- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarında bir kalbi var. İki mana da çıkabilir bunu direk anlayamazsın. Zamana göre bakman gerekir. Tedavi için de diyor olabilir özel olarakta diyor olabilir. Sen mutlu ol diye şu an da özel diyelim :D
017 Yorumla
Soran+1 yılHahaa😀 yok gerçekler önemli. beni istediğin zaman arayabilirsin diyor bir de sana değer ve önem veriyorum diyor. Ha bir de iki kez sarildim ve öptüm yanağından vs😊
- +1 yıl
Bak şimdi dostum, eğer psikiyastrlik bir durumun var ise, işler ciddiye binmiş senin hayatında, seni çok üzmüşler, sinir sistemini bozmuşlar. Tedavi için gerekirse bunları bile yapabilir gerçekten. Eğer sen şimdi yanlış umutlanırsan, bir de o yüzden çok daha üzülürsün :) ondan söylüyorum.
ama gerçekten seni seviyorda olabilir böyle bir ihtimalde yok değil. bunu düşünmek yerine beraber geçirdiğin vakitlerin keyfini çıkartsana :)
Soran+1 yılOnu seviyorum bunu biliyor. Artık sizi gormek için gelmem saçma değil mi dedim. O da gormek yetmez mi dedi. Tedavi için ilgileniyorsa da iyi geliyor
- +1 yıl
Evet tedavi içinse bile bu iyi bir şey ve iyi geldiği için bende keyif almaya bakın bunu düşünmeyin diyorum size.
Soran+1 yılHaklsin
- +1 yıl
Yarın ölebiliriz, yani onun sevgisinin garantisini bırak, bizlerin yaşayacağının garanti bir yanı yok. Sen nasıl mutluysan öyle yaşa, öyle yaşa ki bir daha seni hasta edemesin başka salaklar.
Soran+1 yılInsanların ne suçu var diyecem de ben de insanları suçlu buluyorum😊
- +1 yıl
İnsanların suçu var çünkü sen de bir insansın, sen birini üzersen suçlu sen olursun, seni birileri üzmüş burada da suçlu olan o kişiler. Hepimiz hasta oluyoruz bazen böyle :D
Soran+1 yılAy iyi geldin bence de
Soran+1 yılOnu seviyorum ve o bunu anlayışla karsiliyor
- +1 yıl
Eğlen, insanların ne dediğini takma, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa, bu hayat senin farkına var. Sen seviyorsan bitmiştir, o sevmese ne olacak sanki. :)
Soran+1 yılAyy sayfamı işgal eetiniz😀
- +1 yıl
Bir şey olmaz :D Yarın kuş uçmaz, kervan göçmez buralara :D
Soran+1 yılIyivbakalim
Soran+1 yılYahu özelden konuşun bana bildirim geliyi
- +1 yıl
ahahah söyle de yazsın o zaman sdfds
- +1 yıl
sende katıl gel buyur
En İyi Cevaplar
Ahahah 😂 tövbe yaa.
Karşındaki bir psikiyatrist ve belli ki işini seviyor. Belli ki hastasına yardım etmenin derdinde.
Her boku aşka meşke çekmeyin Allah aşkına be. Biraz mantık, akıl-fikir..04 Yorumla
Soran+1 yılHımm. Sana olan duygularımda cinsellik de var ne demek peki
Soran+1 yılBunu bir kez dedi ama. Emin olamadım sordum işte.
Soran+1 yılMesleki erik var yuvam var çocuğum var bir şey yapamayız dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılMoral vermek için demiştir, yoksa hayatı boyunca nasi yanında olacak
20 Yorumla
+1 yılYok ben inanmam.. Kim dediyse gitti.
090 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleme, ben gitmem dedim, gitmedim 2014ten beri burdayım :D
- +1 yıl
@8matador1180 sen sus 😂😂
- +1 yıl
Yaa bütün arkadaşlıgımızı bitirdin, sattın beni o diğer çocuk için :D şimdi de böyle diyorsun, öyle ayrılmak kolay değil :DdD dsfs
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂karıştırma eski mevzuları şimdi 😂
- +1 yıl
Eskide kalmayalım bence tekrardan sen yaz bana, güzel günlere dönüş yapalım :D
- +1 yıl
@8matador1180 hemen de fırsata çeviririm diyorsun 😂😂
- +1 yıl
Bu fırsat sadece benim değil bence, sana gitmem diyenlerin gerçekten gitmeyeceğini kanıtlamaya geldim eski dostum :D
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂sen kimsin ya ik dk da kanka olduk eski dost olduk falan 😂
- +1 yıl
O güzel günleri unuutup, tanımıyormuş gibi yapmaa öyle :D Ama iyi olduk bak ne güzel oldu sdfs
- +1 yıl
@8matador1180 dalga gırla 😂😂neyse #soran rahatsız oldu 🙄🙄
- +1 yıl
Yok o psikiyatr ile ilgileniyor, bizimle derdi yok onun :D
- +1 yıl
@8matador1180 tüm yorumları kaldırdığında görürsün 😂😂
- +1 yıl
O halde bunu düşünüyorsan, bir sonraki hamleyi yapmak için de düşün ve o hamleyi yap :D you can do it :D
- +1 yıl
@8matador1180 banane ya 😂😂
- +1 yıl
:D ama banane dersen olmaz işte :D burda günün kampanyalı ürünü gelmiş sen hala banane diyorsun :D senin gibi neşeli bir eski dosta yakışmıyor xd
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂nerden tanışıyorduk onu da bilsem eski dost 😂
- +1 yıl
ana tarafından akrabayız, hz. havvadan :D nasıl olurda hatırlamazsın :) ay yaşlanıyorsun vallahiii
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂yaşa laf yok yaşa laf yok 😂#soran sende katıl bak çok eğleniyoruz biz ya da ikimizi de engelle bu muhabbet uzar gider 😂
- +1 yıl
Biz burada sen artık kaybolma diye buradayız :D o da gelsin tabi gelmek isterse kapımız açık ama sadece ona açık, sırf soruyu o sordu diye sdfs
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂Ahahah koptum valla akşam akşam 😂😂
- +1 yıl
İşte hayatın nerden ne getireceğini bilemeyiz :D o da gelsin yoksa birazdan bizi de psikiyatriste gönderecek bu gidişle sdfdsf
- +1 yıl
@8matador1180 bence de 😂😂😂 Çok güldüm yaa 😂😂
Soran+1 yıl@8matador1180 geldim 😀 cocuklar
Soran+1 yılŞimdi söyleyin bana o zaman bu adam ben iyi olayım diye mi ugrasiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
hoşgeldin bizde diyorduk bu masanın hanım ağası nerede kaldı, haraç falan vermemiz gerekiyor mu acaba :D
- +1 yıl
@8matador1180 bak şimdi #soran adam iyi niyetle mi söyledi yoksa görevinden mi onu bilemeyiz biz seni güldürmek için görevlendirildik ama birşeyi unuttuk Kendimiz gülüyoruz iki saattir 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHosbuldumm😊😊
Soran+1 yılEstagfurullah😊
Soran+1 yılBen aşığım asik😀
- +1 yıl
insan eski dostunu görünce böyle neşelenmesi normal yaa :D o adamı öpüyor mutlu, biz kimseyi öpmüyoruz mutluyuz işte naparsın hayat böyle sdfs
Soran+1 yılSizde mi yoksa😀😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Biz de mi derken ha yok yeni kanka olduk burda 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben de aşıgım ama benim aşkım havadır, topraktır, sudur, mevladır. Beni şu kızla, hz. havvadan akraba edendirrrrr :D
niye bakmasınlar hastalarına beee aa :D
Soran+1 yılNeden bakmazlar🙄 hasta diye mi
- +1 yıl
@8matador1180 meslek ahlakına uymaz çünkü.. Yok yakınken vaz geç
Yav akrabam sende karıştırma ortalığı 😂😂 - +1 yıl
Evet uymaz ama aşk bu laf söz dinlemez, bunu onlar için demiyorum genel diyorum eski dostum :D yani şimdi kavuşamayacak olmaları da aşklarına engel midir hııı :D
- +1 yıl
@8matador1180 yavv sen bilmen bu psikiyatri milletine herkese aynı şeyleri derler.. Ve genelde hastaları doktorlarına aşık olur. O yüzden diyorum kız üzülmesin diye ümit verme akrabam eski dostum iki dk da hepsi olduk yalnız 😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl@8matador1180 engel tabi. Böyle kendi capimda seviyorum
- +1 yıl
Belki ben de psikiyatristim yani nerden biliyorsun be :D ümit vermiyorum ben valla diyorum ki, kadın her türlü şuanda mutlu, gittiği yere kadar kovalasın, olmazsa yine olmaz :D niye en baştan tüketiyorsun milletiiii dsfsdf
- +1 yıl
@8matador1180 yavv sen de varya ya benim dediğim gibiyse ne olacak o zaman. Dur dur anlarız şimdi bacım senin sıkıntı ne?
Soran+1 yılObsesyon takıntı var. Ayrıca 3 senedir öfke patlamaları yaşıyorum kontrolsuzce
- +1 yıl
@8matador1180 takıntıysa belki dicem de zor be #soran bipolar olsaydın kesin istemezdi de..
Soran+1 yılNeye belki😊
Soran+1 yılYani sen bakmaz diyorsun
- +1 yıl
yav ben yıllardır görmediğim akrabam ile kaynatıyordum, o psikiyatrist geldi beni de gerdi şimdi napıyım ben de mi ona sarıyım şimdi sdfsdf
- +1 yıl
Bak türlü türlü hasta grupları var en az günde 10 kişi aşık oluyordur anladın mı demek istediği mi?
Soran+1 yılBaşkası beni ilgilendirmiyor ki bana olan davranışı sadece mesleği gereği herhalde
- +1 yıl
@8matador1180 akrabam ortalığı kaynat azcık neşemiz yerine gelsin yaaa 😂😂😂
- +1 yıl
ya akrabam valla bak kız tam sizde aşıksınız herhalde diye bizi bize yapıyordu sen bozdun işleri, akraba evliliğinden falan mı korktun yoksa sen. D hz. havva o kadar da yakından akrabam değildi benim be sdfds
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂😂yav belki stalk yapanım falan vardır. Olmaz ya olası tutar. Demi ama 😂
- +1 yıl
aaaaa aldatıldıgımı öğrendim şuanda vallahi dostlar :D düşman başına. bunu hemen ksde aldatılıyorum diye soru paylaşmalıyım :D yani maşallah ortamımı kurdum bir de beni stalklıyorlar diyorsun demek oooooooooooooooooooooooooo akrabamın yaptıgına bakın
Soran+1 yılBurdan tanışacak kadar yoklukta mısınız cidd3n
- +1 yıl
niye bee, bu kaybolan kızı bilirim, anasını babasını bilirim temiz insanlar, bu kızdan olur bir şeyler o ışığı göremedin mi :D demekki bakmakla görmek farklı şeyler xd
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂😂😂 #soran senin sorunda tanıştık valla 😂😂 bizde dalga gırla 😂 maksat muhabbet olsun espri olsun gülmek olsun 😂😂 yokluktan falan değil yoksa
- +1 yıl
Yok diyelim ki yokluktan, kimimiz psikiyatristi severek bu boşluğu dolduruyor, kimimizde buradan dolduruyor, bunda kınanacak bir şey yok ki :D neden burda bir anda hüküm yemiş suçlular gibi oluyoruz anlamadım sdfds ben yokluktayım, psikologun bacısı falan varsa bana ayarla yoksa bu kızla devam ediyim hangisi sen seç :D
Soran+1 yılBen artık kayboldum canim sen pek kralı değilsin de diğer arkadaş için dedim😊😊
Soran+1 yılPek oralı degilsin
- +1 yıl
@8matador1180 ahhh Ahh bizde sevdik de bilmediler amcaoğlu
#soran çok sevmiştim beeee efkarlanma sırası bende de gülesim geliyor 😂😂😂😂 - +1 yıl
:D gülmek çok önemli, bunu belirttim, yoklukta olayım, ama şuanda mutlu olayım bu bana yetiyor yani çok kasmaya gerek yok :)
bir anda kurdoğlu oldum resmen dirilişte vardı hedef ben miyim tayfun :D - +1 yıl
@8matador1180 akşam akşam iyi gülsüm zaten yaa 😂😂😂 çenem ağrıdı yeminle 😂😂
- +1 yıl
yokluktayken bile bunu yapabiliyorsam, varlıklı halimde neler yaparım acaba di mi ama :D sdfdsf
soranın da aslında gülmesi lazım ama işte :( gülmüyor keşke gülse - +1 yıl
@8matador1180 #soran sende gül hadi 😏😏 bak ben sevgilimden ayrıldım hemde bir hafta oldu hemde deli gibi seviyorum hemde ölüyorum ama bak hayat devam ediyor hala gülüyorum 🙄🙄
- +1 yıl
harbiden hedef benmişim :D olum kız sevgilisinden ayrılmış şimdi bu hasarı toparlama görevi de bana verildi artık hadi bakalım sdfsdfsd :D
- +1 yıl
@8matador1180 🙄🙄🙄🙄napsak ki ortalık yine efkar doldu. #soran birşey de ağlayacağım 😂😂pardon gülesim geldi 😂😂
- +1 yıl
Seni doç. dr. 8matador1180 beyfendiye aktarıyoruz artık kaybolmuyorsun :D hem de o efkarı yıkacam ben de sen o çocuktan ayrılmadan önce bana sana döneceğim elbet demiştin vay bee sözünün eriymişsin :D
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂😂😂Koptum yaaa
- +1 yıl
şimdi koptumla falan öyle kurtulmak yok :D tedavi altına alıcaz sdfds
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂Ya yeter valla çenem ağrıdı 😂😂😂
- +1 yıl
bak şimdi o kadar insanın içinde birbirimze girmeyelim, eskiden de bunu yapıyordun hiç değişmemişsin. merkez camiinin orada bana attıgın o tokatı hiç unutmadım yaa. :D elin çok ağırdı be.
- +1 yıl
@8matador1180 ohaaaa ne zaman attım yaaa 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
yağmurdan paçaların hep çamur olmuştu o gün, sağ tarafta tek tük simitleri kalmış amcanın simiiitçi tezgahı, sağda zorla ayakkabı boyatmaya çalışan çingen çocuklarının tam ortasındaydık. akşam ezanı okunmak üzereydi. sana gitme daha erken demiştim, gideceğim diye tutturdun o zamanda :D tuttum kolundan, sonra tokat attın bana.. ayy nasıl unutursun o günleri :D
- +1 yıl
@8matador1180 vayyy be ben neymişim 😂😂😂😂😂 bende diyorum ki kimin ahını aldım da bu hallere düştüm 😂😂😂 yahu biz böyle gülüyoruz da ciddiye alınan olacak 😂😂 zaten kafam güzel gibi habire gülüp duruyorum 😂😂😂
- +1 yıl
benim ahımı aldın, geri dönersin diye, allah sevdiğine bağışlasın diyen her dilenciye 50 kağıt attım be xd ciddiye alanlar olacak diyor bir de :D şakayla karışık yaşananları nasılda unutuyorsun öyle sdfsd
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂😂neyse ki hesabı bir hafta önce açtım 😂😂😂😂
- +1 yıl
zaten sevgilisinden ayrılıp, cevap almak isteyenler açıyor hesabı, oysaki ben 2014ten beri buradayım, eskimeyen lezzet işte :Dd
- +1 yıl
@8matador1180 yok benim ki beni engelledi diye açmıştım, 😂😂😂aptallık parayla olsa yine yapcam 😂😂😂
- +1 yıl
nasıl yani seninkide bu sitede mi :D kızlı erkeklı çift olarak siteyi mi kullanıyorsunuz, değişik bir sistem sdfsdf :D
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂😂aman boşver amcaoğlu zaten çok özledim zor tutuyorum yazmamak için 🙄🙄🙄
- +1 yıl
e tamam onu unutturacauk artık sana napalım, hayat bu. D
seni başka bir yerden engelledi de, sen de sevgilim engelledi diye soru mu sorduyn sdfsd - +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂Boşver bak gülücük sayım bile düşmeye başladı..
- +1 yıl
olur mu boşvermek hiç, dostlar, akrabalar böyle günler için varlar, bunu da beraber atlatıcaz ki, sonrasında yalnız atlattım bu günleri ulen diye isyanlara girip, yalnızlık şarkıları dinleme :dd
- +1 yıl
@8matador1180 depresyondayım hiç haberin yok 😒😒😒😒tribini de atayım boşuna mı amcaoğlu diyoruz sana..
- +1 yıl
eğer ki haberim olmasa bugün bu yorumda işim neydi annem
haberim oldugu için ve hayatın aslıdna sana her dakika sürprizlerle dolu oldugunu gösterbilmek için geldim. :D tribi at ama havada kalır çünkü depresyonundan haberim var :(( - +1 yıl
@8matador1180 😒😒😒hala atmaya devam ediyorum.
- +1 yıl
Bu yorumlardaki vademizi sence tamamlayalım mı :D triplerin durması için?
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂teşekkürler bu güzel muhabbet için 😊
- +1 yıl
Dur daha idama mı gidiyruk daa
- +1 yıl
@8matador1180 😂😂😂delisin sen 😂😂
+1 yılBu erkek ve kadın sevgili mi önemli olan kısım bu
10 Yorumla
+1 yılBunu sen hissetmelisin
00 YorumlaYüzde yüz yalan
00 Yorumla
Detaylı bilgi