli ama olmadım
doktor benim ameliyata ihtiyac duymayacagimi soyledi. 2 hafta sonra belli olur ama. eger agri gecmezse gel beni gor dedi
ben rahatsızlandım acilde agrı kesici igne vurdular ortopediye git dediler 1 sene gitmedim en son gittim ameliyat gerekli dedi ama her doktor iyi yapamıyomus eskisinden de kötü olma ihtimali varmış olmıcam o yüzden
en iyi uzmani bulmaya calis o vakit. gecmis olsun.
insallah iyilesir eskisi gibi olur
cok bir eksisini görmedim ama sagol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!