Abim bana tokat attı 😢?

Cuma günü okulda bir kavga olmuştu ve bdnde o kavgayı ayırmak için gitmistim cunku o kavga da arkadaşim vardi idareciler de kameradan bakıp görmüşler velim olarak abimin numarasını vermiştim bu arada kendisi 23 yaşında idareciler abime bildirmiş böyle böyle kiz kardesiniz kavga da dahil diye o gün eve gittim abim buraya gel dedi beni çağırdı cantami bırakıp yanina gittim sen okula kavga cikarmak icin mi gidiyosun dedi bende ne kavgasi abi kavga da ben yoktum ayirdim sadece dedim o sıra gözünde ki siniri görebiliyordum çok sinirlenmişti birden nasıl olduğunu anlamadığım şekilde tokat attı hemen suratımı tuttum çok acıdı çünkü. ilk defa tokadını yemiştim ve eli gerçekten ağirmiş. müdür yardımcısı aradi yalan söyleme bana dedi gözlerim doldu tabi er geç açiğa cikacak istersen pazartesi gunu okula git izle bana inanmiyosan dedim kapiyi carptim yüzüne sonra bana inandı kapıya geldi ben de gelme dedim abimden normalde korkarım yani abim sonuçta ama hiç tokadını yememiştim ağırıma gitti karşısına çıkamıyorum kuş de kalamiyorum onu çok seviyorum ama nasıl affedebilirim ki biraz tavsiye verir misiniz?
Abim bana tokat attı 😢?