bebek aldırmanın canilik ve iğrençlik olduğunu savunanlar, birisi burada bununla ilgili soru sorunca nefret kusup laf söyleyenler kan bağı olan birisi veya herhangi biri tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldıkları zaman gönül rahatlığıyla doğurucaklar mı..? veya doğurmalı mı..?
Cevabın nedir?
+1 yılbebek aldırmak canilik ve iğrençlik değil. korunmayıp, önlem almayıp, (ya da bunları yeterince yapmayıp) 5 dakikalık zevk için bebek yapıp sonra aldırmak canilik ve iğrençlik.
doğurmamalı veya doğurmalı diye bir şey yok. tecavüze uğradıysan ve istemiyorsan doğurma.
o tecavüz edip seni zora hamile bıraksın, devlet kürtajı yasaklasın. oldu canım. başka? nüfus artsın diye midir nedir siyasetten pek anlamam ama yok böyle saçmalık düşüncesizlik. kimseyi zorla anne yapmaya hakkı yok kimsenin. resmen zorla anne yapmaya çalışıyorlar. buna hakları yok.
zevk için bebek yapıp aldırmak canilik ve iğrençlik.
tecavüze uğrayıp aldırmak kimsenin karışamayacağı, karışmaya, hakkında konuşmaya dahi haklarının olmadığı, en doğal haktır ve kesinlikle canilik ve iğrençlik değildir.
o kadıncağızı, çocukcağızı, zorla anne yapmak canilik ve iğrençlik değil mi? akraba evliliklerinin nasıl sonuçlandıklarını görüyoruz. bebeği öyle doğurmak o bebeğe yapılan bir canilik veya iğrençlik değil mi? kimin ne hakkı var insanlara öyle şeyler yaşatmaya?
bilmeden etmeden anlamadan ön yargıyla nefret kusan insan kılıklılar için bir şey yazmıyorum zaten. siz anladınız. yaptıkları son derece saçmalık. bir sor. niye aldırmış? onun isteğiyle mi olmuş o bebek? 12 yaşında çocuğu hamile bırak. sonra aldırınca ona cani de ya da aldırmasını yasakla. bir ...git. bu son derece kişisel, kadınsı bir mevzu ve buna kişi ancak kendisi karar verebilir. hiç bir şekilde karışmaya hakkın yok ama tecavüze uğradıysan daha çok hakkın yok. . sana ne, benim görüşüm, herkes istediğini düşünür filan diye bir şey yok. yaşamadan kimse bilemez. öyle yorum yapanlar ya inşallah yaşayıp bilirler ya da bir sevdiklerinin başına gelir de anlarlar. insana benzemelerinin başka çaresi yok belli ki.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sorunların nedenlerini ortadan kaldırmadıkça ne söylense boşuna bence.Doğum kontrol yöntemlerini insanlara anlatmıyorlar,bu yöntemlerin çoğu Türkiye'de yok olanların bir kısmına ulaşmak çok zor.Diğer bir sorun akraba evlilikleri,başka bir tanesi toplumun güvenliğinin olmamasından kaynaklanan tecavüz vakaları...Bunları çözmeye çaba harcamadan.Bebek alınsın mı alınmasın mı sorusunu irdelemek.
Bence zorunlu hallerle bebeğin alınması gerekir.Annenin hayatı tehlikede ise ya da tecavüz vakası varsa ya da bebeğin sağlığıyla alakalı bir sorun varsa...Ama her şeyden önce toplumun cinsellikle ve bunun sonucundaki konularda bilinçlendirilmesi gerekir.Bebek aldırmayı tıbbi yollarla yapamayan insanların daha kötü yollara başvurduklarını unutmamak gerekir.Her yıl yüzlerce anne adayı bu yüzden ölüyor...
Kolay olanı tercih edip engellemeye çalışmak en iyisidir.Lakin bu konuları konuşmak "ayıp" olarak karşılandığı için gazetele sayfalarında bebeğini çöpe atan ya da merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kürtaj olurken kan kaybından ölen ya da bu durumun sonucunda kısır olan ya da enfeksiyon kapan insanlarla karşılaşmak mümkün..02 Yorumla- +1 yıl
haklısın..bu da en iyi cevap olabilirdi..ama seçtim bir kere..yazdığın biraz benziyo o arkadaşınkine..teşkkürler cevap için.
+1 yılÇok küçük bir kısım haricinde herkes bebek aldırma konusunda "keşke anne ve ebeveynler zorluk içinde olmasalarda çocuk hayata katılabilse" fikrine katılıyordur.
Kimse tecavüz mağduru bir annenin böyle bir travma yaşamasını istemez.
Ben her zaman şöyle düşünüyorum. Hiç bir anne bebeğinden ayrılmak istemez. Annelik çok kutsal bir görevdir. Bir anne bile böyle fedakarlk yapmak zorunda kalıyorsa bizler kürtajı tartışmak yerine enerjimizi o anneyi o duruma sokan sebepleri ortadan kaldırmak üzerine yoğunlaştırmalıyız.
Kadın cinayetleri, çocuk tacizleri, tecavüz vakaları gibi sorunları çözmeden, her geçen gün sorun büyürken kürtaj yasaklansın demek yobaz düşüncenin sözcülüğünden başka bir şey değildir.
Çok kısa bir süre önce 3 yaşındaki çocuğu Kocaelide ölen babayı ve oğlunun cesedini sırtında taşımak zorunda kalan başka bir babayı hatırlıyorum. Daha böyle nice hikayeler var.
Verilen hizmetlerde bir sorun yokmuş gibi davranıp bütün sorumluluğu hatta suçu çaresiz annenin üstüne yıkmak günah değil de nedir ki117 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle katılıyorum..o duruma sokan sebeplerle ilgili ve bunun temelden kaldırılmasıyla ilgili bir soru daha sormuştum...
- +1 yıl
Kelimesi kelimesine katılıyorum. +
- +1 yıl
Her anne bilinçli değildir ki. Tecavüze uğrasa da bir kadın Allah'ın kendi ruhundan ruh üflediği cana kıyamaz, bu bir cinayetir. Bi kadının karşılaşacağı en büyük zorluktur ama bu ona bebeğini öldürme hakkı vermez. Belki bu onun imtihanıdır. Ve bu düşünceye 'yobaz düşünce tarzı' demişsiniz. Merak ediyorum bir bebeği öldürmekten bu kadar rahat söz etmek vicdanınızı sızlatmıyor mu?
- +1 yıl
Her anne bilinçli değildir teziniz yanlış. Hangi anne kendi çocuğuna kıyabilir ki. Böyle bir sorumluluğa giren insanı yargılamak, onu sorgulamak doğru bir yaklaşım mı ?
Cinayet konusunda da yanlışsınız. Cinayetin tanımı konusunda dini değerlerinizi değil kanunları göz önüne almanız gerekir.
Elinizde bir imkan varken bunu neden kullanmayasınız ki.
Madem Allah'tan geldi diye düşünüyorsunuz, neden diğer hastalıklar için tedavi oluyorsunuz ? Allah bu imtihanı vermişse çözümünü de vermiş. - +1 yıl
Çok rahat kıyabilen taş kalpli, kalbi kararmış anneler var maalesef. Böyle bir sorumluluğa girmek isteyen engellenmeli, siz nasıl dışarda gözünüzün önünde bir cinayet işlenmeye kalksa engellemeye çalışırsanız bu da bunun gibi bişey. Cinayet konusunda yanlış düşünmüyorum beni kanunlar yaratmadı. Bunu elinizdeki bir imkan olarak görmemelisiniz. Allah'tan gelen iyileşitirilmesi mümkün hastalıklar için bişey yapmazsam intihara kalkışmış olurum. Ama kürtaj farklı çünkü can yahu cana kıyıyorsun.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum. Fakat tekrar ediyorum bu bir cinayet değildir. Sizin görüşünüz bu yönde olabilir ama tıbben, kanunlar nezdinde değildir. Dini inanışlarınıza göre hayatı yönetmeye kalkmak hata olur. Sizi kanunlar yaratmadı ama kanunlar çerçevesinde yaşıyorsunuz. Kişisel olarak siz önceliğinizi dini hükümlere verebilirsiniz ama başkalarına bunu dikte ettirmeye ve bu hükümler çerçevesinde yaşama zorlamaya hakkınız yok.
Doğmamış bir bebeğe cinayet gözüyle bakamazsınız. Bu annenin kararı. - +1 yıl
Tecavüze uğrayıp hamile kalan neysede isteyerek çocuk yapıp sonra onu aldırmak isteyenlere ne diyecen..
+1 yılArkadaşım merhaba,
Eski bir reklam vardı; "Ağzı olan konuşuyor" sloganıyla çıkmıştı... Bizde söz konusu namus, din, siyaset olunca "Ağzı olan konuşuyor" hakikatten...
Konuşuyorlar ama ne kendileri biliyorlar ne söylediklerini, ne okuyanlar anlıyor fikirlerini...
Konuyu seksle bağdaştırıp, düşüncemi şöyle açıklamak istiyorum; "Ruh kadının, beden kadının, zevk kadının, pişmanlık kadının, vicdan kadının, günah kadının, sevap kadının... Size girip çıkan birşey yoksa kadına laf söylemek kimseye düşmez. Yardımcı olmaya yönelik fikriniz varsa söyleyin, yoksa ahlakınızı, namusunuzu, dininizi de alıp gidin mk"23 Yorumla- +1 yıl
aynen bu konuya da değinicektim..bir şey soruyolar sorunu çözmek için..yaptıkları tek şey namus bekçiliği yapmak..böyle herkesin herşeyine karışan insanları sevmiyorum...
- +1 yıl
Kürtaj kararı bana sorarsan "anne" olmak için yaratılmış bir kişinin alabileceği en zor karardır... Eğer bu kararı alabiliyorsa mutlaka ama mutlaka bizim belki de hiç anlayamaycağımız bir sebebi vardır...
- +1 yıl
katılıyorum yani..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
+1 yılkürtaj yaptırmak neyse, o çocuğu doğurup belli bir yaşa getirip ''sen piçsin'' deyip öldürmek aynı şeydir.
ikinci olayı vicdanına sığdırabilen kürtaj yaptırsın sıkıntı yok.
ayrıca kürtaj yaptırma isteğini ''tecavüz'' başlığı altına alıp masumlaştırmaya çalışmayalım.
hepimiz biliyoruz ki bu ülkede kürtaj isteyenler, üniversite ortamında veya bilumum buna benzer özgür ortamlarda sosyalleşme adı altında kaşarlaşan, bulduğu erkekle yiyişen kızların çıkarttığı iştir. kimse kimseyi kandırmasın. yok tecavüzmüş bilmem neymiş geçelim o işleri.
kendi pisliğinizi kapatmanın en iyi yolu kürtaj nasıl olsa.20 Yorumla
+1 yılbu bahsettiğin şey binde bir olabilecek bişey. bir afganistanda bir suriyede yaşamıyoruz ki. sanmıyorum kızanların buna tepki gösterdiğine. bence normal şartlar dan bahsediyorlar. kabul etmek lazım ki normal şartlarda aile planlamasını sağlayan şeyler var. hap olsun kondom olsun biz bu durum karşısındakilere kızıyoruz.. senin dediğini Rabbim kimsenin başına vermesin ama olduğunda tabiki doğuramazsın.
13 Yorumla- +1 yıl
tamam ona kızıyo olabilirler ama "ne olursa olsun günahsız bebeğe kıyılmaz" lafını edenler çok..onun için soruyorum..
- +1 yıl
ya onlar bu kadar uç meseleleri dşünmüyorlar standartlar için öyle konuşuyorlar bence.
- +1 yıl
Bir Afganistan bir Suriye'de yaşamıyoruz ama bir Türkiye'de yaşıyoruz ve tecavüz vakaları azımsanmayacak kadar ÇOK...Bir yerlerde dile getirilmiyor diye yok sanılmasın.8-9 yaşındaki çocuklara bile tecavüz ediliyor...Masal gibi geliyor çoğu insana ama gerçekler apaçık ortada.Sadece gözümüzün önündeki gerçeğin farkına varmak gerekir.
kımse kımseyı memnun bırakmak onun fıkırlerı ıle hareket etmek zorunda degıl memnun degıllerse keyıflerı bılır tecavuze ugramıssa bır kadın o bebegı aldırmak ıstıyorsa onun secımıdır ıllada aldıramaz yanlıs dıyenler varsa ınsallah onlarında basına gelırde onlar aldırmaz
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın anlamaya bile çalışmadan dışarıdan konuşması kolay. yaşayıp görsünler bakalım.
İster tecavüz sonucu ister istek dahili hasta veyahut başka türlü sebepler
İnsan olarak canlıya zarar vermek bir karıncayı bile öldüremezken
Yaşam hakkı olan cana kıymak doğru değil
O bebek aldırma videolarını bir izleyin
Ağlamayanın kalbi pas tutmuştur...
Yablışlıkların - talihsizliklerin sonucu en masuma kıymakla bitmemeli...
Umarım kimseye böyle bir şey yaşatmasım Mevlam..
Fakat yaşayan da imtihandadır...00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Kin kustuğum sakat olma ihtimali var diye çocuğu aldıranalr. Sağlıklı doğup üçgün sonra başına birşey gelmeyeceğinin garantisi yokken, veya her çocuğunda aynı problem olabilme ihtimali varken aldırmak bana çok yanlış geliyor.
Fakat dediğin çok ayrı bir konu. Nefret ettiği bir anı hatırlatacak, kabullenemeyeceği bir durum sonucu hamile kalmakla, keyfi hamile kalıp sonra olacak çocuğu beğenmemek arasında fark var.00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcanilik ya da iğrençlikle alakası yok sadece şahsi fikrim yanlışlıklada olsa ben olsam aldırtmazdım annesi istemese bile doğurmasını sağlar ben bakardım diğer taraftan mecburi hallerde alınmalı bencede tecavüz sonucu olabilir sakat doğum ihtimali olabilir bu gibi şeyler bide sürekli yanlışlıkla olanlar varki bunun için yasal bir sınır koyulabilir yani 1 ya da 2 defaya mahsus gibi
10 Yorumla 16 yaşında kıza tecavüz edip aklananlar , kızın karnına bıraktıkları iğrenç spermlerinden doğacak bir bebeği ne kadar masum olursa olsun nasıl yaşaması gerektiğini savunurlar ? Hangisi daha büyük canilik ?
31 Yorumla- +1 yıl
anlatamazsın ki kardeşim işte..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları demiş ya Allah ın yarattığını allah alır diye tecavüze uğrasa bile.bana göre çok saçma kardeşim her koyun kendi bacağından asılır.bni biri taciz ettiyse elalemin p.çini bn niye doğurayım bn salakmıyım heralde aldırırıdım.isteyen aldırsın allaha hesabını verir herşeyide namusa dine bağlamayın
23 Yorumla- +1 yıl
evet. tecavüz yüzünden bile olsa bebek aldırmaya günah diyenler bir kadını zorla anne yapmaya hiç karşı değiller düşüncelerini ... pislikleri.
Cevap sahibi+1 yılçocuk bakmak kolay değil bn çocukları severim.ama böyle bir durumda kıyarım yani acımam.bazıları diyor ya kürtaj olmasınmış onları yatırıp yapsınlar bakalım sonrada o kişi doğursun onu baksın.böyle saçmalıkmı olur kardeşim ya?bi kere sen o taciz olayının bilinç altındada kalırsın.birde onun pislik çocuğunumu büyütücen
- +1 yıl
evet.
bunun zamanı var öyle bir olay olunca neden belli bir süre bekledikten sonra aldırmak ister ki insan ihtimali var diye düşünüp kendisini yönlendirebilir belli bir süre sonra aldırmak ki bir cinayet bu yapılan yanlışı o bebeğe çektirmek doğru değil yine o kişinin sorumsuzluğundan kaynaklanmaktadır.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimi göz alıp doğurabilir,kimsenin bişey demeye hakkı yok.
Kimisi de göze alamayıp aldırmak isteyebilir,gene kimsenin bişey demeye hakkı yok.
Başa bişey gelmeden osura osura konuşmak kolay millete
haşırt.02 Yorumla- +1 yıl
haklısın kermit amca..herkes herkeşin herşeyine garışıyo..ayıp.
yaa işte traktörcüm bende bebek aldırılmasına karsıyım ama hakkat tecavüz bebeğinide 9 ay karnında tasımak çok zor bir durum ne disem bilemedim ben yarışmadan cekiliyorum çekimi alabilir miyim bııyıklım:((
02 Yorumla- +1 yıl
ay ne çeki sen çiftliğin hanımısın..<3..fgjhfjfs
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ne sebep olursa olsun kürtaj kabul edilemez. Maalesef çok ahlaksız bir ortamda yaşıyoruz. İnsanın başına ne geleceği belli değil. Bu hayatta her şey bir imtihan. Bu hayatta başımıza gelecek hiçbir şey bir cinayet işlememize sebep olamaz. Her ne şekilde olursa olsun o çocuk dünyaya gelecek. Gerekirse devlet bakacak!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl ''dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz'' diye düşünüyorlarsa, kendi halinde bir kızın tecavüz sonucu istemediği ve ömür boyu psikolojisini bozacak bir gebeliği devam ettirmesine de o kadar destek veriyorlar. afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama halkımız çok barzo.
10 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. İstisnalari genel ile karistirmayin. tecavuz sonucu olan bebegi aldirmak ayri keyfi onun bunun altinda hatip hamile kalinan bebegi aldirmak ayri.
21 Yorumla- +1 yıl
istisnaları da içine alarak konuşan pek çok kişi var maalesef. sorduğum soru onlarla ilgili zaten.
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Ben sadece zevki bir hata yapıp aldıran insanlar için kızıyorum, ama tecavüz gibi bir olaydan sonra olayı unutmak yerine olaydan dünyaya gelen çocuğu büyütmenin düşüncesi bile ne zor.
20 Yorumlabugün merak eden yarın uygulamaya geçer gızım niye merak ediyon böyle şeyleri gurban olduğum derslerinize bu kadar merak duysanız vallaha ülke kalkınır anladınmı; anlamadın tabi neyse..
16 Yorumla- +1 yıl
bilip bilmeden ne konuşuyon, hayvan gibi ders çalışıyom şimdi sana burada oturup okul başarılarımı mı anlatam..=) ayrıca mantıksız ve kötü bir soru sormadım..
- +1 yıl
öküsforddan almadım belkim ama ossun onu da yaparım..dfgjfg
- +1 yıl
tamam amca, görüşürük..=)) dhdhrt
uzuuun uzun anlatmak gerekir ama ne ben anlatmaya güc yetirebilirim nede sen beni ciddiye alıp anlarsın.
Cübbeli ahmet hocanın videolarında bu konuyada yer verildi dinlemeni tavsiye ederim.00 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkürtaj haktır..kimse kimseye bu konuda laf edemez..bacak arasınıda tartışmam yorumda yapamam..aldıranlarda güle oynaya aldırmıyor zaten..kimseyide bağlamaz not :genel konuştum soran lafım sana değil
20 Yorumla tabi ki hayır bu kadınlara yapılan en büyük zalimliktir zulümdür! tecavüze uğrayan ve istenmeyen geceliklerde kürtaj olmalı!
12 Yorumla- +1 yıl
ya bakamamaktan çok, hani insanın psikolojisini falan da bozar..katılıyorum yani sana..
tecavüze uğrayan bir kadının ruh halini düşünmek lazım sana gore buna gore muhabbetlerını bır kenara bırakıp bu kararı o kadına bırakmak ve her kararına saygı duymak gerekır.işin dini boyutu o kişiyle Allah arasındadır.
00 Yorumla
+1 yılfarkı ne teacavüz oldugu için ne amaçla olursun olsun caniliktir ban diceksin kız değilsin basına gelmez ama Allaha havale ediceksin ya da seni Allaha havale edecekler
12 Yorumla- +1 yıl
yani bilmiyorum senin görüşün..ama ben öyle düşünmüyorum..
- +1 yıl
birinin canını alman için onun senin canına almaya teşebbüs etmesi lazım bebeğin sucu ne?
Bence kürtaj iğrenç bir şey değil, millet çocuğu doğurup çöp kutusuna atıyor bu daha mı iyi ? Bu nasıl hayat ?
10 Yorumla
+1 yıltecavüzden sonra hastaneye filan gittiğinde neden ertesi gün hapı filan vermezler. ya da veriyorlar mı? bir kısım mağdur korkusundan kimseye bir şey söyleyemiyor diyorlar. o da var gerçi :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüze uğrayıp çocuk aldırmakla keyfi çocuk aldırmak aynı şey değil , keyfi aldıranları haklı bulmuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
ben keyfi alınabileceğini düşünmüyorum..
tecavuz sonucu olan bebegi aldirmak ayri keyfi onun bunun altinda hatip hamile kalinan bebegi aldirmak ayri. buradakilerin çoğu zevki yüzünden aldırıyor gelde öyle insanlara nefret kusma
20 Yorumla- Diğer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılbebek olduysa aldırmayın artık bunca ay aklın nerdeydi? ceninken alsaydın olurdu bah
03 Yorumla- +1 yıl
la benle ne alakası var..ghkgsafg
- +1 yıl
sen sormadında dedemmi sordu beeeaaa! :))))
- +1 yıl
hamileyim yazıyı mı orda olm..gfssgadg
işte başlarına o türde bir olay gelmediği için ahkam keserler. tecavüz çocuğu taşımak bir kadını diri diri gömmektir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi ara sevgilimin adeti 20 gün gecikmişti psikolojisi bozulmuştu aldırırım kürtaj yaptırırım falan diyordu ben asla izin vermem o benim çocuğum aldırırsan seni öldürüm demiştim herşeyi göze alırım demiştim ama hamile değilmiş :)
00 YorumlaBoş boş konuşmayın (: dünyadan haberiniz yok, üstünde yaşıyorsunuz
00 Yorumlazorda kaldıktan sonra alınması gerekir o çocuğun yüzüne nasıl bakıcak düşünsenize
10 Yorumla
+1 yılBakamicagin çocuğu yapmican hadi diyelim yaptin dogurmican abi
00 Yorumla
+1 yılAklı olsa o bebeğin, bu Dünya'ya gelmez. O yüzden bebek aldırmak o bebeğe yapılmış bir iyiliktir.
00 Yorumla
+1 yılTecavüze uğrayıp hamile kalan neysede isteyerek çocuk yapıp sonra onu aldırmak isteyenlere ne diyecen uçkur zevki uğruna..
03 Yorumla- +1 yıl
Sorunuza yanıtım şu şekilde;
Tıpkı batı devletlerinde olduğu gibi belirli bir hafta limiti konularak sınırlı serbesti en mantıklı seçim. - +1 yıl
ne saçmaşıyon sen malmısın...
- +1 yıl
Sizi saygı ve terbiyeye davet ediyorum genç adam.
Kötü sözlerinizi size iade ediyorum.
- Diğer konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılKürtajın yasaklanması saçmalık.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle. bu bir haktır.
karışık işler bunlar
10 Yorumlaelbetteki o durumda hayır
00 YorumlaÇok doğru bir konuya parmak attın traktörcüğüm.
01 Yorumla- +1 yıl
parmak herşeydir..<3..jffgjf
dediklerine aynen katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVayy be ciddi sorular sorarmıydın trak .
04 Yorumla- +1 yıl
yav sen kimsin gizliiii...:D valla bah kimsin diğer sorularımda da varsın çoh çekicisin..gfhfjdgjh
Cevap sahibi+1 yılama başka sorularında olan gizliler başkalarıdır büyük ihtimal her gizli ben olacağım diye kural yok trak asdfdffasdffgg
- +1 yıl
ama benziyosun..:D
Cevap sahibi+1 yılAama her benzeyen o senin sandığı gizli değildir başkalarıdır assddffgg
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası