Çoğunluğa baktımda erkekler evrim geçirmiş onlar bile Rus sorularından sıkılmışlar. S
Nerde bu ruslar?
Çoğunluğa baktımda erkekler evrim geçirmiş onlar bile Rus sorularından sıkılmışlar. S

Onlar Türk kızlarının güzelliğini görmekten aciz kişiler ve dalga geçmek için buradalar, bu sıralar kendileri gibi birilerini bulmuşlardır bu yüzden yazmıyorlardır.
rus gacılar zaten güzeller, siz kendi derdinize yanına.
9 yıldır içlerinde yaşıyorum. hepsi harika. tosunları bile.
foto atamıyoruz. yoksa kitap gibi hatunları gösteririm sana. yanında ben varken.
kaprisleri yok, varken yerler yoksa niye yok demezler zaten biliyorlar olmadığını. yeni yetmeler farklı olsa da onlarda düzene alışıyorlar sonra onlarda düzeliyorlar. 1991 den sonra ilk 10 yıl dolandırıcılık tüm slav ülkelernde vardı , ancak şimdi alayı senden benden iyi durumda. yaşaman lazım içlerinde. 9 yıldır onlarla birlikteyim. cidden çok iyi insanlar var. azınlıklar ile ilgilenmiyorum. bizde ise çoğunluk menfaatci olmuş. şuradaki sorular bile salakça çoğu, buda içimizdekileri yansıyıyor. Rusların da buna benzer siteleri var. ben hiç okumadım kılım döndü ayrılayım mı, yanımdaki kıza baktı ayrılayım mı. bilmem ne oldu bla bla bla bla.
kendi kendinizi batırıyorsunuz farkında degilsiniz.
страсть в один миг может превратиться в пепел, кажущаяся вечной любовь — в «ошибку», «привычку» или «воспоминание»…
Многолетняя дружба часто разбивается о какую-нибудь ерунду… Приоритеты пересматриваются…
Терпение заканчивается…
Иллюзии развеиваются…
Мы меняемся…
И самая большая ошибка — думать, что-то, что ты чувствуешь сейчас — это навсегда...
Ruscu armi bu abinin meşhur sorusuydu bu aralar ruzlardan yana dertli değil sanıyorum sorularını göremiyorum 🤪✋
Bende erkek olsam Rus severim yani kız halimle kıskanıyorum
Cevap
20Cevap
Harbiden bir dönem sürekli türk kızı değil rus kızo plsun muhabbeti vardı
Tamam Rus kızları çok güzel ama Türk kızları da çok güzel
Çiiiirrrkkiiiiiinnnnnnnn
Türkiye de böyle bir kız yok işte
Türk kızı varken rusu ne yapayım
belki de türk kızlarında evrimleşme oldu
Ayrım yapmayalım lütfen 😂
Irkçılık kötüdür 😂😂
Sen kendi resmini koysan daha iyi değil mi bu Rus evrim geçirmiş gibi
Sokmadım iltifat ettim
Tripden bırak rusu kız soramıyoruz
Türk Kızları hepsinden güzel
rus döver 😂 eskiden ruslar güzel ama türkler ahlaklı diyorduk şimdi bizimkiler ruslardan daha fazla kaşarlandı
Türk kozları her zaman güzel
Kaç törkiş lira bu? 😂😂😂
Offf yenge de erik gibi kütür kütür maşallah
Bir kere hatunda zerre tüy yok. Oradan bile tek geçer :)
Fotodaki Rus değil
Bana göre değil
Nasıl ne alaka?
Sence bana göre değilin Türkçe karşılığı ne?
Saçmalamak güzel oluyor bazen. Takılmamak gerek!
Bazen saçmalamayı seviyorum evet. saçmaladığım tek durum ise sadece seninle inatlaşmamdı ve hala iddia ediyorum bu kişi Rus değil. Rus ise bile gen değil
Aynı kafadan sendemi istiyorsun yoksa 😎
Herşeyi parayla alamazsın. Allah vergisi😀
Hahahhaha
İzlanda kızlarına geçtik. Sıktı onlarda
Yazın olur buralarda
Tipim değil
Çokta fifimde
İğrenç
taktınız mk su ruslara
Güzellik abidesi
Evet bacaklara bak
Gazinodalar