Evet sorum cok acik,erkekler neden ve nicin manken gibi kiz istiyolarda azcik baliketli sevmiyolar?
hep cok merak etmisimdir,umarim güzel cevaplar alirim :)
hep cok merak etmisimdir,umarim güzel cevaplar alirim :)
haklısın arkadaşım .ama şu da gerçek .her bayan manken gibi bir fiziği olsun ister .ve bayanlarda bunun için çaba gösterir .bayanlar kendilerine dikkat ederler .dört dört lük manken bedenine sahip bayan çok olmasada çekici bedene sahip bayan çok var .
ama her erkeğinde farklı zevkleri olduğuu bilmelisin .kendimden örnek vermek isyerim .40 beden bayan larda güzel olduğu kadar çekici ve güzel bir fiziğe sahipler bana göre .her bayanın zerafeti kendine göredir .her bayanın gönlünü alacak erkek farklıdır .her erkek manken gibi bir bayan la birlikte olmak evlenmek ister ama sonuş olarak balık etli bir bayanlada birlikte olabilir ya da mankengibi olmayan bir bayanla birlikte olur mecburda olsa .mecbur olmaktan kastım gönlünü farklı bir bayana kaptırır aradığı aşkı sevgiyi farklı bayanda bulur onunla mutlu olur .istemekle sahip olmak arasında fark var
kadın dediğin biraz etli olucak dokunduğunda hissedeceksin kadını.0 beden diye bişi çıkardılar ulen 0 beden bildiğin çalı işte.
kısacası şudur : pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren :)
Bunu kim diyor?Yanlış bir genelleme.Mesela 0 beden olanlar,benim gözüme bir tahta parçası gibi görünüyor.Balık etli bayanlar,benim daha çok hoşuma gidiyor.
Cevap
23Cevap
Ego meselesi kolunda güzel fizikli bir kızla gezmek erkekleri gururlandırıyo birazda güç göstergesi oluyo diğer erkekler kıskanıyo falan filan işte
Sizler nasıl hemcinslerinizle yarış içersindesiniz üst baş ayakkabı gidi tüm erkekler biliyolar bizim için süslenmediğinizi :) bizimde böyle yarışlarımız var ama bilinçli olmaktan çıkmış yarışlar her erkeğin benimsediği bişey artık bu
Mankenlerin çoğu aşırı zayıf. Kilolu kimselere de balıketli denebiliyor. Azcık balıketli güzel olabilir ama o kimsenin ilerde kilolu biri olacağı muhtemel. O yüzden zayıfı tercih ediyorum. Kilolular hoşuma gitmez.
Ben balik etli begeniyorum. Kendisini bir kaliba sigdirmaya calisanlardan haz etmem.
Siz neden Çağatay Ulusoy/Kenan İmirzalıoğlu/Kıvanç Tatlıtuğ vb. erkekleri görünce hayranlık duyuyorsunuz? İşte o yüzden...
bence sen gözlem yeteneğini biraz geliştir. Türk erkeği balık etli sever. Tabiki balık etliden kastımız balina değil
Safinaz gibi o ne öyle hatun dediğin biraz ağır olacak her anlamda :)
yanlışın var, bir kısım erkek toplanmış tartışıyorlardı nefes almasa da olur mu diye.
:D
Yanlış biliyorsun..
Başta ben olmak üzere, tanıdığım birçok erkek balıketli kızlardan hoşlanıyor..
nedense gözüme sadece zayıf kızlar güzel geliyor ha sorsan sen zayıfmısın hayır ben uzun kalıplıyım
Ya ciddiyim yok öyle birşey. Azıcık suratına bakılır olsun ama gerizekalı olmasın. Mal mal konuşmasın sürekli.
Bazı erkekler eşlerini ve kız arkadaşlarını tehşir etmeyi sever de ondan.
siz biscolata erkeğini nie istiyosanız aynı nedenden ;)
Esmer fit vücutlu isteyenlere ne demeli :) erkekler spor Salonu'ndan ve solarımdan çıkmıyor :)
kızlar oyöe ıstıyor buradakı erkeklerın cogu nefes alsın yeter modunda
hepsi biskolata erkeği daş gibi italyan.
Biri manken mi dedi :D
Gozune onlar hos geliyordur.
çünkü onların hepsi bir brad pitt :)
Sana erkekleri yanlis anlatmislar.
Sizin amacınız benim mahcubiyet sınırlarımı zorlamak anlaşıldı...
öleyim demedim coohh şükürr.
İyi de bu hepinizin rahatlıkla aklınıza gelirdi?
Sen neden manken gibi bir erkek istiyorsun
Selam kim mesela o
erkeğe göre değişir
cveabı profilinde.
Altın oran
sen öyle san :)
zevk meselesi
biz isteyelim de
sence
sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?