Arkadaşlar sizce bir ilişkide zorlu biri olmak herşeye evet dememek, yani kaçan her zaman kovalanır mantığıyla davranmak ne kadar doğru?
Cevabın nedir?
bir kere o "kaçan kovalanır" kuralı her zaman işlemez; herşeyden önce kaçan kişide kovalanmak için bir sebep olacak. önce birkaç güzel yanını gösterip, biraz da sıcak davranıp, ondan sonra yavaş yavaş kaçmaya başlarsan dünyanın öbür ucuna kadar kovalar seni :)
ilişki kısmına gelince de; sürekli herşeye evet dersen bir yerden sonra sıkıcı olursun ve ilgisini daha çok çeken herhangi bir kadınla karşılaştığı an seni bırakır gider. arada bir hiç içinden gelmese de onun kafasını kurcalayacak şeyler yapmalı, ufak tefek arızalar çıkarmalısın. işte o zaman erkeğini gerekirse sonsuza kadar elinde tutarsın :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
erkeklerin taş devri zamanından kalma bir genetik mirastır belki. avcı toplayıcı toplum zamanında avladıkları hayvanların peşinden gitmelerini şimdi av ın niteliği ve niceliği değiştiği için uygulama alanının değişmesinden kaynaklıdır diye düşünmekteyim.
09 Yorumla- +1 yıl
3 kez okudum cümleleri anlayabilmek için o derece :D haklsın
- +1 yıl
Ne şartlarda? :D
- +1 yıl
bu haldesin ama önünde pc var. hmmmmm. :D
- +1 yıl
İşim gücüm yok da yardıma mı gelcem. Uzaya çıkıcam hazırlık yapıyorum şuan :D
- +1 yıl
:D Allah kolaylık versin
yapılması gereken bir durum. Kaçan kovalanır, sen av o avcı olusa (tabi dozunu kaçırırsan senden soğuyabilir), sanırım ilişki uzun vadeli olur. dediğim gibi abartırsan herşeyi berbat edersin. yüz vermezsin pek, ama arada küçük sinyaller verki senden soğumasın
00 Yorumla
+1 yılHiçbirşey düşünmüyorum , sadece zaman kaybı gereksiz ve çocukca stratejik oyunlar diye düşünüyorum .Ne kovalarım ne kaçarım ...
02 Yorumla- +1 yıl
hmm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
32Cevap
aslında bu özelliğin sadece erkeklerde olduğunu düşünürdüm yatak odalarını bile masdalarda meze yaparlardı ama senin davranışında çok kötü ama buna takılma kendine yeni bir sayfa aç bence ne yaşarsan yaşa mutlaka sende kalsın ve kimseden de utanmana gerek yok bence çünkü her insan hata yapabilir haksızmıyım?
önemli olan devamlılığının olmaması01 Yorumla- +1 yıl
ben anlamadım bana neden laf çarpıldı şimdi?
+1 yılKaç kaç nereye kadar, sonunda bir taraf bırakır. Kaçma kovalama başta heyecanlı gelse de ilişki gel gitlerle değil, birlikte uyumlu hareketle ilerler. Ara ara karşıdakini hareketlendirmek için küçük kaçışlar yapsan da başını alıp uzaklara gitmemeli., her zamanda filozof gibi oturup durmamalı, bazen çocuk olup elim sende oynanmalı. Sürekli kaçmak/kovalamak da sıkar, sürekli durmak da. Yeterki birlikte koşun, birlikte durun.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir muhabbet. Onu keşfedememek onu daha fazla tanıma isteğinden dolayı böyle bir şey söyleniyor bence. Tamamen insanın merakıyla alakalı bir durum bence bu. Ben kaçanı kovalamam haddini bildiririm sadece o ona zaten ömür boyu alacağı bir ders anlamına gelir;) Sonuçta onun da diğer insanlar gibi insan olduğunu hatırlatırım olay biter;)
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm iyiymiş. :D
Tabiki her isteğe evet demek te hos degil. Kendini biraz agırdan satmak güzeldir. Tabi isin abartısına kacılmıyorsa. Böyle yapanlara dotu kalkık sıfatı gecikmeden yapıstırılıyor. partnerin herseyi yerinde ve zamanında istiyorsa , kacma taktikeriye itiraz etme vb. yapmacıklık bence.
Suda bir gercek, insan ulasamadıgına yoğun ilgi duyar. Bazı erkekler bu duruma yenikte duser acıkcası00 Yorumla
+1 yılömrünün sonuna kadar kaçabilir misin. Kaçan kovalar mantığıyla süren ilişkiler bitmeye mahkumdur. Sen de karşındakide duygularınıza göre hareket ederseniz işte o zaman gerçekten mutlu olursunuz..
00 YorumlaÇok kaçan değil. Arada kaçan, kaçmış gibi yapan ama kaçmayan
:D32 YorumlaSeven neden kacsın.?
Sevilen neden kovalanmak istesin?
Sevgiyi anlamayanların mantıgı bu22 Yorumla- +1 yıl
al benden de o kadar
ben çok doğru olduğunu düşünmüyorum fazla naz iyi değil kovalayan insan çabuk vazgeçer öyle bir durumda
03 Yorumla- +1 yıl
anladım :)
- +1 yıl
:)
Kesinlikle doğru,burhan felek'te fenerlileri biz kovalıyorduk,onlar kaçıyorlardı,biz koşuyorduk onlar topukluyorlardı harbi doğru denenmiştir onaylanmıştır.
18 Yorumla- +1 yıl
ahh erkekler ah hep futbol hep futbol üzerinden :D
- +1 yıl
sen harbi tribüncü olmalısın? :D
- +1 yıl
evet herkes farklı şeylerden mutlu olur ben tribünü çok önceden seçtim ama kimse içini bilmez en riskli şeydir.Otobüste uyurken 3 kiloluk taş kafanı ezebilir :D Döner bıçağı bacağını kesebilir ama kimse anlayamaz nasıl desem böyle duvara bütün gücünle yumruk atmak istersin ama atamazsın ya başkalarının yanında deli durumuna düşmeyeyim diye GALATASARAY'DA öyle yensede ölü olsa da bazı maçlarda kızamıyorsun o senin sevgilin,canın o besteler,herşeyin pankartlar anlamazsın ki be güzelim bu farklı
- +1 yıl
çok güzel anlattın takdir ettim seni :D yaş kaçtı?
- +1 yıl
6 7 sene olmuş iyiymiş :D
Son derece yanlış. Kovalayan zaman içinde soğuyacaktır.. Oysa ki iki kişi de birbirine karşı yakın davransa kısa süre içinde güzel bir ilişki başlayabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
e kovalayan zaman içinde soğursa bu sefer kovalanan o olmayacak mı bu durumda?
- +1 yıl
her zaman mümkün olmuyor o maalesef :)
Eskiden çok kovalardım. Deli gibi. Sonradan akıllandım ama.
Tuzak kurup bekliyorsun. Gelince düşüyor senin içine, kurtulamıyor :D00 Yorumlabırakalım bence bu kaçan kovalanırmış olaylarını kim hoşlanıyorsa seviyorsa gelip söylesin.Kafa karıştırmaya hiç gerek yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar da gidip söyleyebilir yani
- +1 yıl
anlıyorum :)
Bence yanlış. İnsan içinden geldiği gibi davranmalı. İlişki dediğin taktik üzerine mi kurulur !?
11 Yorumlakacan kovalandıgında ; kovalanan kişi yorulursa ve yakalarsa o ilişki yürümez
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm
gerçekten seviyorsa sürekli kovalar sen kaçtıkcada daha çok üstüne gelir ama sevmiyorsa hiç umursamaz mantık bu ve çok doğru
00 Yorumla
+1 yılDoğruluk payı yok değildir.
Karşı tarafın isteği, elde etme çabasıyla ilgili.
En basit örneği seni sürekli arayan biri aramayı kesse neden diye sorgular ve sen geri arayabilirsin gibi.01 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın :)
+1 yılben bu saçmalığı anlamam. ağır abi veya ağır abla bana göre değil. ben ne kaçarım ve kovalarım
11 Yorumlabunaltici basta kovalamak eglenceli olsa da bikiyor insan kasmaktan
10 Yorumlakaçan her zaman kovalanmaz bir süre sonra insan sıkılır tadında bırakmak gerekir her şeyiii
00 Yorumlaher zaman, her koşulda değil. zamanının ve ölçeğini iyi tutturmak lazım. aksi halde bu sürekli ya da zamansız şekilde yapılırsa hiçbir sonuç alınamayacağı gibi uzaklaşma gibi istenmeyen sonuçlara da neden olabilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu soruyu mustafa topaloplu nasıl cevaplardı ;)))))))))) ahahaha öldüm gülmekden ahayl etmesı bıle güzel
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl cevaplardı? :D
ben ikizle burcuyum. cart curta gelmem. keser atarım..
kendimi yoramam. üzemem. yeni ufuklara açarım yelkenlerimi111 Yorumla- +1 yıl
.net :D
- +1 yıl
İkizler nasıl burçtur bladerim anlatsana bana :))
- +1 yıl
fark ettim :D
- +1 yıl
:D:D
- +1 yıl
Hayırdır yüz mü vermediler açtın yine yelkenleri :D
- +1 yıl
Kim şaşırdı :D
Kaçanı kovalamam saklanırım merak eder geri gelir arar kendi bulur sevinir sarılır öperim gün batımına yürürüz THE END
00 Yorumla
+1 yılDoğru değildir,en azından benim için,kimseyi kovalayamam.O ne öyle?
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ki bence de o ne öyle?
+1 yılkaçan kovalanır ama sen ona balık verme balık tutmayı ögret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok dogru. Erkek akadasimi ben kovalardim biraktim artik o benim pesimde
01 Yorumla- +1 yıl
hmm anladım doğrudur
kaçanı kovalayan yakalarsa kolay birakir çünkü amaç aşk sevgiden çok hirsla elde etmeye döüşür buda elde edilen şeyden sonra heycan kalmamasina yol açar.kaçanlar dikkatli olsun yakalanmasin
00 Yorumla
+1 yılterazi burcuyum en büyük hobim kaçanı kovalamak ve hala yakalayamadım :((
01 Yorumla- +1 yıl
yazık :(:(
Kaçanın arkasından el sallanır ,hafif bir gülümsemeyle :)
00 Yorumlakaçan her zaman haklıdır, belliki peşindekinin yaklaşmasına tahammülü yok, sırf kendini kovalatmak için kimse başkasından kaçmaz ..
02 Yorumla- +1 yıl
hmm anlıyorum
dogru bi düşünce bence köpekler bile kaçanı kovalar :)))
01 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılben kaldıramıyorum böyle şeylerde çabuk sıkılıyorum.benim gibilerde ters tepebilir.
00 Yorumlakaçıyorsa sakın kovalama özgür bırak o sana seviyorsa kesin döner
00 Yorumlakaçıyorsa..bi değişiklik yap kovalama...:))
03 Yorumla- +1 yıl
Kaçan karşıdaki değil benim ;)
- +1 yıl
evet çok haklısın...
+1 yılne alaka savaşma seviş ;)
02 Yorumla- +1 yıl
bu bir teklif mi erdem affetmem ha ;)
+1 yılkimsenin peşinden koşmam, isterse beraber yürürüz.
02 Yorumla- +1 yıl
o koşarsa?
- +1 yıl
kaçmam ki <3 :)
oyuna gerek yok adam gibi sevin uleyn
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :D
+1 yılbi yere kadar öyle evet
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi bir zihniyet için kesinlikle hayır
00 Yorumla
+1 yılaçan ovalanır olsa daha iyidi
01 Yorumla
+1 yılgelmiş geçmiş en doğru sözlerden biri
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmm.peki neye göre doğru
- +1 yıl
kadın erkek ilişkilerinde doğru %90'lık büyük bi pay var
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. run lola run
00 Yorumlaçok doğru:)
014 Yorumla- +1 yıl
neye göre doğru :)
- +1 yıl
Peki kızlar? .D
- +1 yıl
Hmm anladım :)
- +1 yıl
neden utanıyosun ya yazık ona:(
- +1 yıl
e ilk olur ne güzel
- +1 yıl
o zaman boş ver
- +1 yıl
tamam bakayım
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. palavra vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke kovalasalar yolumu kesiyorlar:)
01 Yorumla- +1 yıl
uu o da iyiymiş :)
Yok öyle bi'şe!
00 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. cok dogru bır laf..
00 Yorumlakacani kovalamam
01 Yorumla- +1 yıl
o da güzel
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri