Çocuk bana evlenme teklifi etti evine gittim arkadaşımla beraber ailesiyle tanıştırdı baya nişan konuşuldu benim ailemle tanıştı felan. Eski sevgilisi İzmirdeyken buna mesaj atmıştı kıza resmen sövdü bana sarıldı ağladım sakinleştirdi. Ben seninleyim korkma sen çok iyisin çok masumsun senden giden aptaldır aşkı senle tattım gerçekten sevenler varmış inandım çok. Mutluyum dedi. Yüksek lisansa başka şehire gitti bilgisayarımı da ona vermiştim bana eski sevgilisine döndüğünü onu sevdiğini izmire dönünce bilgisayarı da vereceğini söyledi. Malımın derdinde değilim gözü bilgisayarda kaldı demesini istemem ama düşünsenize aylarca buna dönmeyen kız , çocuk benle olunca döndü sırf parası için ! vazgeçtiği için vazgeçilmez oldu çocuk. seven zaten aylarca gitmezdi. yine gitmez mi yine üzecek benim salağı. Hakkıma girmiş olmadılar mı? Yara bandı etti beni. kendim paramparçaydım onu toparladım.
Size umut verip eski sevgilisine gidiyor sonra kız size bu mesajı atıyor tepkiniz ne olur?
Ah be güzelim. Onda kaybettiklerini sende arayıp, bulmaya çalışmış. Kaybettiği ayağına gelince artık senin bir yük olduğunu düşünmüş ve eski kız arkadaşına yazdırarak, senin söyleyeceğin sözleri dinlemek istememiş. Biz buna, sevgi adı altına mendil kullanımı veyahut ''ŞEREF YOKSUNLUĞU'' diyoruz.
O kız bunu nasıl üzdü var ya bana anlatırken gözleri doluyordu eve kapandım asosyal oldum hayattan soğuttu bensiz o kız bir hiç ben olmasam okul bile kazanamazdı salak felan diyordu hatta izmirde o kız yazdığında ona git dedim ağladım o kız bunca zaman yazmadı şimdi mutluluğumu bozamam dedi
Ayyy inşallah o da pişman olur sevdiğimden dolayı değil dönse de kabul etmem ama gururumu kırdı. Sen bu süreçte hiç bir iletişim kurmadın değil mi? Ben kendimi geliştirmeyi düşünüyorum spora da yazıldım her yönden kendime iyi gelecek şeyler yapıcam. O sevgilisiyle 5 sene ayrıl-barış seklinde çıkmış. Çocuk benle olunca hırs yaptı sanırım yeniden elde etti içimden bir ses ondan çok büyük bir darbe yiyeceğini söylüyor umarım öyle olur. Tek istediğim özür dileyecek kadar üzgün olması
Eğer dediğin gibiyse gülmeyi, sevmeyi sende öğrendiyse sana dönecektir. Hem bir kez yanlış yapan o yolu unutmaz bir daha yanlış yapacaktır. Sen gönlünü ferah tut elbet bir gün tartışacaklar. Onun aklında hep sen olacaksın. Sürekli karşılaştırma yapacak ve gerçek seven kazanacaktır 😊
Bizim onla çok kısa bir ilişkimiz oldu ama hayatı dolu dolu yaşadık. Beni mutlu ediyorsun seni güldürmeyi seviyorum diyordu. Eski sevgilisini unutamamış anlayışla karşılarım ancak bana umut vermeseydi keşke. Yanımdayken bitirseydi en azından derdim ki dürüst davrandı. Kızı bana kötüledikten sonra ona döndü. Bana belkide acıdı, merhamet etti umut vermek istemedi belki de o kız yazmasaydı olurduk da. Onun düşünmesi gerekmiyor mu bu kız neden mutluyken döndü diye. kızın bir hatası yok dedi madem öyle neden aylarca ağladın, üzüldün.
En İyi Cevaplar