yaralarım derin değil traş jileti ile yapılmış koca bir aptallık sadece sizce ne kadar zamanda geçer yağ ve aloe vera sürüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İzlerin rengi beyazlaşmadan önce bir dermatoloji doktoruna görün aksi halde bir ömür taşırsın o izleri. Koca karı yöntemleri ile geciremezsin uğraşma. Doktor sana onlara uygun iz inceltici kremler verir. Bir daha da böyle şeyler yapma 😠😠
Yeni yapmışın derin değil çok uzun zaman alır ama geçer bunlar biriey değil
yaralar kabuk bağladıktan sonra beyaz izler kalır acnelyse krem kullan 5 6 günden sonra soyulmaya başlıyor iz kalan yerleri topuk taşıyla sertçe kazı yanık izi gibi kalacak canın da acır ama geçiyor
Merhaba bana bu konuyla ilgili detayli bilgi verirmisin benim atali cok oldu facayi ne yapsam duzelir sence
4-5 haftaada garanti geçer belki birkaç yerinde küçük beyaz çizgiler kalır belki oda az
Cevap
24Cevap
Bacağının üst kısmındakiler den bir tanesinde iz kalıcaktır biraz. İlk fotodakinde biraz iz kalıcaktır. Ama çok değil.
Faça izi geçmez
Aslında ona iz demek yanlıs olur deri bütünlüğü var orda
Ameliyat ile düzlesir ama tamamen geçer mi bilemem
ben birde kendime şizofren diyorum yaa çıldırcam Allahın verdiği cana nasıl zarar verebiliyorsun
Aga yargılamayın kardeşim bu izler gecer bende de vardi atmiştim gaza gelip bi krem var onu kullandim bide kantron yağı kullandim geciyoe seni de yaşin kücük kaybolur gider bu mallari dinleme
Faça izi geçmez sadece etkisi gider fakat izi kalır çocukluğumdan biliyorum keko abilere özenip çok yerimizi façaladık
şu an aynı durumdayım geçti mi acaba iz falan kaldı mı
kolundakilerde hafif iz kalır ama bacağının geçeceğini sanmıyorum
ikisi de değil. serseri tip takılmak için yapanları zaten çok saçma buluyorum. aşık falan da değildim ama kaybettiğim çok fazla insan vardı. onlara yeniden ulaşmaya çalışırken çok sorun yaşadım. ayrıca sosyal zorbalığa uğruyordum ve kendimi sevmiyordum. hepsinin sonucu da izlerim işte
bilmem, insanların benim hakkımda söyledikleri şeylere kendim de inanıyordum. kaybettiğim insanları kaybetme sebebimin kendim olduğunu düşünüyordum, haliyle acı çekmemin sebebi de kendim oluyorum. ve üzdüğüm insanlar vardı. kendimi suçlaya suçlaya kendini sevmeyen biri haline geldim
geçmesin. bu saçmalıkları yapan bir potansiyelde olduğunu görsünler
Geçmez. İz kalacaktır malesef
Geçmez müslüm baba etkisi falan mı hayırdır? 😄
Kesik değil iz kalmaz kabarmış sadece
nasıl yaptınız korktum sizden
Bunlar sizin kimliğiniz işte.
İzi kalır mantıklı değil fiziğine yazık
Lütfen böyle şeyler yapma hayatı doyasıya yaşa depresif ruh halinden çık üzüldüm cidden güzelim bacaklarına..
Evet ben sana inanıyorum daha iyisini yapabilirsin
Elma sirkesiyle kesin geçirirsin
Evet ben geçirdim
Seninkiler pek derin değil bir kaç aya geçer
Rica ederim
Geçmez die biliom
Anlamadım ne demek istedigini
Tedavi ol ilk içten.
Geçti mi geçtiyse ne kullandın
Bizim sınıfta ki kız yapmıştı
Bencede var 2 hafta oldu ve izleri halaga duruyir
Dövme ile kapatılır