"Kezban" nedir, kime denir, niye denir?
Bana bunu açıklayabilecek birileri var mı? Erkegede bişey deniyordu onu unuttum cidden merak ediyorum.🤔
Bana bunu açıklayabilecek birileri var mı? Erkegede bişey deniyordu onu unuttum cidden merak ediyorum.🤔
Kezban ismi sosyal medyada kötü bir anlamda kullanılmakta ve kullanıcılar tarafından da argo olarak nitelendirilmektedir.
Bu ismin bıyıklı, tek ve kalın kaşlı kızlar için kullanıldığı rahatlıkla söylenebilir.
Kezban kızların trip yapması, kendini üstün görmesi ve garip hareketlerde bulunması üzerine de kullanılmaktadır.
Sosyal medya araçlarından insanlar karşısındaki kızları aşağılamak için Kezban kelimesine sıklıkla başvurur.
Türkçe’de Kezban isminin anlamı bir yerin yöneticisi olan kadın kahya olarak bilinmektedir. Bunun yanında kezban ismi kocasına ve evine bağlı olan kadın anlamına da gelmektedir. Kezban ismi eskilerin popüler isimleri arasında yer alır. Günümüzde ise yeni doğan çocuklara bu isim genellikle tercih edilmemektedir.
Erkeklerin bazılarına kro deniliyor. Belki odur
Bence kezban yakıştırması uygun değil ama
Ben çok güzelim harikayım deyip ego kasanlar tam bir kezban
Edebli ciddi seviyeli mesafesini olması gerektiği gibi ayarlayan kendini alakadar etmeyen durumlarla ilgilenmeyen, boş muhabbetlerle vakit öldürmeyen doğal güzelliğini makyaj boyalarına tercih eden ve doğal güzelliğin en güzel olduğunu düşünüp kendini temiz tutan. Para ve marka tuzaklarına düşmeyen kendi istediğini giyen üç günde bir kuaförde saçını değiştirmeyen ve böyle oldukları halde erkeklerden ilgi gören kızlara, saydığım özelliklerin tam tersi durumunda olan kızların hazımsızlıklarının dışa vurumunda kullandıkları kelimedir. Başta saydığım özelliklerdeki kızlara karşı. Not. Esasen bu şekilde adlandırmakla kültürümüzü ne denli unuttuklarını yozlaştıklarını da göstermiş oluyorlar.
Teşekkür ederim
uslu kız numarası yapan oyundan yatakta ben öyle şeylerden anlamam sen ne yaparsan yap diye uslu kız ayaklarına yatan, eşi or... pu, fa... şe demeisn diye bazı sek... fantazilerini canı istese bile yapmam diyen. cinsel baskı altında yaşayan, bir erkek gelsin bana teklif etsin bende yar... ğın tadına bakayım diye camilere dua okumaya gidenlere, bir erkeğe teklif etmeyen, ilk teklifi erkekten bekleyen uslu kız ayaklarına takılanlara kezban denir. aslında çoğu fa... şeden azgın olup uslu kız numaraları yaparlar yatakta bunlar..
Cevap
45Cevap
1950 li yıllarda Malatya da iki amerikan askeri, tercümanları ile birlikte, eğlenmek için pavyona giderler. Sahneden dans eden fahişeyi isterler. Kadın gelir ve ben gavurun altına yatmam der. Polis gelir, patron baskı yapar, tercüman tehdit eder ama nafile. O gün bu gündür, bir Kezban aşağılamasıdır gider. Çünkü bizi bize aşağılatmayı öğretmişlerdir. Fahişe de olsa, gavurun lafıyla galeyana gelir, kendimizi aşağılar dururuz.
Kezban seks yapıp para, hediye bekleyene denir, kezban ilişkiyi yönetmek amacıyla köpek gibi sevmesine rağmen erkek arkadaşına rol yapana denir, kezban geberecek kadar azsada sanki sexe ihtiyaç duymuyor gibi davranana denir, kezban sinsi, fettan, cahil bir kadındır.
Erkeklere her türlü kuru yapıp sonra namuslu kadın ayağına yatanlara, utanıyorum deyip her konuyu utanarak! bir başka erkekle konuşup sonra şaka diyene, eğitim seviyesi düşük olup eksiklerini çenesine vurarak gidermeye çalışanlara, her fırsatta bir başka yalan söyleyenlere, sevgilisinden ayrılıp onu üzeceğini zannederek ona kardeşim diyen ergenlik psikozu yaşayan tiplere vs vs.
Erkeklerin ulaşamadıkları kızlara taktığı lakap canım 😃
Kezban demek kendi egosuna yenik düşüp kendisinin dünyaları yarattığını sanan ve dünyanın en güzel kızı olduğunu düşünen kızlara verilen takma addır :D d
hangi kriterde ve ozellikte kiz gelmiyorsa islerine otomatikman kezban diyorlar sanirim... direkt belli ve ner bir cvp yok sanirim
Kezbanin anlamı güzel öyl e saçma pis veya değişik anlamlı değil. Yani boşuna kezban dediğinde alınıyor oyle kişiler anlamı güzel o kezban diyenler insan mi acaba?
Halamın adı kezban kadının adını da hiç ettiler ya. İnsanşalara lakap takıp hor gören ayrıştıran bir hitap şekli... bana göre kezban diye insanları ayrıştıranlar kendilerine dönüp bir baksınlar
Kezban adını mahveden bir gerizekali topluluk var akillarinca küçümsemek için kullanio beyin yoksunlari işte
@AYIDAYI3 ne alaka benim adın başka
@AYIDAYI3 fazlaca tanıyan var beni burda sikinti tinne😏😏
Kelime anlamı olarak " Yalancı " demektir.
Kendini bir halt zanneden kibir abidesi kızlar için kullanıyorum.
Keko ve kezban nedir ne değildir
Bu iki sorunun cevabını istiyom
Burdakiler elde edemediğine kezban diyor, anlamını bulamadım...
Kezban arapça yalancı demek aklıma gelmiyo baska birsey
Turkish girls.. ben de oluyorum.(edit bize kezban diyenler bize kurban olsunlar)
Kaba, sonradan görme tiplere diyorlar herhalde bende bilmiyorum tam olarak.
Kezban arizona kertenkelelerinin çıkarmış olduğu bayanı yerme şekli
Kimse bilmiyor sanirim herkes birsey yazmis ama bir birilerile alakasi yok 😂😂
benim yorumum gerçek kezban tanımıdır yukarıda okuyun
@BERKAY123456 ama uslu edepli kizlarda var sen genelleme yapmadin dimi 🤔😁
ben yazdım kezbanın gerçek tarifini yukarıda okuyun
@BERKAY123456 okuyupda sana cevap yazdim zaten 😒
öyle uslu edepli kızlarda var sizin gibi türkmen kızı
@BERKAY123456 vardir elbet ☺☺
Bıyıklı ve adidas eşofmanlı dızo görünümlü ablalarimiz 😊😂
Bakımsız, egoist, çirkin olduğu halde kendini prenses zanneden, burnu havada kişilerdir
Kezban kezbandir kezbana kezban demeyen kezbandir kezbanlar ikiye ayrilir az kezban cok kezban bazilarini. Kezbanligi keziban şeklinde olup tamamen nufus memurunun hatasidir.
Bakımsız, küfürlü konuşan, kendini çok güzel zanneden, serseri takılan kızlara denir..
Kezban konustugu her kızı/ erkeği kendine aşık sananlara denir :)
Kezban, Yerli yersiz erkeklere tepki veren
( Ay götüm ) Triplerine giren, kadin turudur
Arkadan vurdurup da sırf zar korumak için önden vermeyenlere deniliyo
Ne alaka 😅😅
@burak__006 ayyyyhh aman bakireyim önden yapamam zar kalsın arkadan istediğini yap diye tutturan bekareti zardan ibaret gören ezik kezo zihniyeti 😊
Aynen oda var vereceksin ya hepsini vercen ya da vermicen 😅
@burak__006 aynen öyle yaaa sinir oluyorum arkayı otoban yapan ama önden bakire olanlara , veriyosan git doğru düzgün hakkıyla ver ya da bütünüyle bakire kal arkadaş bu nedir ya
Aynen öyle arkadan yapmak nedirki ön varken ama zevk meselesi kim nasıl sever bilemem arkadan verince namuslu oluyorlar heralde😅
bakımsız ,(gıyım olsun tarz olsun her konuda ) kızlara deniyor
Erkeklerin keko versiyonunun bayanda olanına yeni gençlik Kezban diyor ama hoş değil
Bir kadın ismidir
Bu isme sahip kadınlara denir
İsminin o olmasından sebep
Türkiye'deki kızlara bak kezbanin ne olduğunu anlarsın :D
Çoğunluğu kezban ve cahiller maalesef ayrıca kıllı bakımsızlar
Bıyıkları ve faulleri olan kaba konuşan giyim bilmeyen ayanlara denir
Çirkin, eğitimsiz aynı zamanda poposu kalkık kadınlara verilen ad.
Bakimsiz, kadinlik vasiflarini ustunde tasimayan , siradan bir insan
Gerçekten bende bunu anlamıyorum😃😃
Kezban diye kendini insan dan üstünden sanan rezil insanlar söyler
Gereksiz kişilerin kullandığı gereksiz bir kelime.
Erkekten pek bir farkı olmayanlara deniyor.😄
İlk sevgilimin adıydı, kahretsin.
Kezban anlatilmaz yaşanır
Kendine yakıştırnadığına
Gerizzekalilarin taktigi isim
Kezban hmm açıklayamadım
ben o hitabı saçma bulanlardanım
Kedi ulasamadigi cigere kezban dermis
kimliğinde kezban yazana kezban denir bence..
Erkeklerin işine gelmeyenlere
Erkeksi gibi hareket eednlere
Bizim mahallede vsr bitane
Sağlam varoş tiplisine
Saf salak arası olanlar, erkeklerde Kamil olur
Kâmil deniyordu ama bu lakapları doğru bulmuyorum
Muhafazakar kızlara verilen bir tanım
kezban buluşmaya gelmeyn kızdır
Valla sanirim erkek tarzlisina
Hiçbirşeyden anlamayan kadın işte
Ulaşılamadıklarına:))
Cevap vermeyene kezban denir