Herkese +1. Eşim beni çok kızdırdı. Kocama vereceğim en büyük ceza nedir?

4 yıldır evliyim. Bekar olup (hatta sevgilisi bile olmadığı halde) başka kadınlara bakmayan erkekleri hep takdir ettim. Ama evli olup, üstelik çocuğu olduğu halde başka kadınlara bakan erkeklerden tiksindim. Maalesef benim kocamda böyle. İsterdim ki beni gözleriyle bile aldatmasın. Ben yanında yokken bile bana sadık olsun. Ama bazen görüyorum ki televizyondaki kadınları yiyecek gibi bakıyor. Bazen internetten o kadınları araştırıyor. Bana iyi davranıyor. Öpüyor, sarılıyor. Ama ben ondan tiksiniyorum. Kocam pasif, yakışıklı olmayan bir adam. Dışarıdaki kadınların onu isteyeceğini sanmam. O yüzden beni aldatmaz. İşte ben bu sebebten dolayı kocamın canını yakmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Canım yanıyor. Kıskanıyorum. Ben ona sadığım. Oda bana sadık olsun istiyorum. Seviyorum ne yapayım kıskanıyorum işte. İntikam derken tabi ki aldatmak değil. Ben burdan takip isteği gönderenlerin isteğini kabul etmiyorum. Galiba kadınlar ve erkekler farklı. Kadınlar daha sadik sanırım. Ben paranoya yapmıyorum. Alıcı gözüyle bakıyor kadınlara. Hani bir an gafletine gelse ve hemen kafasını çevirse buna kızmam.
Herkese +1. Eşim beni çok kızdırdı. Kocama vereceğim en büyük ceza nedir?