Yani hakkımızda ne düşünüyorsunuz merak ettim
Fazla burclara takılmam ama karaktere yansıyor o kesin😉😊
Fazla burclara takılmam ama karaktere yansıyor o kesin😉😊
Yay burcu samimi geliyor bana. Belki de en iyi anlaşabildiğim burç. Ben ikizler burcuyum, yükselenim de yengeç. Yaylar gibi özgür ruhlu, seyehat etmeyi seven tipleriz. 😂 Çocuk ruhluluk da var galiba ikisinde de. Brad pitt yay burcu, Angelina jolie ikizler burcuydu mesela.
Hahaha. Bilmiyorum, aklıma onlar geldi ama gerçi hiç magazin vs. takipçisi değilim. Birbirlerini mi aldatmıştı, ayrılmıslar mıydı neydi, hiç bilmiyorum. 😂 Bence yay burcunun en iyi anlaşabileceği burçlar ikizler ve koçlar.
Ben şu an kimseyle neredeyse anlaşamıyorum. Şu an konuştuğum ve ehh işte yine samimiyet kurabiliyorum dediğim burçlar şunlar: İkizler, yengeç, terazi, boğa, aslan, kova. Herkesi saydım. 😂😂😂
Ama gerçekten ben insanların %80-90'ını samimi bulmuyorum ve soğuk davranıyorum. Pek konuşkan da değilim herkese karşı. Farklı bir ikizler burcuyum. 😂😂
Sen de mi böylesin? 😂 Bu dünyada tek değilmişim demek ki...
Hep üretim hatasıyım heralde diye düşünüyordum. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşırken, herkes birbirine samimiyken. Ben nerede olursam olayım, hayatıma alacağım insan sayısı sayılı. Bir topluluğa girdiğim zaman 20 kişi varsa, 2-3üyle konuşurum, ama onları da pek sevemem. Bana kalbi tertemiz, yalanı olmayan, dengesiz, anlayışlı, saygılı, mantıklı insanlar gerek.
Senin ne güzel 1-2 tane dostun? var. :") Benim de konuştuğum 1-2 kişi var ama dengesiz insanlar, pek de iyi olduklarını düşünmüyorum. Evlenecek doğru düzgün insan da, para da yok. Heralde ben evimi kedilerle doldurucam, yoksa isteksiz yalnızlık psikolojisi başlayabilir. 😂😂😂 Yükselenim yengeç, bilmiyorum ondan mı ama aşırı sevgi saçmak ve sevilmek istiyorum. Biliyor musun kedilere, köpeklere alerjim var :") Benim bir kedim vardı, 6-7 yaşlarından sonra bende böyle bir sorun çıktığını farkettim. Kedileri, köpekleri elledikten sonra ellerimde hafif bir kaşınma oluyor, yüzümü ellersem, yüzüm daha hassas olduğu için yüzüm daha çok kaşınıyor. İlla sevdikten sonra elimi yüzümü yıkasam iyi olur. 😂 Maalesef ki o kedim de 9 yaşında öldü :") Bilmiyorum, bir başka kediye o kadar çok duygusal bağlanabilir miyim :") 😂 😔
Kedi sevmeyen insanlara anlam veremiyorum. Neden sevmezler, sevmeme sebepleri vs. Ben her hayvanı severim. 3 sene vegan olarak da yaşadım. İnsanların aşırı baskısı, bu durumdan rahatsız olmalarından vs. dolayı bırakma kararı aldım. Psikolojim çok bozulmuştu. Biliyorum çok bencil ve ahlâksız bir insanım bu yüzden. Umarım tekrar vegan olabilirim. Kötü bir insan olmak istemiyorum.
Doganin kanunu bu et yemez isen vitaminsizlikten ve bir cok eksikten dolayi hemen hasta olabilirsin vucudun direncsiz olur vs. Her neyse. Kedi sevmeme nedenim daha dogmadan anne karninda gecirmis oldugu bir psikolojik korku. Bana da fobi olarak yansimis gordugumde tuylerim diken diken olur. Gece vakti kopek gorsem gunduz kedi gordugum kadar korkmam mesela ha kucuk yavrular birazcik sevimli oluyorlar ama sanki uzerime saldiracakmis gibi hislere kapiliyorum elimde olmayan birsey bu maalesef.
Bu korkunu yenersin bence. 👍😊 Elimi karnının arasına sokup ısırmasına bayılıyorum yavru kedilerin. 😂😂 Benim kedimin de karnını, boynunu kaşıyordum, hemen mayışıyordu. Sırtına masaj yapınca da bayılıyordu. Ben kedileri sevmeyi çok seviyorum. 😊
Olabilir ama zamanla geçer her şey bence. Genelde hiçbir sebep, neden olmadan kedi sevmeyen insanlar merhametsiz, acımasız oluyor. Böyle karşılaşıyorum çünkü. Kedi seven, kedi besleyen insanlara uyuzluk yapan insanlardan nefret ediyorum. Yaşadığım yerdeki bir kadın tüm kedileri zehirliyip öldürücem demişti yıllar önce. Kedileri sevmemden, beslememden vs. uyuz oluyordu. Bana cehennem köpeği diyordu. 😂😂😂 ahahaha. Kendisi cehennem zebanisi. İblis, ifrit gibi kadın. Nefret ediyorum böyle tiplerden. 😂😂😂
Hayır, o kadın hâlâ karşımda yaşıyor. Ben dışarı çıktığımda görüyorum onu arada. Sonradan onun çocuğu köpek almıştı ve balkonlarında duruyordu, havluyordu. Torunu oldu, torunu kedileri sevdiği için kedileri çağırıyordu vs. Yani etme bulma dünyası :ASD Geçenlerde beni gördü, nasılsın oğlum, annenler nasıl, baban iyileşti mi vs. diye sormuştu, çok masum bir şekilde. 😊😂 Bilmiyorum, umarım iyi bir insan olmuştur.
Teşekkürler :") Ben yatıyorum, biraz moralim bozuldu. Erken yatmalıyım hem. Size iyi geceler...
Kültürlülük ve mis gibi kokular geliyor aklima. Saatlerce farkli konulardan bahsedebileceğim biri geliyor aklima. Tabi o esnada o yay sana cay koyar kurabiye bile yapar. :)
Özgürlüğüne çok düşkün olduğunu biliyorum
Cevap
14Cevap
Yay burcu özeliklerini okurum hiç biri bende mevcut değil👍😂
@Nursensei pek enerjikte değilim😂😂
@Nursensei akrep
@Nursensei 😂😂😂
@Nursensei mesaj kutun açık mı
@Nursensei aralık
@Nursensei zaten hiç bir özelliğini taşımıyorum işim gücüm yok gidecm ay burcuna bakcm 😂😂coşkulu falan ama ben öyle değilim. idealist sadece doğruymuş 😂👍
Süpersin😂işimiz gücümüz yok gidecez ay burcuna bakcz 😂
@Nursensei saçma sapan
@Nursensei yok ben onlarda bilemem sanki ne kazandırıyor
@Nursensei haklıdır hediye alacaksan söyleriz😂
@Nursensei söyle aynıysa söylerim
@Nursensei 12 aralık mı 13 aralık mı tam çıkaramıyorum😂😂😂
Çevremde yay burcu olmadığı için ya da varsa bilmiyorum söylememiştir bu burcu duyunca aklıma sen geleceksin 😅
Evet karaktere yansıyor gerçekten yay burcu neşeli sosyal cana yakın insanlar
burç dedince aklıma ilk gelen şey burçların hikaye oluşu. safsata
Manyak ruh hastaları njdjsjsj
Hiç iyi şeyler gelmiyor
Bende yayım knk yorumları okumaya geldim
Hep olumlular çok tatlı ve çılgınlar
Durup dururken mesaj balonunu silen kişiler aklima geliyor. Mesela balon kişiler yay burcu oluyor.
Ya ne kırılıyosun hemen pıttığım.
Ben hep böyle konuşuyorum
Tamam kalsın.
Çapkın diye bilirim ben yay burçlarını
Valla ben öyle duydum 😂
Kadınını erkeğini bilemem ben öyle bildim yay burçlarını doğru dürüst ve sempatik olurlar birde 😊
Kendim ve bilinmeyen müstakbel sevgilim
Deliyiz jvjgjgf
yay gibi olduğunuzu
Benim aklıma ok geldi
Çok kötü şeyler 😏🙄
Bir erkek arkadaşım olduğunu düşünmüştüm yay burcunda ama yokmuş. Işte olay bu
Çocukluk arkadaşım
Bilirim :)
kendim :D
Deli doluymuşuz😂
Bisey gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?