Abilerimden bıktım artık!! Ne yapmalıyım?

4 tane abim var. Hayat çok acımasız, neden 4 erkekten sonra bir kız olur ki? Bana düşkün olmalarını seviyorum ama her hareketime karışmaları artık o kadar can sıkıcı ki! Zaten hayatım boyunca okulda, lisede hocalar kaç kardeş olduğumuzu falan sorduğunda 5 derdim ama abilerim olduğunu söylemezdim. Ama mutlaka hocalar sorardı o zaman söylediğimde herkes ooo falan yapardı ve tüm erkekler benden uzak dururdu. Hiç unutmuyorum lise 3 teyken hoşlandığım biri vardı çok efendi ve nazik biriydi. Benim gibi kitap okumayı çok seviyordu. Arkadaşımla konuşurken duymuş ve bana suç ve cezayı getirebileceğini söyledi. Çok mutlu olmuştum. Akşam eve geldim odamda okurken 2. Abim geldi ve: sen o kitabı almayacak mıydın kim verdi dedi, kitabın dışı eski olunca birinden aldığımı anladı. Arkadaşımdan dedim, biraz sinirle hangi arkadaş bu cinsiyeti ne dedi. Kız dedim telaşla. 3-4 gün sonra beni okuldan almaya geldi haberim yoktu. Şansıma o çocukla konuşuyorduk ben kitap hakkında düşüncelerimi söyleyip tekrar teşekkür ederken abim gördü. Ve sinirle bizi kenara çekti. Oğlanda açıklamaya çalıştı valla kötü bir şey yok falan diye. Ama hayatımda hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum. Eve geldiğimde diğer abilerimde biraz konuştu ve kızdılar. Neden cinsiyeti konusunda yalan söylediğime sinirlendiler. Sanki erkek desem normal karşılayacaklardı. Hiç güvenlerini sarsacak bir harekette bulunmadım. Onlar çevreye güvenmediklerini söylüyorlar hep. Kısa giyinmesem bile zorla en en bol giysileri alıp erkek gibi giydirirlerdi ortaokulda. Neyse sonra oğlanla bir daha hiç konuşmadık. Sadece özür diledim o da sorun olmadığını söyledi. Bu arada şu an üni 1 deyim. Abilerim boş insanlar değil hepsi itü falan gibi yerlerden mezun. Ve böyle bir sürü olay var ama son olayı söylemek istiyorum. Geçen misafir geldi. Ben arkadaşımla (kız) telefonda mesajlaşıyordum farkında olmadan gülümsüyormuşum. En küçük abim gördü misafirlerin yanından alıp beni kenara çekip kimle yazışıyon lan sen diye kızdı. Sanane ya bıktım!!
Abilerimden bıktım artık!! Ne yapmalıyım?