Gündem Siyami Ersek te çalışan var mı? mami_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siyami ersek hastanesinde calisan varsa wifi şifresini verebilir mi :) refakatciyim net bitti :( Siyami Ersek te çalışan var mı? Cevapla Wifi Soruları Şifre Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İsMaİL_o Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl SYMap 2012 Misafir wifi şifresi, bı teşekkür alırım 23 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siyamiersekalttantiresıfıraltı9648 0 2 Yorumla mami_demir +1 yıl Güldün mü bu esprinin ardindan. Ben baya güldüm. Hatta hemşirelere söyledim onlar da baya güldü. Doktorlar gelsin onlara da söyleyecegim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülmüş gibi mi duruyorum, ben hiç gülmedim. Sen çok güldüysen hepsini harcama yarına da sakla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
SYMap 2012
Misafir wifi şifresi, bı teşekkür alırım
Danışma dan isteyin 🎈🤚
Siyamiersekalttantiresıfıraltı9648
Güldün mü bu esprinin ardindan. Ben baya güldüm. Hatta hemşirelere söyledim onlar da baya güldü. Doktorlar gelsin onlara da söyleyecegim.
Gülmüş gibi mi duruyorum, ben hiç gülmedim. Sen çok güldüysen hepsini harcama yarına da sakla
Sanmam yoktur