- Havalar aşırı ısınmadan bir yolunu düşürüp Kale civarını ziyaret et. Olağanüstü değil ama otantik, sevimli bir yerdir.
- Etnografya müzesi meşhurdur, görmeden olmaz <3
- Üyeliği olan bir arkadaşın olursa bir akşam üstü Eymir kenarında bira içmeni hararetle tavsiye ederim.
- Şu sıra kırk ikindi yağmurları yaklaşıyor, sabah hava günlük güneşlik gibi görünse bile çantanda şemsiyen olsun ehe.
Zamanla pavyon kültürünün şehrin ruhuna nasıl işlediğini fark edeceksin. Dallı güllü donatılmış, neon aydınlatmalı dolmuşlar normal gelmeye başlayacak bir süre sonra asdfggsggmhs
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ankara biraz tarzını bulamamış bi şehir. aşırı karışık insan tarzları var... nesi meşhur beypazarı evleri beypazarı kuruau kazan kavunu ve mükemmelde ayaş domatesi haymana balı çiftlik donsurması ve yoğurdu ayazı pavyon dolu caddeleri, kızılcahamam haymana kaplıcaları, iğrenç kokan ve ankaranın nedeni belli olmayıp her yerine diktikleri yabani akasya ağaçları, ulus heykeli abdi ipekçi el heykeli hitit anıtı anıtkabir kuğulu park, benzeri turhalada yapılan atakule, eskiden rusların çantayla malzeme getirip sattıkları eski adıyla rus pazarı, peynir kokulu çerkes sokak, pişmiş kelle satılan ulus hali, ykm önü buluşmaları dost kitap evi önü beklemeleri eylül pasajı yüksel caddesi, akşam gelen işportacıları, sabah 5 lira olan simitin akşam 5 tanesinin 5 lira olması... hayatım orada geçti ama artık kapandı bana Ankara kapıları 😔
Ankara da yaşıyorum ama meşhur olan tek şey anıt kabir başka bir şey gelmedi aklıma. zaten hiç sevmediğim bir şehir. aşırı soğuk olur kışları. kuru bir havası vardır. yazın da aynı şekilde çok sıcak olabilir. gezilecek bir yeri de yok maalesef. her yer genelde avm falan. birde kalabalık olduğu için de hiç sevmiyorum
Geçen yıla kadar ankaranın AKaKesKinKa'sı meşhurdu ama ben taşındım oradan. Artık pek meşhur bir şeyi yok. Ben oraya dönene kadar (ki dönmeyi düşünmüyorum) meşhur bir şeyi olmayacak 😔😔