Bir kızım ve 5 senedir tırnaklarımı yiyorum artık o kadar fazla yemeye başladım ki insanlar elime bakamıyor elimden çok utanıyorum sizcenne yapabilirim (fotoğraftaki el bana ait) durum çok ciddi sürekli elimi düşünüyorum
Yemeyeceksin ve tırnak güçlendiriciler kullanacaksın. Eskiden ben de tırnak yerdim. Biraktim ve kalyon hardener kullandim duzenli olarak 2-3 günde bir. Tırnaklarim artik boyle (benim elim)
O kadar kötü değildi ama benimde tırnak yatağım içteydi ki hala öyle ama uzatıp, manikürleyip, ojeleyince böyle güzel gorunuyor. Önce uzat sonra git 1-2 sefer manikür yaptir şekil versinler sonra kendin törpülemeye başla ve ojele sürekli
Benim tirnak yatagim uzamadi hala ayni. Tirnaklarimi dibinden kesersem yine cirkin gorunuyorlar oyuzden ben hiç dibinden kesmiyorum ve en kısa kestigim hali bu fotograftaki halim gibi.
Anlıyorum ama çözümü olan bir şey için bunalıma girme lütfen. 😊 psikolojik oluyor sanırım bu durum değil mi? Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama bu problemden dolayı protez tırnak yaptıranları görmüştüm.
Çok sevindim, üzme güzel canını tırnak dediğin nedir ki bir hafta bilemedin iki hafta da uzar. Önemli olan işte neden yediğin? Bunu da çözersen çok daha rahat edersin
Psikolojik bir tedavi gör ve tırnaklarını sonrasında ayda bir kesmeye başla. Oje sür manikür pedikür yaptır ellerini her an yıka nemlendirici krem vs sür ki düzelsin hızla. Gerçekten şu an bu ellerle demlediğin çayı bile içmezdim
En İyi Cevaplar