+1 yılBen: Olum napiyon lan
Kavga ettiğim çocuk: Sanane lan Y****(sansür)
Ben: Olum ders bitsin ben sana gostercem.
K. e. ç: Bittin olum
Ara söz: Evet arkadaşlar gel gelelim bu olay 11. sinifta bir cuma günü oldu çıkış zili çaldı herkes çıktı bizle beraber birkaç arkadaş daha vardı birbirimize baktık bana kafa attı refleks olarak bende aynı şekilde kafa attım bizi arkadaşlar ayırıyor napiyonuz beyler derken ben dayanamadım kavga ettiğim çocuğun annesine babasına küfür ettim beni kimse durduramıyor kendimi kaybettim çocuğa tekme atim derken arkadaş onun önüne geçti tekme çocuğun bacağına geldi her neyse tuvalete gittim elimi yüzümü yıkamak için o kavga ettiğim çocuk da oradaydı bakıştık arkadaşlar aramızda bekliyor kavga etmeyelim diye neyse etmedik istiklal marşını okuduk eve gitcez derken çocuk pişman olmuş özür diledi benden bende affettim neden? Affetmek erdemliktir. Yani kardeşim anlayacağın kavganın kazananı, kaybedeni yoktur. Affetmek büyük insanlara yakışır.06 Yorumla- +1 yıl
Bu benim bir tane kavga hikayem panpa :)
Senin soruna gelecek olursak, evet okulun kabadayısından
yedim. Ama şunu belirtmek isterim şifa gibi geldi bana 😎
tüm dert sıkıntılarını o anda unutuyorsun harbiden bak. - +1 yıl
Gerçekten bak çocuk beni dövünce ona karşı gelmeye çalışıyorum 1 dk'lık sıkıntılarimi unutuyorum
- +1 yıl
Oyun oynuyormuş gibi düşün
- +1 yıl
Bilmem 😊😋
En İyi Cevaplar
teke tek kavga ettim ortadaydı bir o vuruyor bir ben. Karşıdakinin burnu kanayınca bütün arkadaşları bana dalmıştı :))
01 Yorumla
Ne kavga ettim ne de dayak yedim 😂😂akıllı olun. azıcık
01 Yorumla
+1 yılYok ama pis dövduğum var ya az daha elimde kalıyordu
1123 Yorumla- +1 yıl
Yok ya lise
- +1 yıl
Hayır yoktu
- +1 yıl
Sanmam😊
- +1 yıl
😂😂tamam
- +1 yıl
Allah allah niye😂
- +1 yıl
Ya dayak yemedim ama güzel dovustugum olmuştur yani vuran oldu illaki ama sonucu pis oldu
- +1 yıl
Niye😂
- +1 yıl
Vardir😂
- +1 yıl
Var ya
- +1 yıl
Ya ismini demedim sanki taniyorsun😂
- +1 yıl
Taniyamazsin da
- +1 yıl
Bul😂
- +1 yıl
Ne lan
- +1 yıl
Niye yazayim ya
- +1 yıl
Manlyy kime diyorsun
- +1 yıl
@Kızılırmak10 aferin ırmak aferin
- +1 yıl
Ne korkacam be kim de korkuyorum valla acimam
- +1 yıl
kız klavyeden bişeyler sallıyo kafasına göre onun ağırlığında ağırlık çalışıyorum üflesem gebericek ayrıca durduk yere birini dövmem yasak prf dövüş yapıyorum böyle bir ton kız arkadaş ve tanıdıklarım var hiçbiri liseli dövmez. klavyeden olmuyo bu işler veya liseli dövmekle olmuyo yani. bilgilensin bazıları ne olduklarını bilsin diye yazdım dengim değil insanları gaza getirme ;)
- +1 yıl
Haha😂çok güldüm hadi yesin de görelim burdan haci ramannıya yol alırsın
- +1 yıl
Yahu bir gidin bildirimle uğraşamam ayrıca bence tekmemi yumrugumu yemeden konuşmayın neyse hadi by
- +1 yıl
Manlyy uğraşma kizim benle işine git sinirliyim valla pis hincimi alirim şaka bitti dozunda kalsın sonra var ya kötü olut
- +1 yıl
Ac len özeli
- +1 yıl
Konusma lan p*c aç özeli
- +1 yıl
fight_41 asıl kendi vermedi teli de adresi de çünkü sülalesine kadar ağlatacagimi anladi😉hadi canım yerler seni s*tir ol😘😂😂😂
- +1 yıl
Manlly ağlama canım si*meye gelecem seni aģlama kaşar😂amk. müptelası korkmadin mi şerrrefsiz erkek misin diye sormaya basladin ayrica adresi teli ver bak nasıl geliyorum seni s*meye orrrrruspu senin gunahina bile soracam ben
- +1 yıl
G*tün yemedi özelde yazmaya orrruspu özelde de siktim seni korkma canim gene siktireceem kaşarlı tost😉😂😂😂
- +1 yıl
Kürt değilim Türküm ayrımcı orruspu gel senin bir o ayrımcı ağzına s*cayim
- +1 yıl
Gel gel tamam şimdi sikecem seni gelince daha cok sikecem orupsu
- +1 yıl
Haha seni sikmekten bana vakit gelmiyor kaşaroglu kaşar
- +1 yıl
Orruspu hem yaziyorsun sik beni diye sonra da kaciyorsun kac bencr de fenaa kıl oldum sana elimde kalirsin orusspu kaşar
- +1 yıl
Teli de adresi de sen vereceksin oprrruspu ben zevkle gelirim verdin de gelmedik mi kaşar
- +1 yıl
Savcıya de ki bu kız selam da şöyle de sana de😉😉😉sülalesini siktigimin oruspusu
- +1 yıl
Duyma laflarla gelme kodumun sürtugu özelden yaz p*ç
- +1 yıl
Icraat sende yok korkup akşam kactin burdan muallebi çocuğu gibi yazmisin kaşaroglu kaşar g*tün yemedi demi bacım
- +1 yıl
kimle konustugunun ve söylediklerinin farkındasın dimi minik orspu seni korkmakdan bahsediyosun ama ben dövüş sporuyla uğraşıyorum erkekler eğitiyo beni prf. dövüş yapıyorum. liselileri dövüp öldürmek bize yasak. hala boş teneke gibi ses çıkarıyosun devam ediceksen telefon yollarsın yollamıyosan da kaybol bir artık.
- +1 yıl
Kodurttugumun sürtüğü özelden yazmaya g*tün yetmeyince burda şov yapma bacım teli verdin de gelmedik bu p*içleme
- +1 yıl
Özel e geç
- +1 yıl
Allah allah o zaman burda işin ne😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben dayak yemem zaten her gün kavga ediyorum ders icabı
021 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDayak yemedim hiç hep attım ama hep erkeklere tabiki dayak dediğim Kızlardan tokat yedim sesimi çıkarmadım 😊
00 Yorumla
+1 yılbir keresinde adam tek başına beni evire çevire dövdü ben dayak yemekten yoruldum adam atmaktan yorulmadı :D
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Burdaki herkes döven taraftadır kesin. 😀
Hic kavga etmedim01 Yorumlakavgada yumruk sayılmaz gün gelir döversin gün gelir dayak yersin
10 YorumlaDiğer konusunda 941 cevap paylaştı. Ben 7 kisiden dayak yedim 9 kisiydiler ikisini indirdim baslarken 7side beni indirdi 😁
00 Yorumla3 kişi ile kavga etmiştim aslında çoçukla TEK’e tek girdik yere yatırdım döverken arkadaşları bana dalmıştı sonrasında sopayı ben yemiştim...
00 YorumlaDiğer konusunda 797 cevap paylaştı. teke tek kavgam olmadı hep kavgaya çağırılan oldum :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kavga ettim bir kere bir TEK’e tekte dayak yedim arkadaşıma bana çapıp kaçan otobüsü bulun demişim suratım tanınmaz haldeydi
02 Yorumla- +1 yıl
Onun bunun çocuğu boksörmüs nerden bileyim
Elbette yemiştir çoğu kişi
01 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kavga bu. Dayak yemek te var atmakta
00 Yorumla
+1 yılKanka kavgacı değilim ben ondan pek işim olmaz
00 Yorumlalisede çok kavga edip dayak yemişliğim var
00 YorumlaÇook dayak yedim attım
02 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ben 😁
02 YorumlaÇok sükür yemedik
00 Yorumla- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
01 Yorumla
+1 yılHiç dayak yemedim
00 Yorumla
+1 yılHiç kavga etmedim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem