Diğer Annesi öğretmen olan var mı? ibrahim_ibrahim Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlkokulda bazı çocukların anneleri öğretmendi derste hocam mı yoksa anne mi diyorlardı acaba?Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi? Annesi öğretmen olan var mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zomboz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Anne demeleri yasak öğretmenim derler 1 8 Yorumla ibrahim_ibrahim Neden yasak? Yorumla zomboz +1 yıl Ne bilim yasak işte benim arkadaşımın babası vardı öğretmenimiz hocam diyodu hep Yorumla ibrahim_ibrahim +1 yıl Disiplin olarak falan mı yasak yoksa ailesi mi öyle yasaklamış? Yorumla zomboz +1 yıl Bence her ikisi de babam da istemedi müdür de istememiş Yorumla ibrahim_ibrahim +1 yıl Ben evde alay ederdim hocaamm tuzu uzatır mısın falan diye :D Yorumla zomboz +1 yıl Eğlenceli olurdu hem düşünsene baban uyurken sınav kağıtlarını bulabilirsin iyiki annem babam öğretmen değildi parayla satardım soruları 😂😂 Yorumla ibrahim_ibrahim +1 yıl Ama günlük o kadar çocukla ilgilenmekten kendi çocuğuna vakit ayıramazlardı ve öğretmen çocuklarının büyük bir çoğunlu disiplinli yetişiyor bir çok kuzenim öğretmen çocuğu ve robot gibi büyüyorlar Yorumla zomboz +1 yıl Yazık ya zor olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anne demeleri yasak öğretmenim derler
Neden yasak?
Ne bilim yasak işte benim arkadaşımın babası vardı öğretmenimiz hocam diyodu hep
Disiplin olarak falan mı yasak yoksa ailesi mi öyle yasaklamış?
Bence her ikisi de babam da istemedi müdür de istememiş
Ben evde alay ederdim hocaamm tuzu uzatır mısın falan diye :D
Eğlenceli olurdu hem düşünsene baban uyurken sınav kağıtlarını bulabilirsin iyiki annem babam öğretmen değildi parayla satardım soruları 😂😂
Ama günlük o kadar çocukla ilgilenmekten kendi çocuğuna vakit ayıramazlardı ve öğretmen çocuklarının büyük bir çoğunlu disiplinli yetişiyor bir çok kuzenim öğretmen çocuğu ve robot gibi büyüyorlar
Yazık ya zor olur
anne diyemezleer