Aklıma ilk gelen Tabiki Pavyonlar oluyor 😄 Bu şehirde binaların, dolmuşların, araçların ışıklandırılması açıkçası bir pavyon edasına sokuyor insanı. Bu arada foto bana aittir. Ankaranın en cıvıldak yeridir ve ışıklandırmaları, kuzey ışıklarına kafa tutar niteliktedir
Ankara'nın girişinde de vardı böyle ışıklı binalar. Ama neresi bilmiyorum Severim Ankara'yı. Orası çok özgür geliyor nedense. Hem büyük ve kalabalık hemde tanıdık yok :D Sosyal medyada bahsedildiği gibi pavyon görmedim travesti görmedim Ankara havası dinleyen insanlar falan yok Ve gri şehir diyorlar öyle değil bence. Bolca park ve yeşil alan var. Diğer şehirlerde o bile yok
Bir tepeye çıkıyorsun ve tüm Ankara ayaklarının altındaymış gibi oluyor. O an Ankara çok küçük geliyor gözüne sonra içten içe ne kadar büyük olduğunu, aslında bu şehirde küçücük bir karınca gibi kaldığını hissediyorsun. Aşkı burada yaşıyorsun. Ama her köşesinden Anıtkabiri göre biliyorsun. İşte o zaman bu şehire aşık oluyorsun.
Vietnam vs Güney kore savaş; Türkiye Güney kore yardım etti. - Güney kore okullar Atatürk okulu, Türkiye isnanlara Türk isimleri- Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara. Marş okulları.
Ankara soğuk bir şehir ve oldum olası sevemediğim bir şehir. Sevmememin sebebi kötü örneklere sahip bir yer.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burda yaşıyorum o bloklardan birinde. Kuzeyyıldızı benim hayatımın aşkını bulduğum yer. Ankara denilince aklınıza pavyon geliyo olması garip. O kadar güzellikleri varken
En İyi Cevaplar