Diğer Meriç Aral'ın ayak tabanlarını keçi yalasa ne tepki verir? Katlanabilir mi? IUYRETRE9 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Meriç Aral keçiye katlanabilir mi? Gıdıklanmaktan çıldırır Hiç tepki vermez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Meriç Aral'ın ayak tabanlarını keçi yalasa ne tepki verir? Katlanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fatihozdemir3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Çok mu seviyormuş yalatmasını 😀 0 2 Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Sence ne tepki verir Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Orda mısın Yorumla
Delitilki Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bu nasıl soru😀 0 52 Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Sence ne tepki verir Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Orda mısın? Yorumla Delitilki +1 yıl Evet Yorumla Delitilki +1 yıl Katlanamaz kasinir Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Ne derece güler sence ne kadar yani Yorumla Delitilki +1 yıl Baya güler Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Ben ayağımdan gıdıklammam yani normalde gıdıklanmayan biri ne tepki verir sence Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Orda mısın Yorumla Delitilki +1 yıl Evet... Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Normalde gıdıklanmam sence keçi etki eder mi Yorumla Delitilki +1 yıl Evet eder Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Ne kadar gülerim yalasa Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Normalde tarak tüy hiç gıdıklanmıyorum Yorumla IUYRETRE9 +1 yıl Orda mısın! Yorumla IUYRETRE10 +1 yıl Orda mısın ne oldu Yorumla IUYRETRE10 +1 yıl Nromalde gıdıklanmam keçi yalasa ne tepki veririm Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl @Delitilki ne olur cevap ver gıdıklanmıyorum normalde ne kadar etki eder Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 baya eder. Yani Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Her insan gülmekten krize girer mi? Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 girer Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Emin misin? Tüm insan 7 milyar kişi istisnasız krçinin ne etkisi var ki gıdıklanmıyprsan gıdıklanmazsın Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Orda mısın Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 evet burdayim Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Her insan istisnasız krize mi girer Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 insandan insana değişir Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Daha önce yalatan gördün mü tahmin mi nasıl emin konuşuyprsun normalde gıdıklanmayan neden gıdıklansın Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 doğru haklısın neden krize gitsin Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Ne? Gıdıklamaz mı yani ciddi misin Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 ciddiyim gidiklamaz 😂😂 Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Bak ayağımda his diğer yerlerden fazla daha çok sinir var ama insan eli tüy tarak gıdıklanmıyorum peki keçi ne etki yapar ciddi nolur Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Neden krize sokar dedin o zaman? Ne ara fikrin değişti Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 keçi iyidir Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Ya dalga geçmesene ya hani gıdıklanırdım Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 keciyze gidiklanirsin Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Ne kadar gülerim tukarda yazdım his var ama gıdıklanma değil ona göre düşün Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 OzAman sen harikası Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Ne olur ne kadar gülerim Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 baya gülersin 5 DKK kadar Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Neden 5 dk Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Parmak araları mı taban mı? Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 bir parmak aralarında tabanda Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl 10 dakika boyunca bağlayıp yalattılar ne derim ne kadar gülerim Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 10 DKK boyunca gulersin Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Ne kadar işte Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 normal hahahhahah diye diye Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Bayılır mıyım peki gülmekten artık Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 ayilirsin Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Nasıl bayılır mıyım? Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE11 evet aynen Yorumla IUYRETRE11 +1 yıl Gerçekte çok gıdıklananlar bayılır ben bir de hiç gıdıklanmam normalde sen keçiyi ne sandın ki? Yorumla IUYRETRE12 +1 yıl Orda mısın? Yorumla Delitilki +1 yıl @IUYRETRE12 evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok mu seviyormuş yalatmasını 😀
Sence ne tepki verir
Orda mısın
Bu nasıl soru😀
Sence ne tepki verir
Orda mısın?
Evet
Katlanamaz kasinir
Ne derece güler sence ne kadar yani
Baya güler
Ben ayağımdan gıdıklammam yani normalde gıdıklanmayan biri ne tepki verir sence
Orda mısın
Evet...
Normalde gıdıklanmam sence keçi etki eder mi
Evet eder
Ne kadar gülerim yalasa
Normalde tarak tüy hiç gıdıklanmıyorum
Orda mısın!
Orda mısın ne oldu
Nromalde gıdıklanmam keçi yalasa ne tepki veririm
@Delitilki ne olur cevap ver gıdıklanmıyorum normalde ne kadar etki eder
@IUYRETRE11 baya eder. Yani
Her insan gülmekten krize girer mi?
@IUYRETRE11 girer
Emin misin? Tüm insan 7 milyar kişi istisnasız krçinin ne etkisi var ki gıdıklanmıyprsan gıdıklanmazsın
Orda mısın
@IUYRETRE11 evet burdayim
Her insan istisnasız krize mi girer
@IUYRETRE11 insandan insana değişir
Daha önce yalatan gördün mü tahmin mi nasıl emin konuşuyprsun normalde gıdıklanmayan neden gıdıklansın
@IUYRETRE11 doğru haklısın neden krize gitsin
Ne? Gıdıklamaz mı yani ciddi misin
@IUYRETRE11 ciddiyim gidiklamaz 😂😂
Bak ayağımda his diğer yerlerden fazla daha çok sinir var ama insan eli tüy tarak gıdıklanmıyorum peki keçi ne etki yapar ciddi nolur
Neden krize sokar dedin o zaman? Ne ara fikrin değişti
@IUYRETRE11 keçi iyidir
Ya dalga geçmesene ya hani gıdıklanırdım
@IUYRETRE11 keciyze gidiklanirsin
Ne kadar gülerim tukarda yazdım his var ama gıdıklanma değil ona göre düşün
@IUYRETRE11 OzAman sen harikası
Ne olur ne kadar gülerim
@IUYRETRE11 baya gülersin 5 DKK kadar
Neden 5 dk
Parmak araları mı taban mı?
@IUYRETRE11 bir parmak aralarında tabanda
10 dakika boyunca bağlayıp yalattılar ne derim ne kadar gülerim
@IUYRETRE11 10 DKK boyunca gulersin
Ne kadar işte
@IUYRETRE11 normal hahahhahah diye diye
Bayılır mıyım peki gülmekten artık
@IUYRETRE11 ayilirsin
Nasıl bayılır mıyım?
@IUYRETRE11 evet aynen
Gerçekte çok gıdıklananlar bayılır ben bir de hiç gıdıklanmam normalde sen keçiyi ne sandın ki?
Orda mısın?
@IUYRETRE12 evet