Gün gelir Değerimi anlar mı?

Bir Kızı çok sevdim, O da bunu biliyor. Aylarca peşinde koştum çok uğraştım savaştım Mücadele verdim. En sonunda bir Şans verdi görüştük, çıkmadığımız halde en kral hediyeleri aldım ilgi gösterdim Okulunun önüne elimde 200 tane Gül ile gittim Herkes kıskandı yerinde olmak istedi, Evinin Kapısına Ayıcık ufak tefek hediyeler bıraktım vesayre... 1-2 Ay görüştük ve şöyle bir şey var, Mutluydu yani gözlerinde görüyordum günlük beraberdik neredeyse. Herneyse işte öyle böyle görüştük en sonunda yeniden yollarımız ayrıldı yok neymiş efendim kızma bana birşeyler hissedemiyorum olmuyor felanlar filanlar. Bende artık Peşinden koşmuyorum bıraktım Hayatıma bakıyorum Allaha havale ettim. Değerimi bilmedi anlatacak çok şey var ama Özet geçiyorum işte. En önemlisi de kendime olan güvenim ve inancım. Ben neler yaptığımı neler hissetiğimi biliyorum. Benim gibisi çıkmayacak karşısına. Arkadaşlar Sorum şu, Sizce bir Gün elbet anlar mı değerimi? Bunu gerçekten çok istiyorum! Neyi kaybettiğini köpekler gibi anlasın. Yaşlar 20 Yurt Dışından Sevgiler
Gün gelir Değerimi anlar mı?