Zamanla değerimi anlar mı sizce?

Sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu. canımdan can gitti. zar zor kabullendim ama kalbim kabullenmedi tabi.Onunla artık olmaz. Biz artık imkansızız. Çünkü engeller var. ama oda kader diyip içleniyodu bu engellere. yani olması gerekn buymuş gibi ayrılmıştık.. kendime yoluma gittim. çünkü ayrı dünyaların insanları oldugumuzu söylemişti. çünkü o çok ünlü bir zengin birinin oğlu bense varoş mahallenin kızıyım.. tabiki değilim ama durumum pek iyi değil . 3 aydır onu ne gördüm ne sesini duydum nede bi iletişim kurdum face msn tel hiçbişey yok... benden sonra ılışkisi olmadı. benimde olmadı. uzagımda ama bi arkadaşım haberini söylüyo bana. benden sonra kmseyle çkmamış. 3 ay oldu. fakat skype adresini biliyorum.ayrıldgmz gun oldugu kadar olmadıgı kader elımızden gelen bu yazmış. ve ben onun hayatndan tamamen çıkmştm..bugunde şunu yazmş " çevremdeki insanlar hep doyumsuz, gerçek arkadaşlıklar yok denecek kadar az, ruhları boş .. " yazmş. bırde bır dızı ıcın yorum yazmış. bu dızı acımı dındıyor. dıye. acaba oda birgün anlarmı değerimi
Zamanla değerimi anlar mı sizce?