Güncellemeye Hayır ... !
Sevgilinizin adını dağlara yazmak istermiydiniz ?
Güncellemeye Hayır ... !
Ne alaka zavallı dağlardan ne istiyorsunuz?Bırakın doğal kalan bir tek onlar kaldı onlarıda şöyle saçmalıklar için delik deşik etmeyin.Sonra dağ manzarası diye bir şey kalmayacak...:D
Bana beni önemsediğini gösteren bir hediye veya az öz gerçekten sevdiğini belirten uyduruk olmayan farklı sözler söylerse dağları delecek kadar özenti bir şey yapmasına gerek kalmaz.(Bu olayı Ferhat abimiz zaten yapmış)
unutup kalbinden silersin diye
sevdiğime pişman edersin diye
belki bırakıp da gidersin diye
ben şimdiden seni dağlara yazdım
A hayır istemem
En tepeye yazdım kuş bakışı hariç kimse göremiyor.. Ya en zirvede bu olsun dedim ya böyle aşka kartallar sıçsın dedim.. O an psikolojim neydi kim bilir?
Vallamı yardımcı mı oldum hehehe aferin bana ben teşekkür ederim efendim :D
Rica ederim ne demek beberuhi ...
Cevap
10Cevap
Yazmazdım.. Zaten ona aşıksam kuşlar ağaçlar dağlar mevsimler hep adımızı söylerdi ve adı adımla anıldığında güzeldi..
Gerek yok benim kalbimde işli, başkasınında bilmesine gerek yok, hasetçi çok, kenafer gözlü çok boş iş ayrıca.
daha kalbine yazamayan insanlar varken ne gerek var dağlara yazmaya
kalbime yazdım öyle reklam afişi gibi dağlara yazmaya gerek yok :D
yav kanka milllet uzaya nasıl gıderimin peşin de sen adını dağlara yazmaktan bahsedion yazsan nolacak dötü başı kalkar ıkı gun sonrada terkeder :):):)
Saçma oraya harcayacağım saçma sapan vakit yerine onunla güzel bir gün geçirirdim daha iy :))
Adını dağlara yazsam nolacaksa sanki lan onu gördüğüm bir anın yerinitutacak mı!
sen ne diyosun be ne dağı daha agaca kazıyanı cıkmadı :P
Sevgilinin adini daglara yazmana gerek yok onu en kiymetli yeribden kalbinden bir parca vermissin cannindsn bir parca olmus yetmezmi benim icin oyke
Şimdi ki aşıklar önce kalplerine yazsınlar aşklarını da dağ taş o aşkın önünde eğilsin ama nerdeeee.
yazdık da noldu ? önemli olan o :)
dağlara değil kalbime yazmak isterim..
en önemlisi kalbime yazmamdır ♡♥♡
Yok bea kim uğraşcak asdfv
O yazsın,ben niye yaziyorum :D
Bu yazdığınla beni ani bir karşıcinsten soğutmaya uğrattım.Hemcinslerimden zaten hoşlanmam :P İnsanlardan hoşlanmıyorum lan artık :D
Sevgilim olduğunda ilk yaptığım iştir.
oy ölürümm ona yazarımm tabii :))
Hayır yazmam.
O benim adımı yazsın
isterim ...
olsa yazardım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar