ii geceler :))
Gece gece bu saatte canım soğan halkası çekti ya, sizde de oluyor mu arada böyle?
ii geceler :))
ben soğandan nefret eden bir insan olaraktan, şu anda benimde canım çekti. evet, soğan halkasının farklı bir havası var. çok severim.
sizde mi oluyor derken; evet, oluyor. mesela şu anda canım şu yol kenarlarında satılan köftelerden istedi. tadı farklı, kokusu bir başka oluyor.
Yenilen her soğan halkasının göbeğe eklenen bir halka olduğu akla getirilir.Üstüne spora yazılıp,ortaya dökülen bir dünya para ve yarım saat koşupta komik kalori değerleri verildiği hatırlanır.Ağlayarak,aç halde yatılıp,uyunur.
aglattın beni de yaa:'(((
sen boyle deyınce sımdı sarımsaklı ekmek ıstedı canım pızza pızzada cok guzel yapıyorlarrrr :)
Benim canım Nugget çekiyor. :( link
Cevap
19Cevap
Sırrı; Kullanılmış yağ 1 2 kilo patates kızarttığın Fritöz veya tencerede yap bakalım ne güzel oluyo :D
bekleyecen başka çare yok..
ya da evdeki ile idare etcen..
ateş seni çağırıyor burger king diyorum ya benim de canımı çektirdin kaldırsınlar bu soruyu burdan ya gece gece
yok yaaa, içerde zeytinyağlı,kuş üzümlü yaprak sarması var, iki tane yesem mi acaba... sigara altı
çok acaiyip bir insansın. sana biri aşıkmış ilan vardı gördün mü geçen de :D
gece oturup da acıkmadığım bir zaman hatırlamıyorum :)
benim de neler çekiyo canım..burda asöylesem...lmaz..cık söylemicem:DDDDDDDDDD
benimde canım neler çekiyor bir bilsen ,mangal bile yakabilirim ,bide deniz kenarı olucak offf yaaaa
psikolojimi bozuyorsun:((
valla can çekiyor benimde canım lahmacun çekti aslında açık yer ama üşeniyorum :)
elma yedim geldim şimdi:( lütfen bi daha gece gece böyle şeyler çekmesin canın:(
balık ekmek yerken kalamar halkasıda süper gidiyor ya :D:D soğan halkası da güzeldir ama
Yeme ya bu saatte kaç kalori o ..
pizzaaaaaaaaaaa :( aşerdim resmen bugünden beri
hüüüü hala isitiyorum :(
kilo vermeliyim gece gece yapma bana bunu :(
sabaha kadar çalışan McD rest.ler var.
Burgerking den sparis verebilirsiniz.. :p
Tamam sakin ol diyorum kendime, yaz geliyo! :D
dur deme öyle şeyler:(
Sogan halkası güzeldir bence
aşeriyonmu yoksa kiz :)
Benim canım bi şey istemiyor:(
@syrena neden canım bi şey istemiyor?:( ezik miyim lan ben?:((
ekmekle idare ediver.
benim sürekli çekiyor zaten ondan
Bi kokoreç değil
hem de nasıl çekti sayende:D
soğandan nefret ediyorum sarmısakta aynen.
bn burgerking delisiyim sogan hlkası sevmem
Şuan tok olduğum içün. ^^
Midemde spagetti var <3
ranch iştiyorum
Gece yemek saglıksız ama cok yerım ben :(
çok yağlı ama :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar