9 senedir evliyim cocuklarim var bu güne kadar el kaldirmadi bile bugün yumruk yedim o da cok şaşırdı kendine cok özür diledi ama ben ona büyük bi ceza vermek istiyorum. bi fikriniz var mı? Boşanmayı çok düşündüm hatta çok istiyorum fakat çocuklarım çok küçük yapamam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelli ki o an kendini kontrol edemedi “yanlışlıkla” oldu baksana şimdiye kadar yapmayan şimdi niye yapsın ki... sadece 1 şey oldu diye o da hatayla üstelik çok pişman bence sadece 1 olaydan dolayı boşanmak saçma. Bir sürü aile var nelere katlanıyor sadece 1 şey oldu ve üstelik özür de diledi çok yanlışlıkla olmuş adam aldatmamış seni sırf bundan boşanılmaz ama adamın başka kötü yanı varsa ve sana ağır geliyorsa bilemem.
08 Yorumla
Soran+1 yılbekli baska bir gun yine kendini kontrol edemeyecek yine yapacak belki en kötüsünü bebim derdim onun bir daha böyle bir seye cesaret edemeyecegi bir ders vermek
- +1 yıl
Kocanla ciddi ciddi bu konuyu konuş gerçekte ne hissettiğini açıkla. Kocan anlayışlı biri mi? Öylese anlar. Bunu bir daha yapmaması gerektiğini açıkla. Bu konuşmanın sonunda “evet devam etmeliyiz bu evliliğe” diyene kadar kafanda onunla konuş yani sen gerçekten ikna ol kendinden emin ol. Kocam seni seviyor mu? Bence anlar diye ümit ediyorum seni ama biraz psikopat bir karakteri varsa bilemem...
- +1 yıl
Ama konanın arkadında plan yapıp uygulamanın doğru olacağını düşünmüyorum ve zaten etkili olacağını da düşünmüyorum güzelce konuşun bakalım ne olacak
Soran+1 yılçok anlayışlı hic yakistiramadkm ona onu birak beklemiyodum bile zaten o yüzden hala şoktayım konuşmayı deneyeceğim vok teşekkür ederim
- +1 yıl
O zmn İnsh’Allah onunla konuştuktan sonra ikna olursun özründen bir de İnsh’Allah bunun tekrarı olmaz canım. Rica ederim
Soran+1 yılamin inşaallah
Soran+1 yılşimdi gördüm bunu arkasindan iş çevirmek değilde yanlış bir hareket yapmamak icin fikir alıyorum sadece inan cok sey gecti aklimdan az da olsa burda sakinlesmeye basladim
- +1 yıl
İş çevirme ama çok istiyorsan şimdilik yapma önce onunla bir konuş anlaşırsanız bence sıkıntı yok ve yapma derim bir plan ama anlaşamadıysanız da bilemiyorum ki... ama anlayışlıymış bence sıkıntı çıkmaz.. bana kalsa yinede bir plan yapma derim
En İyi Cevaplar
şaka mı bu? aranızda ne geçti de bunu yaptı? bence gerçekten otur konuş bu senin trip atarak geçiştirebileceğin ceza vereceğin konu olduğunu düşünmüyorum cezanı verirsin bu sefer bu insanın sana 2. yumruğu atmayacağını nerden bileceksin? böyle şeyler ne olursa olsun asla anlayışla karşılanmamalı ya bugün bunu yapanlar yarın boşanmak istediğinde öldürüp çöplere atıyorlar lütfen konuşun ve sana bunu gerçekten açıklasın bu özürle geçiştirebilecek bir şey değil çevremde de haberlerde de çok gördük bir tokatla başlayıp ölümle biten haberleri o kadınlardan biri olmanı asla istemem
00 Yorumla
Eşini en iyi sen tanırsın.. Burdaki insanlar ne derse desin en doğru kararı da sen verirsin. O nedenle bir yorumda bulunamam. Sadece şiddetin asla bir bahanesi olamayacağını ve tekrarının olma riski varsa bunun gerekirse boşanma dahi olsa bir şekilde önlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok teşekkür ederim 🙏
+1 yılÇok sinirli anına denk gelmiştir erkeklerin ne yapacağı belli olmaz demek ki çok sinirlendirdin ki 9 yıl sonra ilk defa vurdu yani özür de dilemiş şiddete karşıyım bir kere vurdu diye ayrılmayı düşünüyorsan senden hayır gelmez zaten
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun...
Hisleriniz, düşünceleriniz ve duygularınız konusunda haklısınız.
Boşanmak çocuklar varken öyle kolay bir karar olmuyor, hak veriyorum. Bunun çerçevesinde, ekstra olarak bir şey yapmayın. Sadece bu saatten sonra daha soğuk, daha mesafeli, daha katı bir profil sergileyebilirsiniz. Zaten bu çerçevede tekrarını gerçekleştirme cüretini gösterirse o zaman bu evlilikten ciddi manada şüphe etmeye başlayabilirsiniz.
Tekrarının gerçekleşmemesi temennisiyle.13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çocuğu olmayanlar ya da arkasında güvendiği birileri olanlar rahat rahat bosan diyebiliyolar. peki biraz uzak kalsam ailenin yanina tatile gitsem yanlız bıraksam ise yarar mı
- +1 yıl
Bence gitmeyin.
En büyük dersi varlığınızla verirsiniz.
Bir insana en büyük kötülüğü varlığınızda yokluğunuzu hissettirerek yaşatırsınız.
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim 🙏
Çok sinirli morali bozuk anına denk gelmiştir , şiddete meyilli biri değil demekki sonuçta 9 yıl birlikte yaşamışsınız ilk defa olmuş. Ve vurduktan sonra oda şaşırmış kendine , gözleri kararmış yani o an ne yaptığını bilmemiş. Ceza vermene gerek yok , az bişey süründür yeterli. Ama tepkili mesafeli olacaksın diye arayı iyice açma
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle boş boş trip atmiyorum ama soğuduğumu incindigimi ister istemez belli ediyorum bu yeterli olur mu yani
Soran+1 yılçabasını görüyorum gönlümü almaya çalışıyo fakat bunu tekrar yasamaktan korkuyorum dayaktan degil o hayal kırıklığından çünkü o güne kadar sesini bi yükseltmedi bana. bende istiyorum ki gercekten bir daha böyle bisi yaparsa beni kaybedicegini anlasin
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Tartışma konusu ne için olduğunu bilmiyoruz, ama yumruk atması çok yanlış, normal bir şey değil ama bu konu yumruk atma noktasına geldi ise baya büyük bir şey,
Belki de çok pişman oldu, bir daha vuracağı da vurmayacağı da belli değil, hadi olan oldu, ayrılmak için darp raporu gerekecek.
Şahsi tavsiyem fikir olsun diye söylüyorum
Eve gelince otur çayını demle içerken konuş bence ikincisi olursa işin ayrılmaya gideceği hakkında, ama tartışma çıkarmadan konuşun,10 YorumlaAile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Tokat da degil? Yumruk?
Iyi K. O. olmamissin, hala yazabiliyorsun.
Yumruk ne la? Ucan tekme atsaydi?
Hani tokati, sinirle kendini kaybetti cumlesinde, yanlis da olsa, oturtabiliyorum da, yumruk ne la?
Hemsire filmi vardi. Spandex giymis bir hemsireli, kanli bir afisi vardi hatta. O filmi izle. Cok guzel ornekler var orda. Birini uygula.00 Yorumla
+1 yılKardeşim kim ne derse desin eğer bi erkek eşine el kaldıracak cesareti bulup eyleme geçtiyse o sevgi bitmiştir ben ne yakınlarimı taniyorum 30 yıllık evliler 1 kere tokat atmamıs adam ama işte o gercek sevgi
40 YorumlaÇocukların için asıl öyle birisine katlanma bir defa yapan her zaman yapar hem sana hem çocuklarına.
23 Yorumla
Soran+1 yılbazen mümkün olmuyo boşanmak ona kesinlikle bunu göstermedim yani ne yaparsam yapayım ailemin benim arkamda olduğunu gosterdim ama durum öyle degil maalesef
Soran+1 yılyok maalesef cocuklarimda küçük calisamam yardimci olabilecek birileri olsa yine olur ama yok
+1 yılceza olarak yatakta yalnız bırak
yumruk fazla olmuş biraz tokat falan olsa hadi neysede ama sen onu kızdıracak bişey yaptın mı? durduk yere vurmaz insan eşine.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Yani sorununuzu gectim 25 yasnda nasi 9 yilik bi evlilik o ayri hakli demiyorum kesinlikle ama neden yumruk atti hadi tokat icin elini kaldirir geri indirir falan yumruk neya
00 Yorumlaboş ver durma üstünde...
bir anlık olmuş... her insan hata yapabilir...
düzenini bozma... boşanınca daha mı iyisi denk gelecek...
yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var...00 YorumlaVay ayi, tokat belki diyelim, yumruk nedir sigir, erkek kardesin falan olsa adamakilli dovdurseydin hayvani. 1-2 hafta uzak dur, eger devam ederse ver savciliga
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzre inanma seven kimse el kaldırmaz. Normal de tokatla başlar fakat seninki level atlayıp yumruk ile başlamış.
10 Yorumla
+1 yılyaş kaç ki 9 senedir evlisin
intikam alınca için soğuyacak mı sence01 Yorumla
Soran+1 yıliçimin soğuması için degil burda kalmayı kabul ettiysem içimin soğuması için bisi yapamm sadece birdaha böyle bir seye cesaret etmemesi icin ders vermek istiyorum
Bir daha yapmaması için baya bir korkutman gerek onu. Kadına kalkan eli kendince güç sanan her erkekğe lanet ediyorum.
00 YorumlaBir kere vurduysa sana bunun devamı gelir malesefki bu hep böyle oluyor. Boşanma imkanın varsa boşan derim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılbi kere vurduysa artık devamı kesinlikle gelecektir, bunları bildiğin halde göze alıyosan sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hata etmiş ama onu bu raddeye getiren bi neden var mı
06 Yorumla
Soran+1 yıluzun süredir çalışmıyo ben destek oldukca umrunda bile degil onun bunun icin tartismadim bile arkadasi yüzünden kavga ettik agir konustum biraz olan oldu ama hic bisey el kaldirmasina sebep olamaz
- +1 yıl
Erkeğe ağır konuşma. Çünkü o zaman aklı gidiyor naptığını bilmiyor
Soran+1 yılbu bile sebep olamaz
- +1 yıl
Ne konuştuğuna bağlı. Kesinlikle savunmuyorum ama
Soran+1 yılkendinle celisiyosun Şu an savunmuyorum diyipne konustuguna bagli demek 🤔
- +1 yıl
Bak dayak atması çok yanlış. Ama sen adamın en çok delireceği cümleleri bile bile bastıra bastıra söylersen sinir krizi geçirir naptığını bilemez diyorum
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. gerisi gelecektir..
bunu göze alarak affetmeyi düşün..10 Yorumladayak yemenin sebebi neydi . sebepsiz yere döğmemiştir seni herhalde
00 Yorumla
+1 yılDokuz yıl vurmayan koca şimdi neden vurdu sebeb nedir
00 Yorumla
+1 yılOtur ciddi bir şekilde konuş kaçıncı yüzyıldayız biz dayak neyin nesi
00 Yorumla
+1 yılBi de düşünüyo musun anında darp raporu alarak bi avukat tutup donuna kadar alarak boşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılDarp raporu al onada göster tekrar yapmaya cesaret edemesin
01 Yorumla- +1 yıl
Evet en mantıklısı bu herhalde
+1 yılBekara boşanmak kolaydır.
Pozitif olmaya çalış00 Yorumlayatakları ayır en büyük ceza o olur hatta birazda değişik gecelikler al kudursun iyicene.
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi bir intikamcı daha var. Bir şans ver falan desem ben intikamcı olduğum için samimiyetsiz olacak. Sertliğini kadınlığını konuştur ki bir daha sana el kaldırmasın. Susup oturursan eşine cesaret doğar.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demiş olursan ol yumruk atması doğru değil. Seni erkek mi sandı ne? Kolay affeden biri olma.
Yazık yapma çocuklara yazık her ailede tartışma olur elbette ama dayağa karşıyım 9 sene az bir yıl değil Bir anda silip atma
00 Yorumlavalla aşko en iyisini sen bilirsin ama bana göre küçük bir şiddet bile olsa boşanırım bana daha babam bile el kaldırmamış başka bir adam asla kaldıramaz. birsürü boşanmış kadın var ve çocuklarınıda gayet iyi büyütüyorlar
00 YorumlaBoşanmayı neden düşündün? Hadi her zaman olsa neyse kendide yaptığına şasırmış özür dilemiş. Soğuk davran sadece yaptığının sende nasıl bir etki yarattığını anlasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılben basindan beri uyarmistim böyle bisey olursa beni kaybedecegini söylemiştim ona
Soran+1 yılevet onu cok seviyodum o ana kadar beni hayal kırıklığına uğrattı
Soran+1 yıl@Mkklsnlp acaba neden anlamak istemiyolar. bir kere olmuş sonuçta diye diye kadinlari bastirdilar zaten
+1 yılCanım bende evliyim 6 yıllık bir defa şiddet olursa devamı geliyor inşallah olmaz ama ben zamanında tam tavrımı koymadım sen koy ama belki işe yarrr Allah yardımcımız olsun😔
03 Yorumla
Soran+1 yılamin cümlemizin insallah. neler yapabilirim soğuk davraniyorum ama ben daha büyük ceza vermek istiyorum
- +1 yıl
Bir daha olursa hiç acımam çeker babamın evine giderim diye korkutan bilirsin gene de sen bilirsin her insan farklıdır nasıl tepki verir bilemiyorum
Soran+1 yılanladım teşekkürler
+1 yılBir vuran diğer gün 3 vurur diyim bunun bahanesi yok
50 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun ne kadar sinirlenmiş de olsa vurması bı haklılık sebebi değil
Tabiki şunu yap bunu yap diyemem ama erkekler için en büyük ceza ihtiyaçlarını karsilama11 Yorumla- +1 yıl
Sende çok gaddarsın ya
+1 yılSebebi nedir?
Şiddetin haklı bahanesi olmaz deme...
Kadir Şeker'i bile savundu bu forumdakiler. Yani şiddete sebep aramak ne yazık ki çok yaygın.
Katili bile savunuyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTavır yap, sana kendini affettirsin büyük hediyeler ile
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayı sen de çok istiyorsun madem biraz bekle hareketlerini gözlemle ona göre boşan. Şiddetin hiçbir şekilde sebebi ve bahanesi olamaz
10 Yorumla
+1 yılAffedersen tekrarlar. Bilgin olsun. Sonra çocukların da mutsuz büyüyecek. Ve babasız büyümesinden çok daha kötü bu.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olduğum insan bana el kaldıracak var ya o saniye biter benim için
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşında olamazsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılAffetme kolay kolay anlasın yoksa yine yaoar
00 Yorumla Boşa onu hiç bekleme..
00 Yorumla
+1 yılKonuşma bence uzunca bir süre
00 Yorumlasakın kendinle ve çocuklarınla sınama adamı
00 Yorumla
+1 yılAyaklarının altına al
00 Yorumla
+1 yılBide yumruk.. Evden uzaklaşabilirsin bi süre.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu an o ona hediye olur
- +1 yıl
Hediye mi? Bence tam tersi. İstediğinde gidebileceğini hissettirirsin
Soran+1 yılpardon ya ben yanlış okumuşum onu uzaklaştır dedin sandim. evet aklimda ailemin yanina gitmek var biraz ceksem kendimi nasil olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum yinede
Koynuna girme bir süre
00 Yorumla
+1 yılBir süre uzakdur ondan. Ama ben olsam boşanırdım
20 Yorumla
+1 yılSen ona kötü biséymi dedin veya yaptin
08 Yorumla
Soran+1 yılben biraz agir konustum ama hic bisey buna sebep olamaz onu en basindan uyarmıştım
- +1 yıl
Severekmi evlndn
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ne yapmayı dusynuyon
Soran+1 yılona bi sekilde beni kaybetmekten korkması için bisiler yapmak istiyorum
- +1 yıl
Yaz bana sana bi taktik vrcm
Soran+1 yılyazamiyorum ki
- +1 yıl
Yazamiyonmu
+1 yılAcaba bilmediğin bir sıkıntısı mi var?
015 Yorumla
Soran+1 yıluzun zamandir iş bulamiyo ben destek olmaya çalışıyorum ama görmüyo bile beni yavaş yavaş sogudu herseyden
- +1 yıl
Çalışmıyor yani?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bişey kullanıyor olabilir mi?
Soran+1 yılyok hep evde zaten
- +1 yıl
Sebebi her ne olursa olsun şiddet uygulamayamazsin bir kadına hele eşine ona vereceğin ceza ondan uzak durmak olur. Yine de merak ettim sebebi neymiş böyle davranmasına
Soran+1 yılbende o da anlam veremiyo yaptigina anlık oldu diyo demekki bundan sonrada hep anlık olucak
- +1 yıl
Psikoloji si bozulmuş baya seninde psikolojini bozmana izin verme. İş aranmıyor mu? Girsin düzelir belki
Soran+1 yılariyo ama bulamiyo girse bile 2 gün sonra kapaniyo falan
- +1 yıl
Nasıl geçiniyor sunuz çocuklariniz da var?
Soran+1 yılkira aliyoruz yeterli geliyo ama o kendine yediremiyo calismiyo diye
- +1 yıl
Yaşadığınız yerde iş imkanı yoksa şehir değiştirin
Soran+1 yılama burada ev bizim çok bi giderimiz yok ama baska bi sehirde daha kötü olu ak
- +1 yıl
İnşallah bulur hayatınız eskiye döner ve bu kötü olay tekrarlanmaz bir daha
Soran+1 yılamin insallah cok teşekkür ederim
Vayy akkk beden vurdu ki onu kızdırdın mı
11 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla
+1 yılSiddetin bahanesi olmaz.
00 YorumlaGellll yaklaşşşş😂😂
00 YorumlaNiçin attığına bağlı
02 Yorumla
+1 yılakşam başın ağrısın
00 YorumlaVay şerefsiz 🤬🤬🤬
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAz konusarak
01 Yorumla- +1 yıl
Skter lan şeref siz. Biraz karakterin olsa böyle yazmazsın
+1 yılSebep neydi
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumlabosanarak
01 Yorumla
+1 yılNeden yumruk attıki?
00 Yorumla
+1 yılKafasını duvara vur
00 Yorumla- Devamını Gör (1)