Hep boyle bir evim olsun isterdim celik konstruksiyon evler yapiyolar boyle ama kimse tercih etmiyor hep betona apartmana alismisiz sizce evler hep boyle olsa daha guzel olmaz miydi

İstanbul'daki evim merkezi bir yerde 25 katlı bir binadaydı ve her katta 10 daire vardı ayrıca 4 bloklu bir site içindeydi. İstif gibi kat çıkıp her daireyi bir kaç yüz bine satabilirken neden o alana böyle 2-3 villa dikip arazi masrafını bile zar zor çıkaracak fiyatlara satsınlar ki. Şimdi eğitimim için Amerika'ya taşındım. Sata Barbara şehrindeyim burası zaten yazlık bir yer. Hemen hemen tüm evler böyle fakat büyük şehirlerin merkezi yerlerine böyle ev dikmek için çok zengin olmak lazım sadece arazisi için. Şehir dışında ise Türkiye'de de böyle evler var.
Çok güzel ama bir kişi yaşar orda turkiyenin nüfusu yüksek tabiki apartman yapacaklar
Ben yasasam yeter😂
Bu evler daha iyi bir sokak kurular bilir böyle evlerle ama o evin yapildıgı yere bizm mühahitler 35 daire yapıyo para için kendini satarlar
Aynen orda haklisin kendi arazin olcak yal
Ptircan
Müteahitler nasıl para kazanacak. Yandaş nasıl ekmek yiyecek? Oldu mu şimdi bu😁
Cevap
2Cevap
Apartmanlar yerine böyle bir düzen olsa güzel olurdu
Aynen amerikada hep boyle
Aynen. Temelden yapmak lazım bizde olmaz o yüzden
Oraya kaç katlı daire sığar sen bilmion tabi bahçeden garaj oradan kira parası falan işte hep para için bunlar
Bu evler beton evlerden daha ucuz 150 bine bu tip ev yaptirsbiliyosun ben dusunuyorum ilerde
Ay evet yaa.. en büyük üzüntüm. Mukemmel şuraya bak insan bu evde paslanmaz.
Aynen evde cikmam ya😂
Cok güzel olurdu tabikide böyle yerler var Türkiyede zengin semtleri genelde böyle
Aslinda 300-400 bine beton almaktansa 150 bine bu tip evleri yapiyolar celik konstruksiyon ama turkiyede yaptiran cok az goruntusu bile bana huzur veriyor ya
Yoo beton evlerden daha ucuz bunlar prefabrik evlerin gelistirilmis hali celik ten yapiliyor 50 yilda garantisi var
Amin sagol cicikiz
Bende hepp bunu diyorum
Ilk defa biri benle aynı fikirde
Bence bizden cogalmali😂
italyan mimarisi mi ingilişşş mi. biraz şeyy prefabrik evlere benziyor. sipariş verince yapıyorlar böyle benim bildiğim
Evet celik kontruksiyon bunlar hem ucuz hemde 50 yil dayanikli hemde hos huzur verici
Çelikten evi ısıtamazsın 😀
İste klasik turk cevabi 😂 bu yuzden yaygin drgil yoksa 50 yil dayanikli evler😂
Keşke topluca tercih etsek ne kadar güzel 👍🏻
Bencede ya
Amerika'da olmuyor mu bunlar hep.
Evet turkiye dede yapanlar var betonarme evlerden cok cok ucuz ama bizim insanimiz yaptirmiyor beton a alismislar hep ben yaptirmayi dusunuyorum
Harbi gözel evler yauv.
İstanbul bu tarz evler var pahali..
Kendin yaptirirsan ucuz
Yapılsa güzel olur baya
Aynen goruntusu huzur veriyor
Cidden ya
Ne kadar güzeller 😍
Aynen bende istiyom
Apartmanlar arsa sahibine daha çok kazandırır
Yaylamızda var
Cok hos ya huzur verici
Çok hoş gercekten
Aynen
Pahali pahali
Yoo cok ucuz betonarme evlerin yari fiyati ama celik kontruksiyon diye turkiyede bilen yok pek 150 bine boyle kocaman evin oluyo ama beton evler 2+1 e 250 300 bin istiyolar
Çok güzel 👌😍
Aynen bend eistiyom
hos bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar