Size umut verip eski sevgilisine gidiyor sonra kız size bu mesajı atıyor tepkiniz ne olur?

Çocuk bana evlenme teklifi etti evine gittim arkadaşımla beraber ailesiyle tanıştırdı baya nişan konuşuldu benim ailemle tanıştı felan. Eski sevgilisi İzmirdeyken buna mesaj atmıştı kıza resmen sövdü bana sarıldı ağladım sakinleştirdi. Ben seninleyim korkma sen çok iyisin çok masumsun senden giden aptaldır aşkı senle tattım gerçekten sevenler varmış inandım çok. Mutluyum dedi. Yüksek lisansa başka şehire gitti bilgisayarımı da ona vermiştim bana eski sevgilisine döndüğünü onu sevdiğini izmire dönünce bilgisayarı da vereceğini söyledi. Malımın derdinde değilim gözü bilgisayarda kaldı demesini istemem ama düşünsenize aylarca buna dönmeyen kız , çocuk benle olunca döndü sırf parası için ! vazgeçtiği için vazgeçilmez oldu çocuk. seven zaten aylarca gitmezdi. yine gitmez mi yine üzecek benim salağı. Hakkıma girmiş olmadılar mı? Yara bandı etti beni. kendim paramparçaydım onu toparladım.
Size umut verip eski sevgilisine gidiyor sonra kız size bu mesajı atıyor tepkiniz ne olur?