Resimdeki teyze gece yarısı kapınızı çalsa ve;"Tanrı misafiri kabul eder misin evladım."Diyip yanağınızı sıksa cevabınız ne olurdu? 😌😌😌

ben tanrıya inanmıyorum teyze ver bir yanak hoppa hadi iyi akşamlar der kapıyı kapatırım.
Hahahaha
Teyzeye takma dis alacamm 😔
Kapıyı kapattıktan sonrasını hatırlamam😂
Neden? 😂
Niye ki? Teyze çok tatlı ve tontiş bence 😂
Oyle tabi😏😂
Hahaha öldüm gulmekten
Öldüm hala guluyorum
Gelmiyorda
Etmem ya bu ne.
Korkunç bir teyze sadece 😱
Aynen 😂
Evet. Ama tatlı yine de teyzecik 😂
Ben sevmedim 😂
Teyze buna kırıldı 😂
Canı cehenneme 😂
Aaaa hiç yakışıyor mu Soner Bey bu size? 😂 Tanrı misafiri geri çevrilir mi hiç? 😂 Hiç yakıştıramadım size 😂
Tamam ya ama istemem ben korkarım 😂
Ay tamam yahu 😂
😂😂😂😂😂
😂😂😂
Hahaha gulmekten öldüm
Cevap
12Cevap
bıçakla komik olacağını anladın şimdi de güzelim teyzeleri zombi mi yapıyorsun çocuk
Abi benimle niye uğraşıyorsun ki Sen? 😕 Hem ben bu resmi internette buldum. Ben sokmadım teyzeyi bu hale 😕 Hem bıçakla komik falan olmuyorum ben 😑
Ahahah tamam tamam olabilir 😂
ALLAH misafiri benim misafirimdir gelsin buyursun ama
Tedbirli olurum yinede her ihtimale karşı ama evimede alırım ki
buyur teyze derim ne olaçak ben alışığım zaten bir ara neredeyse her ece uyandığımda karşımda beyazlı bir kadın görürdüm
dediklerini yapıyorsa , kabul ederim. Gel teyze diye. Allahtan başka kimden korkucam. ALLAHI BİLE SEVERKEN.
Vallaha ben gel derdim çünkü Allahın misafiriyim diyo benim için ben allahin misafiriyim diyen herkese kapımız açıktır
geel teyzem sen de gel başım üstüne bide kahve yaparım içeriz der alırım içeri de benden korkar bu teyze
Teyzecim evde yer yok derim postalarım valla ölmek istemiyorum
Soru yağmuruna tutmazsan geç otur teyze
Aga bir s. gidermisin derim
Seni tanrı etsin evladım
Teyze gel bir corbamizi ic
Ağlarim herhalde
töbeee ne diyonn sen
Sıktır o. c derim
Tövbe tövbe 😂
Yatirir severim 😁
Sarilirim
Otel parasi verirdim