Üni okuyan kardeşime harçlık vermeli miyim?

kardeşimle aramda çok yaş farkı var. evladım gibi aslında. ben 36 yım o 19. üniyi okutuyorum. tabi 5.000 olan maaşımı eşime 4.000 söyleyerek.1000 lira ona veriyordum.2 ablası ve bir abisi daha var. onlar da 4.000 den aşağı maaş almıyorlar. ama onlar eşlerimiz sorun eder diyip 200 tl den fazla vermiyorlar. o da her ay değil.
benim oğlum da gelecek yıl üniye gidecek. iyice zorlaşacak hayatım. artık ona para gönderemem. telefonda kredi almasını ima ettiğimde göndermezsen gönderme verdiğin akıla ihtiyacım yok , gerekirse okulu bırakırım diye bağırdı. ne biçim ablaları abileri varmış ta 4 kişi birleşip bir kişiyi okutamıyormuş. böyle olduğumuzu bilse okula gitmezmiş.
telefonu kapattı sanıp annemle dedikodusunu yapmaya başladım. göndermek zorunda değilim ben de kısıtlanıyorum diyerek. neden öğrenim kredisi almıyor dedim. her dediğimi duymuş meğer telefonu geç kapattığını farkettim. zoruma gidense bu çocuk ilkokula başlayıp bugüne gelene kadar ben okuttum kıyafetini telefonunu en iyisinden aldım.. geri bırakmadım. bazen kendi ihtiyacımı erteledim ona yetişmeye çalıştım çünkü babamız o bebekken öldü. o bana emanet.
sadece anne olduğum için kendi oğlumu artık düşünmeye başlamam gerektiği için kardeşim soğuyor benden galiba. artık benimle ilişkisi değişir mi? siz olsanız küser miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
telefon gerçekten açık kalmış :((( söylediğim onca rencide edici sözü duydu. öyle kırgın öyle içli bir mesaj atmış ki. hepsi diğer bencil kardeşlerimin yüzünden. onlar bana yüklenmeseydi böyle olmazdı :((
Güncellemeler
+1 yıl
2 bin gönderdim. umarım beni affeder.
Üni okuyan kardeşime harçlık vermeli miyim?