Kaynana belası?

selam arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1 yasında oğlum var eşimle severek evlendik ama tam bir ana kuzusu cıktı annesiyle aralarındaki mıcmıclık beni deli ediyor
10 dk lık mesafede otururuz oglu olmadan evde kapımı çalmaz hamileliğimde cok zor geçirenlerdendim bir kere kapımı calıpta bir tas çorba yapmışlığı yok kendi grip olur bana bişe demez iyim der oğluna ölüyom bitiyom yemek yapamıyorum acım der karnım burnumda yemek yapıp götürdüğümü bilirim suana kadar bütün kavgalarımız annesi yüzünden oldu benim haklı olduğumu bildiği halde hep bana özür dilettirdi aman annesi üzülmesin aman annesi kırılmasın o büyük biz küçüğüz kaynanam doğum yaptığımda bile beni yalnız bıraktı hıckıra hıçkıra ağladım yine annesini ben aradım gönlünü aldım

neyse cok uzattım asıl konu arkadaşlar yeni doğum yaptığımda arada gidip gelirdi bir aksam tlf herzaman ceketin cebinde falan bırakır askıda olur ben mutfaktayken tlf çaldı sesi kısık ama titreşimi duyuyorum ışığını görüyorum yine cebinde bırakmış diye düşünüp seslendim duymadı alıp vercektim ki bir baktım eski tuşlu bir tlf ve kayıtlı olmayan bir numara sasırdım bıraktım odaya gittim kaynanamın tlf masada duruyo kafamda tilkiler dolanmaya başladı gittim numara baktım sonra kendi tlfnuma kaydedip watsptan baktım tilkiler kafamda dolanmakta haklıymış nişanlıyken cok iyiydi benle dışarı yemeğe falan cıktıgımızda hep bir adamla karşılaşırdık ilk karşılaşmada bana eski komsum diye tanıttı sonra cok kez karşılaştık ama konuşmadılar ben tanıdım adamı gördüğüm yüzleri kolay unutmam biz nerde yemek yesek adam orda bir kac kez hesabımızda ödedi hatta ilk ödediğinde kaynanam uyardı eşime söylemiyeyim diye numarada o adama ait
şimdi siz olsanız ne düşürnürsünüz beim içim mi fesat buarada suanki kayınpederim kaynanam 3 evliği en son yine onun yüzünden kavga ettik eşimle bir ay konuşmadık kafayı yicem eşim için sustum hep alttan aldım 1 senedir ağzıma kadar geliyor susuyorum daha anlatmadığım cok sey var da siz olsanız napardınız
Kaynana belası?