Diğer Sizce Meriç Aral'ı bağlayıp ayak tabanlarına tuz sürüp uzun süre keçiye yalatsalar ne tepki verir? IUYRETRE19 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Meriç aral sanki gıdıklanır gibi. Keçi parmak aralarını falan yalasa dayanabilir mi? Baygınlık geçirir, efsane gıdıklanır Hiç gıdıklanmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Meriç Aral'ı bağlayıp ayak tabanlarına tuz sürüp uzun süre keçiye yalatsalar ne tepki verir? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EvreninEvrimsizAdamı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Bunu düşünecek kadar ne yaşadın 😂 0 1 Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Çok merak ettim sence ne tepki verir Yorumla
ben_ozgurlugum Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 439 cevap paylaştı. Bu nasıl bir işkencedir 0 40 Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Sence ne tepki verir çok etki eder mi Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Etki etmez bence. Sana yapılsa peki? Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Ben ayaklarımdan gıdıklanmıyorum ama keçi yalarsa dayanamazsın çok etkili dili diyorlar. Sen ne düşünüyosun bu konuda Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Burdaki mesele keçi değil ayakların ayak altının yalanması zevk verir daha çok bence Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Hayır eskiden işkence taktiğiymiş gıdıklıyor baya ancak şunu bilmek istiyorum ya ayağımızdan gıdıklanmıyorsak? Sence keçi etki eder mi Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Herseyin aşırısı işkencedir bu zevk için de geçerlidir. Başlangıçta zevk verir ileri işkenceye dönüşür. Keçinin de özelliği dilini çok hızlı kullanıyor olmasıdır. İstersen sende denemesini yapalım 😂 Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Keçi mutlaka etki eder diye düşünüyorum Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Ama tarakla falan tüyle denediler gıdıklanmadım. Keçi ne etki bırakır ne yaparım yalasa Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Bir defa yaparsan bağımlı olursun sonra başta belirteyim bunu. Keçinin yalamasını istediğin yere az tuz sür sonra keçiye koklat. Seni uçurur :) Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Ya gıdıklanma gülme anlaımda ne tepki veririm Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Gıdıklanırsın da gülersin de hemde çok Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Neden ama denedin mi tahmin mi? Tüy falan bile etki etmedi Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Tahmin benimki. Denemedim Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Sence bağlasalar gözümü kapatıp 10 dakika falan yalasa neler yaparım? Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Kendinden geçersin orgazm oluyorsun 😊 Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Çok ta gülersin kahkaha atarsın belki Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Peki bu tepkileri her insan verecekse gıdıklanmayan insan yoktur? Beni insan eliyle denediinde gıdıklayamıyo Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl El ayrı dil ayrı el yerine dil kullanılırsa herkeste de etkiler olur. Tabi bu benim varsayımım. Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Peki gıdıklanmayan birine sorabilir misin evde falan vardır ne diycek Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Bunu denemeden bilemez insan. Ben de tek yaşıyorum evde soracağım kimse yok malesef. İstersen müsait bir zamanda gel bana sana test yapalım. Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Bir tanıdığa falan mesaj atsan ne olur onlar ne diyecek çok merak ediyorum Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Olur. Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Tamam lütfen haber et Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Tamam Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Haber gelsi mi Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Orda mısın nolur yaz Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Geldi haber. Seninle aynı durumda olan bir arkadaş var. Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Ne diyor yani anlamadım cevabı nedir Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Onda da gıdıklanma olmuyormuş. Senin dediğin gibi. Keçi testini yapmış abartılı bir sekilde huylanmış gıdıklanmış kahkahalar atmış. Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Tahmin etmezdim ama böyle bir cevap alacağımı Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Neden yalan söylüyosun? Tamam yemin ederim doğrı söyle yazan ne olsun? Cidden dedimi Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Ben sana neden yalan söyleyeyim. Bunu sorduğum ve bu cevabı aldığım kişi başka bir amaçla yapmış bunu ama sonuç bu yani Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Kanıtlayabilir misin mesajın ss i falan lütfen doğru söyle çok önemli Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Telefon numarası da burdan görünür o zaman olmaz öyle Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Neden bu kadar önemli ki senin için Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Lütfen karala numarayı sadece mesaj kısmı görünsün sorun falan mersktan ölüyom kaç aydır çok büyük iyilik edersin Yorumla ben_ozgurlugum +1 yıl Olmuyor telefon numarasını karalayamıyorum Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Galeride fotoğraf düzenlemede var tamam doğru söyle bırakıcam peşini öyle bişe demedi bence Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Nolur orda mısın Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Tam ne dedi arkadaş Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl zevke gelip orgazm olur bence.. bye 0 1 Yorumla IUYRETRE19 +1 yıl Çok etkili gıdıklayıcıymış o yönden füşün ne tepki verir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu düşünecek kadar ne yaşadın 😂
Çok merak ettim sence ne tepki verir
Bu nasıl bir işkencedir
Sence ne tepki verir çok etki eder mi
Etki etmez bence. Sana yapılsa peki?
Ben ayaklarımdan gıdıklanmıyorum ama keçi yalarsa dayanamazsın çok etkili dili diyorlar. Sen ne düşünüyosun bu konuda
Burdaki mesele keçi değil ayakların ayak altının yalanması zevk verir daha çok bence
Hayır eskiden işkence taktiğiymiş gıdıklıyor baya ancak şunu bilmek istiyorum ya ayağımızdan gıdıklanmıyorsak? Sence keçi etki eder mi
Herseyin aşırısı işkencedir bu zevk için de geçerlidir. Başlangıçta zevk verir ileri işkenceye dönüşür. Keçinin de özelliği dilini çok hızlı kullanıyor olmasıdır. İstersen sende denemesini yapalım 😂
Keçi mutlaka etki eder diye düşünüyorum
Ama tarakla falan tüyle denediler gıdıklanmadım. Keçi ne etki bırakır ne yaparım yalasa
Bir defa yaparsan bağımlı olursun sonra başta belirteyim bunu. Keçinin yalamasını istediğin yere az tuz sür sonra keçiye koklat. Seni uçurur :)
Ya gıdıklanma gülme anlaımda ne tepki veririm
Gıdıklanırsın da gülersin de hemde çok
Neden ama denedin mi tahmin mi? Tüy falan bile etki etmedi
Tahmin benimki. Denemedim
Sence bağlasalar gözümü kapatıp 10 dakika falan yalasa neler yaparım?
Kendinden geçersin orgazm oluyorsun 😊
Çok ta gülersin kahkaha atarsın belki
Peki bu tepkileri her insan verecekse gıdıklanmayan insan yoktur? Beni insan eliyle denediinde gıdıklayamıyo
El ayrı dil ayrı el yerine dil kullanılırsa herkeste de etkiler olur. Tabi bu benim varsayımım.
Peki gıdıklanmayan birine sorabilir misin evde falan vardır ne diycek
Bunu denemeden bilemez insan. Ben de tek yaşıyorum evde soracağım kimse yok malesef. İstersen müsait bir zamanda gel bana sana test yapalım.
Bir tanıdığa falan mesaj atsan ne olur onlar ne diyecek çok merak ediyorum
Olur.
Tamam lütfen haber et
Tamam
Haber gelsi mi
Orda mısın nolur yaz
Geldi haber. Seninle aynı durumda olan bir arkadaş var.
Ne diyor yani anlamadım cevabı nedir
Onda da gıdıklanma olmuyormuş. Senin dediğin gibi. Keçi testini yapmış abartılı bir sekilde huylanmış gıdıklanmış kahkahalar atmış.
Tahmin etmezdim ama böyle bir cevap alacağımı
Neden yalan söylüyosun? Tamam yemin ederim doğrı söyle yazan ne olsun? Cidden dedimi
Ben sana neden yalan söyleyeyim. Bunu sorduğum ve bu cevabı aldığım kişi başka bir amaçla yapmış bunu ama sonuç bu yani
Kanıtlayabilir misin mesajın ss i falan lütfen doğru söyle çok önemli
Telefon numarası da burdan görünür o zaman olmaz öyle
Neden bu kadar önemli ki senin için
Lütfen karala numarayı sadece mesaj kısmı görünsün sorun falan mersktan ölüyom kaç aydır çok büyük iyilik edersin
Olmuyor telefon numarasını karalayamıyorum
Galeride fotoğraf düzenlemede var tamam doğru söyle bırakıcam peşini öyle bişe demedi bence
Nolur orda mısın
Tam ne dedi arkadaş
zevke gelip orgazm olur bence.. bye
Çok etkili gıdıklayıcıymış o yönden füşün ne tepki verir