İnstagram'da salağın birisiyle iki gündür kavga ediyorum, tecavüz paylaşımında başladı kavga. İğrenç insan diyor ki kadınlar bence tecavüzden zevk alıyor da gizliyorlar, biz erkekler tecavüze uğrasak zevk alırız kadınlar da zevk alıyor saklıyor falan diyor, SİNİRLERİM BOZULDU. Ne yapayım şimdi ben? Engellesem içimdeki sinir bitmeyecek. Ne yapayım şimdi ben?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecavüze uğrayıp çığlık çığlığa ölen , hayatta olup da artık kimseye güvenemeyen her an ne olacak korkusu ile yaşayan kızlarımızı ne çabuk unutmuşuz hatta daha da ötesi küçücük bedenlerine sahip olunup yine öldürülen , dünyası kararan çocuklarımızı... onlar da mı zevk almış bir sormak gerek ama malesef ki çoğu artık hayatta bile değiller.. Böyle düşünen kişiler var olmaya devam ettikçe başkasının bedenine sahip olmayı marifet saymaya devam edecekler hatta onlara sahip olup öldürmeyi bile mantıklı kabul edecekler dahası da onlar bundan zevk alıyor diye yaptım diye savunacaklar kendilerini.. ardında kalan anaları babaları duysa bu düşünceleri daha da kahrolurlar..
Allah bildiği gibi yapsın böyle düşünenleri..
Böylelerine aynısını yaşatmak gerek de olmuyor işte.
Dedikleri gibi şikayet et ya da instagram da herkese açık olarak paylaş herkesin görmesi için de bol bol etiket yap , paylaş ki kim olduğu belli olsun eşi , dostu , ilerde onun hayatına girecek insanlar o kişinin nasıl bir zihniyette olduğunu öğrensin de uzak dursunlar o adamdan , umarım hayat ona bir ders verir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ekran görüntüsü falan al. Bir sayfa vr instagramda dolancırıcı ifşa sayfası die oraya paylas rezil olsun. Sonra devlet araya giriyor öyle pis insanları tutuklamak zorunda kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiber Suçlar Daire Baskanligina sikayet et. Konusmanin da bir ekran goruntusunu al ekle. Bu bahsettigin kisi gelecegin sapigı ve soyledikleri buyuk suç
00 Yorumla
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz kacinilmazsa zevk almaya bak diye bir tabir var arkadaş o söze ozenmis
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
+1 yılIsmini ver de linç edelim. Zevk alıyordur belki linç edilmekten de söyleyemiyordur!!!
00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozuk, aşağılık, toplumdan ve çevresinden dışlanmış asalak insanların haz alabileceği bir durum😂😂
10 Yorumla@gorussahibi gerçek mal sensin kendini bir bok sanıp mal gibi yorum yapıyorsun amacının ilgi çekmek olduğu ne kadar belli @TichaLaskaninin yazdığı gibi gerçekten sapkınsın yazık beyin yok ki akillanasin
00 Yorumla- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılOndaki beyni alıp bende sinirleniyorum olmayan beyniyle öyle diyenlere
00 Yorumla Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. İnsan olsa konuşmaya değer. ama karşındaki mahluk resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanici adini ver kanka saldiralim ks halki olarak. Gonderilerine yorumm yapariz..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sapikla tanışmışsın halbuki etrafina baksan ne guzel erkeklerimiz var
00 YorumlaDiceksin ki senin annene tecavüz etseler annen zevk alır mı diye sor ona
00 Yorumla
+1 yılİsmini söylesen o***pu çocuğunun
00 Yorumla
+1 yılsapıklığın zirvesi çak engeli
00 YorumlaKafana göre takıl kanks
00 YorumlaUzak dur engel at piçe polis şikayet et
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Engelle gitsin sapık ruhlu birşey
00 Yorumla
+1 yılscreen shot al paylaşımları.. Cimer e şikayet et
00 Yorumla
+1 yılgit tecavüz et gtt şise sok
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siber sıçlara ver
00 YorumlaŞikayet et o şerefsizi
00 Yorumla- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yıluğraşma bacım değmez
10 Yorumla
+1 yılVer kurtul
00 YorumlaEngelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılengelle madem
00 YorumlaAp tallık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir çok kadında bu fantezi var bence de :D
0133 Yorumla
Soran+1 yılNah var, sen kadın mısın ki benden iyi bileceksin?
- +1 yıl
Şimdi canım senin anneni var say annene hakaret etmiyorum burda senin annen bir kadın ya da akrabalarında ki kadınları var say it onların böyle fantezisi yok siz erkeklerin varsa kendinizi becerin
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska yorumun sataşma amaçlı cahil biri olduğun için diyecek birşey yok sana kendi annene sor sen bu soruyu
- +1 yıl
Senin bir çok kadının böyle fantezisi yazman çok Medeni birşey ama benim yazdığım şey sana hakaret değil empati duygun olması için yzdildi bu anlamicak kadar sapkın düşünceli birinin benim örneğimi anlamaması gayet normal
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska genel adına yorum yapamazsın kendi düşünceni yaz burada her gün bu fantezi yi sevdiğini söyleyen hemcinslerin var görmüyor musun ve sataşmayı bırak kendi düşünceni kendine sakla bana akıl verecek yaşta değilsin
- +1 yıl
Birşeyler yazarken yaş önemli değil akıl önemli senin gibi sapkın birinin çevresinde böyle iğrenç bir konuyu fantezi edinen kadınların olması gayet normal ancak ben ve çevremdede böyle sapkın iğrenç düşünceye sahip kimse yok bunu normalmiş gibi yazman ayrı bir saçmalık normal akla sahip biride böyle birşeyi fantezi edinmez zaten her neyse sana laf yetistirmem cahil ve sapkın dusuncelilere ne anlatılsa boş zaten
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska gülüyorum yazdıklarını okurken cahillik bu işte yaşın küçük olgunlaşınca anlarsın dediklerimi tecavüzü onaylayan biri değilim karşıyım ama bu fantezi yi seven kadınlar var dedim sen nerenden anladın konuyu mal ya :D
Cevap sahibi+1 yılmesaj kutun açık sana mesaj atıp karşılıklı tartışmayı bile değer bulmadım bağnaz düşünceli olduğun için...
- +1 yıl
Bir çok kadın diye yazmışsın canım bu nerdeyse hepsi anlamına geliyor bazı kadınlar yazsaydın birşey demezdim bunun olgunlaşmaya alakası yok sapkın amca sizin gibi iğrenç zihniyete sahip kişilerin toplumda yeri yok hadi yaylan. mal
- +1 yıl
Şimdi sana insan gibi soruyorum tamam mı kendisine tecavüz edilmesini isteyen bir kişinin psikolojisi normal olur mu tabi sizin gibilerin tek derdi fantezi ve sapkınlık pardon haklısın
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen al düşünceni git evclilik oyna daha çok ekmek yemen lazım trbiyesizlik yapma artık üslüp yok sende bir kere
- +1 yıl
Ve galiba bunlar izlediğim pirni
- +1 yıl
p*rno filmlerini etkisi
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen izlemişsin sanırım gerek duymuyorum seks hayatım gayet güzel sen kendini düşün yapamadığın için burada millete sataştığın açıkça görünüyor kendine bir erkek bul ateşini alsın senin :D
- +1 yıl
Mantıklı birşey yazmadığının bunun sapkınlık olduğunu anlayamayacak kadar seviyesiz birinin benim üslubuma laf etmesi ayrı bir ironi igrenckikle ve o becerilmek dışında bir halta yaramayan kadınlarla baş başa bırakıyorum
- +1 yıl
Bu dünyada senin anlayacağın dilde seks dışında yapicak birçok şey var ben o**pu değilim senin yanındakiler gibi, böyle birşey yapma merakım yok p*rno kelimesinin anlamını biliyorum diye izleyeceğim anlamına gelmez sapkın amca benim yapıcağım ve bana fayda katicak birçok şey varken iğrenç düşünceleri hayal etmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska bu konulara neden yorum yapıyorsun o zaman cahil git ders çalış cizgi film izle sen
- +1 yıl
Senin gibi boş beleş yaşayanlari susturmak için ve fark ettim ki konu dışına çıkıp bana sataşmaya başladın sanırım başka birşey daha fark ettim senin beynin başka bir yerinde çalışıyor olduğu, yazık üzüldüm sapkın amca
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska bana attığın iftiralar aslında kendi içinde barındığın düşünceler bunun farkına varacak kişilik çözümlemesi yapabiliyorum o yüzden sus kendi sapkınlığını başkasına kusarak kendini tatmin etmeye çalışma git sen yaşıtlarına sataş onlar yer bu düşüncelerini
- +1 yıl
Bak sapkın amca bugüne kadar böyle fantezisi olanı az önce seenin yazından olduğunu öğrendim sırf bunu bilmiyorum diye bana cahil demen büyük saçmalık böyle boş şeylerle hiç ilgilenmiyorum bende şu an senin , herkesin senin gibi düşündüğünü sandığını anladım yazık böylede karkatersiz birisin üzücü ancak senin gerçekten böyle fantezisi olan igrenclerle takildigin için gerçekten üzüldüm
- +1 yıl
Ayrıca hiçbir kadın ( normal bir psikolojiye sahip) böyle aşağılık bir duyguyu istemez
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska konuyu saptırdın iyice karamter yoksunu cahil benim böyle bir fantezim yok bazı kadınlar bundan zevk alıyor dedim mal mısın sen yürü git ne yapıyorsan uzakta yap terbiyesizlik yapma azımı bozmayacağım emin ol cahil varlık
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sana ne kim ne isterse yaşar buna senmi karar vereceksin kadınlara bile dil uzatmaya başladın mal
- +1 yıl
Böyle bir fanteziyi normal karşılamadığım için mi cahil oluyorum sapin amca kendi seks hayatım güzel yazıp böyle kadınlarla denk geldiğin için savunuyor olmalısın gerçekten acıdım sana sapkın amca BAZİ KADİNLAR DEMEDİN SAPKIN AMCA BİR COK KADİN DEDİN eğer ki bazı kadınlar deseydin şu an sana bir şeyler anlatıyor olmazdim cahil ben değil senin gibi bir iğrençlik savunan kendisini medeni diye tanıtan ama iğrenç kişilere deniyor
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska hadi hadi uza git bahçede oyna hadi
- +1 yıl
Tamam sapkın amca sende pis fantezi dünyanın savunmaya devam et YAZIKKKKK
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin sana kapak bu... benim fantezim değil ama senin olduğu kesin bulursun bir gün belanı böyle bok attığın için emin ol...
Cevap sahibi+1 yılhemcinslerinin paylaşımları bunlardan utan sen
Özel hikayelerniz varmi? ↗- +1 yıl
TEBRİKLER laf soktun ergen mısın yoksa sapkın amcamisin çözemedim neyi anlamıyorsun eğer ki bazı kadınlar yazssan sana bişey demezdim ama sen nerdeyse tüm kadınları dahil ediyorsun bu bir hakaret ben cahil değilim sana iftira atmıyorum bunu savunduğun için laf ediyorum cahillik geri kafaliliktir ve sen bunu anlamiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen kimsin bazı kadınlar ya da çoğu kadınlar dediysem sana mı hesap vericem mal sen git kendi sapkınlıklarınla yüzleş ilk önce
- +1 yıl
Okumayı bilmiyorsun galiba ben yorumların birinde " becerilmek dışında bir halta yaramayan kadınlar yazdim" zaten bunun gibilerden utanıyorum böyle yazan erkeklerden de ve sen bunu normallestiriyirsun böyle rezil kadın ve erkekler var diye bir çok kadın ve birçok erkek demen yanlış bunu soyluyorum
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska yürü git bana ders verecek kişi sen değilsin hadi cahilliğini de alıp uza
- +1 yıl
Benim hakkımda hiçbir şey bilmediğin halde sanki düşünce oluyormuş gibi bana böyle bir şey diyemezsin seviyen soyledigin argolardan açıkça belli oluyor kendi kadın hakkımı savunuyorum buda seni ilgilendirmez
- +1 yıl
Yazık sapkın amca cahil kelimesinin anlamını bilmiyorsun ne üzücü senin gibi birine ders vermek benim asla yapmiycagim bişey
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska :D neyi savunuyorsan savun başkalarına b.. k atarak kendini bir b.. k sanmaya çalışma ego yapacak başka konu bul mesela nasıl terbiyeli saygılı iyi bir kız olurum sana bu lazım
- +1 yıl
Ne saygısızlığimi gördün bana ne yazdiysan sana öyle karşılık verdim burda ego değilde sana nasıl normal insan olunur onu anlatıyoruum senin gibi b*k beyinli birine saygılı duymam ben hala yazdığın b*k yazıyı savunuyorsun ne malsın ya
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska neyse çoluk çocuğa laf anlatılmıyor belli oldu sen haklısın egon yerine gelsin üzülme bari :D
- +1 yıl
Cahilsin ve sapkinsin bari konuşma senin için üzüldüm be cahil amca hadi senin işlerin vardır git o boş şeyleri yap 😊
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska terbiyeli biri olsan seninle tartışırdım tecrübe kazanırdın ama terbiyesiz ve mal olduğun için sana laf anlatamam o yüzden egonu al defol
- +1 yıl
Bir cahil ilan ediyorsun birde ogelo diyorsun senin kadar mal olan birini görmedim şu an seni insan bile yerine koymuyorken tartismam imkansız zaten hadi yaylan AZGIN CAHİL SAPKIN amca
- +1 yıl
Bir cahil ilan ediyorsun birde ogelo diyorsun senin kadar mal olan birini görmedim şu an seni insan bile yerine koymuyorken tartismam imkansız zaten hadi yaylan AZGIN CAHİL SAPKIN amca
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska mutlu olduysan saygısız ve terbiyesizlik yaparak sus artık ok
Cevap sahibi+1 yılyaşımı bilmiyorsun bu arada amca dediğin halde saygısız terbiyesiz olman senin nasıl bir karakter olduğunu gösterir :D
- +1 yıl
Senin gibi pislikler yaşadığı sürece mutlu olmam emin ol susup susmiycagimj ve sana saygı duyup duymiycagimj ben belirlerim sapkın amca
- +1 yıl
45 üstü yazıyor canım ona göre yorumluyorum senin gibi eşyadan bile değersiz varlığa saygı duysam kendime hakaret etmiş olurum
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sana son sözüm emin ol bir gün belanı bulacaksın o gün ben bunu hak ettim dersin mutluyum senin gibileri tanıdıkça iğreniyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska profilinde karakterin belli senin zaten namuslu olsan o fotoyu koymazsın dediğim gibi sapkın düşüncelerin olduğu kesin başkasına b.. k attığından belli
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun ve benim böyle pisliklerle işim olmadığını anlayamadın canım buda benim son sözüm toplum ahlakını yerle bir eden senin gibi adı pislikler kendini bir b*k sanmaya devam edicek ve ben yine igrenicem keşke ahlaksizlarda ceza alsa gebermeni dilerim Sapkın Amca
- +1 yıl
Omzum açık diye benim ahlakımi sorgulayamzsin ahlak düşünceyle alakalı sapkın amca
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sende Çok yaşa diyecem ama yazık çocuksun daha biraz yaşa sapkınlarını ondan sonra Çok yaşa :D
- +1 yıl
Ne namusumu nede ahlakımi sorgulayacak kadar insan değilsin sapkın amca
Cevap sahibi+1 yılg ber dediğim halde sistemdüzeltmiş g ber
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska hadi git biraz başkasın da ego yap yeter çoluk çocukla fazla zaman harcadım bb
- +1 yıl
Benim senin gibi iğrenç fantezilerim olmiycaj önümde bir sürü yıl var ve ben senin gibi beyin özürlülere birşeyler anlatmak zorunda kalicam yazık yazık gerçekten ahlaksızlığn cahilligin azgınlık ve sapkınlığn gelebileceği son noktasin
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska he he hadi uza :D
- +1 yıl
Sapik amca Çok yaşa lütfen 😊
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska amca dediğini sokakta görsen salyaların akar :D hadi sus artık sen yaşama fazla ama
- +1 yıl
Ben senin gibi köpek değilim ki salyalarim aksın sapkın amca
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska ahh ah sen karşımda olucaksın bu lafları konuşacaksın neyse kötü kalpli art niyetli p islik kız uza hadi allahından bul
- +1 yıl
Allah'ın adına azına nasıl alıyorsun hem zina yap hem bunu iyi biseymis gibi savunma çabasına gir bugüne kadar hiçbir erkeğin kölesi olucak kadar hayranlık duymadım duymam sapkın amca belki kasların vardır belki zenginsindir ama akıl önemli zihniyet önemli sapkın amca yaylan
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska iftira atan belasını bulur biliyor musun? sapkın ve zina yaptığımı tecavüzü savunduğumu resmen söylüyorsun ben bunu mu savundum p islik o kadar çirkin bir insansın işte kendi pisliklerini başkasına kusma ve evet allahından bulacağına eminim bir gün işallah bu iftiralarına maruz kalırsın dileğim bu
- +1 yıl
Kendin guzel bir seks hayatım var yazmışsın birde tüm kadınların iğrenç bir fantezisi olduğunu savunuyorsun tecavüzü savunduğunu söylemedim kadınlara iftira atan sensin asil benim bir pisligim yok dusuncemde kendini haklı çıkarmak için lütfen bana iftira atma ben burda haksızlık yaptığın kadınları savunuyorum senin cevrendekiler beni alakadar etmez Allah indan bulması gereken sensin yazık sana sapkın insanlar gibi sende helak ol inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska asıl sakın sensin bunu kabullen saptırıp insanları suçlamaya çaba harcıyorsun ki cahil olduğun için tecavüzle tecavüz fantazisisini bile karıştırdın daha bana ahkam kesip durma git kedini geliştir ilk önce art niyetini de al d efol
- +1 yıl
Tecavüz fabtezisini normalleştirme amacın ne ve tüm kadınların böyle bir fantezisi olduğunu söylemek ne kadar doğru ben sana iftira atmıyorum yazını yanlış yazdigin için insan gibi söylüyorum tüm kadınları değil bazı kadınlar diye yazman için ama sen sanıyorsun ki ben seni sucluyorum amacım seni suçlamak değil bu yazının nerdeyse tüm kadınları kapsayamayacagi
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska kapa çeneni tüm kadınlar demişim hala b.. k atma peşindesin pslik insan
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska tevavüzü onaylayan biri değilim ama senin gibi kötü kalpli ps liklerin başına gelsin isterim iyi insanlardansa sizin gibilerin başına gelsin
- +1 yıl
Ya insan gibi konuşuyorum ne malsın ya harbiden fanteziler senin g*tüne giRsin maL SAPKINSIN BU İFTİRA DEGİL SEN SAPKINSIN
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska allahından bul işallah başına gelir
- +1 yıl
Allah'ın adını küçük yazıcam kadar ciddiyetsiz birisin iğrenç tiksinc şey bir yazıyı düzeltmek bu kadar mı zor düzeltsin böyle yazmazdım ama anlamadığım için daha çok söylüyorum seni Allah'a havale ediyorum yazık cidden
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska işallah başına daha beteri gelsin kalben isterim bunu :D
- +1 yıl
Bende senin için isterim yazık harbiden bu nasıl bir rezillik bin beterini yasa inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska kimin kalbi kötüyse başına daha beteri gelsin işallah
Cevap sahibi+1 yılbihter den beter ol :D :D :D :D
- +1 yıl
Buradaki kişi sen olduğuna göre 😊
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska ben senin gibi birine bırak tecavüz tükürmem bile :D
- +1 yıl
Sen kadınlari bir eşya olarak görüyorsan senin erkekliğin ben tukiriyim sen gibi p*clerle ben yan yana gelmem bir s*ktir git Sapık amca
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska attığın her iftira ve kötülüğün başına gelmesi dileğiyle defol...
- +1 yıl
Asıl sen defol yazdığın iğrenç yorumun bile farkında olamiycak kadar malsın hadi naş
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska evden çık insan içine biraz belki insan nasıl olunur öğrenirsin..
- +1 yıl
Vay sapkın amcamız laf soktu, senin olmayacağını kadar insan içindeyim ama sen insan olmadığın için hiç senin gibilere rastlamadım
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska ya he he mal
- +1 yıl
Bak insan gibi yazıyorum yazdığını yanlış buldum ve eleştirdim konuyu farklı yere çekip hakaret etmeyi bırak bu seni üstün biri yapmıyor benim düşüncem tecavüz fantezisi olanların psikolojisinin bozuk olduğu anladın mı üstüne alınıyorsan beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska üstüme alınmıyorum tabiki ama sen resmen bunu savunduğumu söyledin yaptığın doğru değil işallah anlamışsındır hatanı
- +1 yıl
Hala benim hatalı oldugumumu düşünüyorsunuz bakın ben diyorum ki bir çok kadın tasviri yanlış bazı kadınlar yazsaydiniz eğer yorumunuz beni ilgilendirmez ben yapmadığım hatayı kabullenmiyorum sizin cumlenizin hatalı olduğunu söylüyorum konuyu kapatalım çünkü bir kelime için açıklama yapmaktan sıkıldım
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska bir çok kadın veya bir kadın sana ne bundan sen sevmiyorum onaylamıyorum dersin olur biter insanlara böyle iftira atıp terbiye sınırını aşan küfürler etmen seni haklı yapmaz basit konumuna düşürür sadece
- +1 yıl
Bakın bana mal diyen sizsiniz ben femistim ve böyle tüm kadınlara yaptığınız söylem beni rahatsız ediyor ve bir kadın olarak beni ilgilendiriyor sırf sizden küçüğüm diye siz bana hakaret edemezsiniz lütfen yazmayın artık
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska neyse sende yazma yoruldum sana laf anlatamamaktan valla hadi bb sana
- +1 yıl
Aynen bende yoruldum laf anlatamamaktan bb
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sus sus sus sus
- +1 yıl
Şizofrenmisin by by yazdın by by yazdım cattik ya asıl sen sus
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska hala kabasın hala sus
- +1 yıl
Sen susana kadar susmiycam
- +1 yıl
Bana sus yazıyorsun ama sen kaba olmuyorsun ne güzel ya
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska ya sadece sus dedim kaba mı bunu demem döverim seni bak sus :D
- +1 yıl
Nah döversin bb sus
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska hay senin terbiyene ben nah mış kapa çeneni git bahçede oyna hadi
- +1 yıl
Tamam sus
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen susacaksın
- +1 yıl
Ne anormalsin ya hem döverim yazıyor yine ben kaba oluyorum
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska :D döverim kabalık mı dayak cennetten çıkma bilmiyor musun :D
- +1 yıl
Bak en son ben yazana kadar yazıcam o yüzden yazma
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen inat ettikçe bende yazarım sen yazma bende yazmam :D sabaha kadar gider bu hodri meydan :D
- +1 yıl
Hani çocukla çocuk olmazdin 45 yaşinda olmadigin çok belli
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska çocuksun ama benimle başa çıkmaya kalkma çıkamazsın :D yaşım 45 değil tabiki :D
- +1 yıl
Bak amca bb yazıyorum yazma tamam
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska tamam yazmam bb
- +1 yıl
Bbbbb
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska bye bye
Cevap sahibi+1 yıl@Nestasne heh bir sen eksiktin tam olduk buyur buradan yak :D
- +1 yıl
@TichaLaska boşver yazma yazık psikolojisi bozuk bir sapik daha bı bitmediniz be
Cevap sahibi+1 yıl@Nestasne kaşındığın belli bir bebe daha sizinle laf oyunlarına girmiyorum sıkıldım
- +1 yıl
@Nestasne çok haklısın şu an fark ettim zamanıma yazık daha da yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sus o zaman fark ettiysen :D
- +1 yıl
@TichaLaska böyle bir deliyle nasıl yazıştın bu kadar😂
Cevap sahibi+1 yıl@Nestasne deli değildim buna laf atlatana kadar deli oldum valla :D :D :D
- +1 yıl
Sen bide beni düşün 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen zaten normal değilsin hiç bana b. k atma :D
- +1 yıl
@TichaLaska lan bu deli hala yazıyor gerçekten şoktayım yazma boşver kendi kendine kafa buluyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Nestasne sen akıllıysan salça olma kaşınıp girdin sohbetin içine bas git hadi
- +1 yıl
Bende aptallık niye bu kadar anlatmaya çalıştıysam anlama kıtlığı var muhtemelen 😂
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska gaza geldin bakıyorum bir tane destekçin geldi diye :D
Cevap sahibi+1 yılsiz beraber eğlenin kafa dengini buldun şimdi :D çoluk çocuklar eğlensin
- +1 yıl
Yazdığın yazıyı beğenmeyen kaç kişi var malmisin ya hem yazdığım tonlarca yazıdan sonra akillanmiyirsun engelli
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska sen kimsin beni akıllandıracaksın cahil mal
Cevap sahibi+1 yıl@Nestasne he he :D
Soran+1 yılDiyorsun ki burada bazıları tecavüzden zevk aldığını belirtir bir şekilde paylaşım yapıyor, işte o kişiler kadın hesabında olan erkekler. Hiçbir kadın öyle bir paylaşım yapmaz, özellikle de Türkiye gibi bir ülkede asla. Bu arada yorumlarını şikayet ettim, polisler kapına gelirse şaşırma :) yorumlarını silmeye falan hiç çalışma, ekran görüntüleri de elimde. Artık sana para cezası mı gelir, yoksa hapis cezası mı bilemem. Mahkemede görüşürüz:)
- +1 yıl
Soran+1 yıl@TichaLaska Cezasını kesinlikle alacaktır, ama ne tür bir ceza alır onu bilemeyiz. Artık yüklü miktarda para cezası mı, yoksa hapis cezası mı görelim bakalım :D Ahahah, böyle iğrenç yorumların suç olduğunu unutmuş arkadaşımız. :)
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska küçük beyninle istediğini yap asıl sen hakaret iftira dan ceza alırsın bunu da unutma bekliyorum mahkeme gününü :D
- +1 yıl
@gorüşsahibi ben şikayetçi olmadım , iftiraira atmadım yazdıklarını söyledim hala bunu anlamıyorsun sen kadına hakaretten dolayı soran kisiyle mahkemede görüşebilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@TichaLaska korkacak birşey yapmadım o yüzden sorun yok sen kendi işine bak b.. k atmayı bırak
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası