Bana... Menzil ismailağa süleymancılar kadiri bu gibi tarikatcıları demeyin ben tarikat marikat ile işim olmaz.. Bunlar ne Allah dostu ne Peygamber torunu nede insan bunlar tüccar bunların ne pislik olduğunu millet biliyor! Ben gerçek dostu var mı onu merak ediyorum bana yardım edip beni geliştirecek, bana tasavvufu gerçek öğretecek. Bana şunu diyecekler var kendin yapa bilirsin diye o öyle olmuyor işte başlı başına herşeyi bilmek öğrenmek isteyen biriyim. Evliyalar severim, Onlar dan ders almak güzel olur onlar seni terbiye eder, sana hep doğru olanı dösterir? Ben herşeyi öğrenmek istiyorum şu geçirdiğim vakit sıkıntı aynı seneryo aynı insan yalan dolan küfür dedi kodu, her günah dünya işleri ile uğraşmak saçma, ben Rabbimi Peygamberimi istiyorum,? İslamın adını kirleten çapulcu sürülerine Allah ın laneti üstlerinde olsun Onlar gösterişli çakallar Allah sizi bizden alsın ya da bizi sizden alsın/gerçek insan istiyorum!
Anlatımın güzel ama sonlara doğru biraz abartılı buldum, Allah denilen o şey var ise; kime ne yapacağını bilir kul kimseye ah edip kimseyi suçlamayamaz. Sizde bence evliya olmak için bu değerlerle adım atın atarak başlayın. Hristiyan da insan müslüman da. Bu inanışlar arasında değerleri lekeleyen insanları bende kınıyorum ama kin nefret ile bunlarla savaşamayız. İlim ile bilim ile ülkemizi geliştirip dünya ülkeleri ile kendimizi öne çıkartalım. İşte o zaman bazı şeyleri başarmış ve bir seviyede oluruz kanımca. Evliyalık vs. tamanen kişisel bir yöneliminizdir. Saygı duruyorum. Bununla ilgili Hacı Bektaş-ı Veli ve Mevlana nın kültürünü anlamanızı önerebilirim. Saygılarımla.
Çok zor be arkadaşım kime hocam desek hacı desek hep sonu acı bitiyor, O yüzden doğruyu yanlışı allah biliyor... Evliyalık kolay değil sana kötülük yapana sen iyilikle karşılık verebilecekmisin, peygamberler evliyalar çağı geçti geride kaldı şimdi teknoloji devri herkes bir birinin kuyusunu teknoloji ile kazar oldu.
Senin gibi Allah dostlarını inkar edenler ve dil uzatanlar hiçbir zaman Allah dostu ile bir adaya gelemezler gelseler de farkina varamazlar çünkü inkar ederler.
merhaba tam olarak amaciniz ne idi acaba merak ettim dogrusu? evliya gibimi olmak istemistiniz mesela? zamaninda bende arastirmistim, bildiklerimi kisaca aktarayim evliya tarzindaki insanlar dis macunu vs kullanmiyor florurun epifiz bezini kireclendirmesini onlemek icin, hazir gidalardan uzak duruyorlar, manevi boy yani Allah a yakinlik dereceleri uzundur bir yerden gectiklerinde ya da yuruyerek daire kurduklarinda o bolgede bizim gozle goremedigimiz manevi varliklar o dairenin icinde bi muddet haps olur disardakilerde iceri giremez, surekli zikir cekerler ve zikir cektikce manevi boylari uzar, kabe mesela insanlar birlikte tur attikca boylar ust uste gelir o sekilde daire kurulmus olurmus o enerji noktasina melekler yukardan inis yapip yeryuzube dagilirmir ayni sekilde evliya tarzinda bir insanin yasadigi yerede melekler daha cok gelirmis, baska ne yazsam bilemedim
En İyi Cevaplar