Sakal hızlı ve gür çıkması için ne yapılır. Bol bol tıraş olsak sakal çıkar mı ? Özel bir şey sürsek sakal çıkıyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
NOT: Köse değilim.
NOT: Köse değilim.
Yüzünü güzelce yıkadıktan sonra buzları teninde biraz gezdir sonra sarmısakları ortadan ikiye kesip yüzünü tahriş edicek kadar bastırıp kan akar gibi kızarana kadar sür bunu birkaç kez yaptığında sakallar siyah olarak çıkacaktır :3
Ailen gur sakala sahipse merak etme cikmaya baslar.2 sene icinde sertlesir tahminen. Ama yok kremmis yok jiletmis yok sarimsakmis kullanma. Simdi cildin hassat kalici skintilara sebep olursun guzel yuzun zarar gorur dostum. Makbul olan kendi seyrinde cikmasi.
Babam,abim amca ve dayılarım sakalları gürdür. Bıyıklarıda öyle. Babam ve abim tıraş olduktan bir gün sonra sakalları yine çıkıyor ve gür ve düz çıkıyor. O halde sıkıntı etmiyim zaten merakımdan sormuştum kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkürler.
Cevap
11Cevap
Vallahi şöyle birşey diyim sakal cıkması için hiç birşey yapmadım 13 yaşında sakallarım baya bir vardı 14 yaşında jiletle traş olmaya başladım sen düşün genetikden gelen birşey heralde ama şunuda bilirim jilet ile traş olmak sakalı kalınlaştırır sık gözükür o zamanda
Sakal zamanla çıkar onun dışında babyfacesin zaten sakal bırakmasan da olur ve yakışır. Takma bu kadar.
(Maksimum Gizlilik)
Ya çıksın çıkmasın sonra da çıkarsa da olurda hani 18 oldum merakımdan soruyorum çıkıyorda gür değil yani.
Sakın elleme bırak zamanla bıkcan zaten traş olmaktan saşma sapan yerlere jlet de vurma bence maymun adama dönersin ;)
Her sakal muhabbetinin altında muhakkak olacak sizden. Olmazsa ters gider o muhabbet :D
gerek yok böyle yapmaya ilaclarda falan alma zarar verirsin..vucudunu kendi haline bırak .
Birader ne etcen sakalı yüzün güzel zaten sakala ihtiyacın yok böyle daha çok yakışır :)
Ya çıksın çıkmasın sonra da çıkarsa da olurda hani 18 oldum merakımdan soruyorum çıkıyorda gür değil yani.
Sakal dert kardeşim 3 günde bir kesmekten ölüyom :D
sakal ıyıdır
zamanla cıkıcak zaten bısey yapmana gerek yok
Eose sakal serumu al
Tavsiye için teşekkürler. Ama ailem gür sakallıdır bende öyle olurum heralde. Şimdilik o ilaçları kullanıp cildime zarar vermek istemiyorum.
yaşından dolayıdır o zaman ileride çıkar
Evet jilet kıl köklerini kalınlaştırır.
sakal serumu kkullanılır
Jiletlersen hızlı çıkar
jiletle traş ol kalın çıkar
acele etme ilerde bıkacaksın zaten
sakalı neyapcan ya allahm.
Sakal ne yapılır sence ?
sarımsak kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?