Kız kardeşim yoktu kardeş yerine koydum.. Ama demek ki aynı değeri vermemiş.. Kendimi yalnız hissediyordum içimi dökmek istedim?

Etrafımda kimse yok buraya içimi dökmek istedim. Şimdi benim 14 senelik bir çocukluk arkadaşım vardı yani yediğimiz içtiğimiz bir ben onun ailesini bilirim o benim ailemi bilir falan. Kız kardeşim yoktu ama o vardı benim için annemlere bile böyle derdim. Geçen sene çalıştığım yere gittik beraber şef ile görüşmem lazımdı onu beklettim biraz sonra o da gitmek isteyince o kadar hadi hadi deyince bende git dedim ama şef ile tartışacaktım bir konu da bana haksızlık yapılmıştı ve hem sinirli hem de üzgündüm o sinirle o görüşürüz deyince görüşmeyelim dedim sonra o da gitti sonra bana bir süre mesafeli kaldı falan sonra yavaş yavaş konuşmayı kesti sonra mesajlarıma bile cevap vermedi. Bayram da vs mesaj attım hiç birine geri dönüş yapmadı. Yaklaşık bir buçuk iki sene olacak konuşmuyoruz ama böyle yapmasına çok üzüldüm hatta bir ortak arkadaşımız vardı onla konuşurken bile neden böyle yaptı deyip ağladım. Kendisi ünv falan gitti baya sosyalleşmişti bizim samimi olduğumuz zamanlar çok az arkadaşı vardı. Kendimi kullanılmış hissediyorum ben ona kardeş dost demiştim ama o bana aynı şeyleri hissetmemiş. Bende zaten herkesle samimi değilim konuştuğum tek o ortak arkadaşımız var onun dışında kız arklar var ama kimseyle samimi değilim ondan sonra kimseye güvenemedim. Ne bileyim bir derdim olsa anlatacak kimsem yok çevremde kendimi gerçekten çok yalnız hissediyorum. Şimdi nişanlanmış bizim küçüklük hayalimizdi öyle birşey olursa ikimizde birbirimize çok yardım edicez her anımız da yan yana olucaz demiştik. Neyse çok uzattım çünkü o kendimi yapayalnız hissettiğim bir andayım. Kalabalık içinde yalnızım evet
Kız kardeşim yoktu kardeş yerine koydum.. Ama demek ki aynı değeri vermemiş.. Kendimi yalnız hissediyordum içimi dökmek istedim?