Dünyaca ünlü arjantinli manken..

Arkadaşlar dünyaca ünlü arjantinli bir mankenin telefon numarasını aldım ciddiyim şu an whatsapptan konuşma penceresidne öyle duruyorum ne yazmam lazım ne demeliyim bilmiyorum çok heycanlıyım yardım pls dünyaca ünlü arjantinli bir mankenle ne konuşur nelerden bahsetmeliyim sıkıcı olmamak içni yardım plsssssssssss :S :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ya inanmıyorsunuz ama ciddiyim cogue kapagı bile oldu bu çocuk o denli yakışıklı biri İstanbul şişlideydi az önce arkadaşımla dolanıyorduk buna çarptık ki tamamen şans eseri enyse işte bu güler yüzle falan özür diledi ingilzice konuşuyoz buraları tabi sonra ben özür dilerim hoş glediniz ülkemize falan dedim baya bir muhabbet geçiti böyle böyle kii siyasesi şeylere falan daldı taksimi falan gezmek siterdim filan dedi bende sana istanbulu gezdirebiliri mdedim nuamrasını verdi cidiyim eycandanölcez
Güncellemeler
+1 yıl
Off hata bendeki buradaki hiç çıkam teklifi biel almamış asosyal tiplere DÜNYACA ÜNLÜ biriyle konuşamyı soruyorum hıh sizin için hayal olabilir tabi ahahah i love gooood mükemmel bir hayatı mvar yaa :D :D :D Belkdie onla evlenip magazin dergileridne boy gösteren süper bir stara biel dönebilriim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıskanın ezikler bye
Dünyaca ünlü arjantinli manken..