Garo Paylan

Garo Paylan
Berat Albayrak
Eren Erdem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Eşcinselsin sanırım bu hayranlığın başka bir açıklaması olamaz çünkü.
Bu hayranlığın başka açıklaması bulunur mu bilmem ama ben eşcinsel olduğumu saklamıyorum. :-)
Garo Paylan. ;-)

Keşke tek bir kişi yerine hepsinin fotoğrafını koysaydın
Sadece favorimi koymak istedim, listedeki tüm fotoğraflar hoşuma gitti, eleme yapamadım. :-) Diğer iki politikacı da epeyi popüler figürler, o yüzden haksız rekabet olacağını düşünmedim. :-) Peki sence hangisi daha çekici bir erkek?
Cevap
7Cevap
Keske D şıkķı koyup
"Hic biri" seceneği olsaydi...
Hic biri diyorum
Garoyla. Digerlerini. Bir. Tutman. Cok yanlis. Biri. İnsan. Figerleri. Hirsiz. Arada. Fark war. Kardesim
Kişiliklerini kıyaslamak gibi bir amacım yoktu, siyasi bir soru değil zaten. :-)
Garo paylan
Peki neden Garo? Hangi açıdan diğer ikiliden daha cezbedici sence? :-)
Garo paylan tabiki.
Tereddütsüz cevaplamışsın. Peki niye Garo? :-)
Adam king boy pos.
Garo ne la ermeni falan mı
Evet, aynen. Adam Ermeni.
Eren Erdem bence.
HDP'lisin galiba sen?
Hayır değilim, antipatim ya da sempatim yok. Peki soruya ne diyorsun? Sence listedeki 3 politikacıdan hangisi daha çekici bir erkek? :-)
Eren Erdem hariç diğer ikisi karizmatik
Nazır Cihangir İslam !
Tamam anlaşıldı, favorin Nazır Cihangir İslam, onu bir kenara koyalım. :-) Peki listedeki üçlüden hangisi daha çekici bir erkek sence? :-)
Eren'in tarzı daha baskın diğerlerine göre. Ama tabii bu demek olmuyor ki bana çekici geliyor. :D
:D Peki peki anladık, gey değilsin. Kimsede öyle bir algı oluşmaz zaten. Telaşa mahal yok.
Korkmuyorum ya gey olmadığımı iyi biliyorum. :D
Mehmet Aslan
Belli ki Mehmet Aslan favorin, onu bir kenara bırakalım. :-) Listedeki üçlüden hangisi daha çekici bir erkek sence? :-)
Valla Hdp karşıtıyım ama Garo Paylan diyorum
:D HDP karşıtı olabilirsin canım, o ayrı mesele. Politik bir soru değil sonuçta.
Olsun. Ben bir partinin adının terörle anılmasından rahatsızlık duyuyorum yasal bir parti olsa da.. Doğal olarakta hiç bir üyesini sevmiyorum.. Garo yakışıklı olabilir ama sevmiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar