Ümmü sübyan cini ve aşık cin hakkinda bilginiz var mi?

İyi geceler arkadaşlar. Bir ablamin seni de soralim mi demesi uzerine bir hocaya beni annemi ve babami da sorduk 3 4gun oncesinde. Bakim sonucu ucumuz de musallatli ciktik. Ucunuzde de musallat var dedi. Bana yasadigim olaylari anlatmam sonucunda sende ümmü sübyan var dedi. Sana kendi yardimcilarindan birini göndermiş o sana aşik ve o seni dünyadan soyutluyor dedi agır vakasin bulundugunuz sehirden buraya gelmeniz gerekiyor dedi. Daha önce de hocalara ailemin götürmesi sonucu gitmiş biri olarak cok etkilendim. Bu hocaya netten sorduk bizden resim istedi attik nasil inandin da attin derseniz ablama cok guveniyordum o benim derdime deva buldu bir yaziyi yakmami dumanini icime cekmemi soyledi demesi uzerine ben sifa buldum demesi uzerine inandim. Caresizlikten. Sürekli uyku hali var yorgunluk var unutkanlik var. Ve dunde yine ümmü sübyani araştirirken başka bir hocanin sayfasini buldum bakim yaptirmayin resim isteyenlere inanmayin size cin musallat eder yazisini okuduktan sonra bin pişman oldum. Sizin bir bilginiz var mi?
Ümmü sübyan cini ve aşık cin hakkinda bilginiz var mi?