SİZCE KAVGA ETMELİ MİYİM?

Dersteydik bana karışan bir çocuk vardı şişko ve benden az uzun yanıma oturmuştu bu benle uğraşıyordu sonra geldim ben bunla uğraşmaya başladım sonra çocuk bıktı yüzüme yumruk attı açıkçası yumruk bile denmez yüzüme o pofuduk eliyle vurdu tabi bir şey olmadı fakat ben dellendim bunun derste kafasını falan ittirdim kıçına vurdum bundan tepkime yok kimse yokmuş gibi davranıyor neyse diğer ders dövecektim , hani döverim ama yanımda biri dursun anlamında arkadaşımı çağırdım sonrasında ben bunu köşeye çektim küfür falan ettim yüzüme bir daha atsana dedim yiyorsa atsana dedim sonra yanımdaki arkadaşım çocuğu ittirdi sonrasında bu korkuyla hafif bir ittirdi beni sonra bu sınıfa direk girdi bir 10 dk geçti sonrasında ben sınıfta yine bunun kafasını ittirdim çocukta tepkime yok böyle olmaz dedim sonra çıktım bir daha girdim sonra bu çocuk koridora çıktı ben gelince bende çıktım bunun ensesine bir geçirdim sonra biraz uzaklaştım çocuk ağlayacak gibi oldu sonra biraz daha geçti bu beni görüyor bende bile bile yanına gidiyorum ama hiç bir şey yapmıyor çocuğa bir yandan üzüldüm , bir yandan da onunla yine tartışıp boğazından tutarak sıraya yapıştırmak istiyorum sizce hangisi?
SİZCE KAVGA ETMELİ MİYİM?