havalar birden bozup yağmura fırtınaya dönünce yeni bir mont aldım. mont aldığımdan beri bir damla yağmur yağmadı. hevesimi almak için geceleri kapıyı pencereyi açıp montla televizyon seyrediyom, balkonda montla oturuyorum.
Kendini güçsüz, zayıf hissediyorsun. Ve montla kendini güvenli hissediyorsun. Çünkü güven bağlamaya ihtiyacın var. Hem resme bakarsak, mont da öyle büyük olmalı ki... küçücük birşey seni idare etmez. (Şaka deyip, geçmeyin insanın bilinçaltında ütettiği şeyler mesaj veriyor 🙄)
Gerçekte montla oturup, montla yatmadığını biliyorum. Bilinçaltında böyle birşey var gibi dedim. Yoksa insan neden durduk yere böyle birşey üretsin 😄😂 konu mont değil. Senin seçtiğin kelimeler, anlatım şekil ve verdiğin enerji 😂
mont küçük. belki de kendi acizliğimi ifade etmek için küçük aldım. belki de pipimin küçüklüğü yüzündendir. geceleri kimsenin görmeyeceği yerlerde giyiyor olma sebebim de bundan kimseye bahsedemiyor olmamdandır. yağmur yağsın da giyeyim diye düşünme sebebim de bir şey olsun insanlar onunla ilgilenirken bende dikkat çekmeden insan içine çıkabileyim daha az dikkat çekerim diyedir. oo süpermiş psikoloji ya
Montun bir suçu yok. Ayrıca her insan hayatının her döneminde güven arar. Güven istemek de acizlik değil. Ayrıca çok iyi hatırlıyorum, bir ara Gregor Samsa ‘ya dönüşsem mi diyordun 😄😂
dönüşüm ile ilgili bir soru sormuştum, böceğe dönüşüyordum o da kısır gününe denk geliyordu. evde kadınlar terlikle kovalıyordu falan :) güven tabi ki isterim ama monttan buralara geldiysek montta bunda kendi üzerine düşen sorumluluğu almalı, ne demek suçu yok
Bilmiyorum. Ben şahsen günlük rutine, monotonluğa alıştım. Sıkılmadın mı? diye sorsalar... yoo diyorum.. farklı ne olabilirdi ki? Sanırım kabullenmekle daha rahatım.
Heves bence... herkesin parayi harcadigi veya kiydigi seyler farkli. Oyle diyim. Ama 400 tl verli kendim icin hic kiyafet ya da ayakkabi - cizme almadim bugune kadar.
Estağfurullah lik bir sey degildi. Gercekten kendimi hic şımartmadim. Ne bir genc kizken ne de evlendikten sonra... Çocuklarını simartan anne babalara hep hayran olmuşumdur..😟😟
sen yine giyersin ben geçen bahar kışlıklar ucuzladı diye mont almıştım 300 liraya yazın sigarayı bıraktım 12 kilo aldım monta sığamıyorum hiç giymedim
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçen sene diz üstü çizme tarzı bir bot aldım. 400 küsür para vermişim, ama bir defa bile giyemedim. Zaten osfisten eve bir hayat yaşıyorum. Olan parama oldu.
Bu akşam evde giyip hevesimi almayı düşünüyorum şu an. Hem fantazi neyim olur belki
Markete giderken ceketin içine giydiklerine biraz dikkat etmeye başlasam iyi olacak. Kötü örnek oluyorsun erkeksi, namuslu erkeklerimizi yoldan çıkartma
bakkal hakkında fikir sahibi olmam için gözlem yapmak ve beynimi kullanmak yetiyor. herkese tavsiye ederim fikir sahibi olmak için illa bir şey yaşamanız gerekmez azcık kafayı kullanın :)
bende hepsini kısa zamanda kullandım sadece 1 aylık kafam kaldı :/ kahveyle pek aram yok ama mor paketteki nescafe mocha mı ne halt ise onu seviyom, olmazsa 2 si bir arada tavsiye ederim
Bu yaştan sonra evlenecek adam bulamayınca bulduğum ilk şarapcıyı aldım ben. Ne anlar o kahveden çaydan allasen? Ömründe köpek öldürenden başka bişey görmemiş ki sj
Kimle uyuyorsunuz diye bir soruya "aşkla" yazmış. Bende ona misilleme olsun diye şarabından övmeye çalıştım ama pek olmadı sanki he? Görecek şimdi bunu trip yapıp banyodan kıllarını temizlemeden çıkacak. İşe bak ya
Ahahah bunu söyleyen üçüncü kişisin! Şu an hala karikatür okuyan birilerinin olmasına mı sevineyim yoksa gıpta edilesi sandığım evliliğimin karükatür tadında olmasına mı üzüleyim bilemedim.
evliliğin bir şeyin tadındaysa sevinmelisin neticede bir tadı var :) diğer 2 kişi de bu işi biliyomuş. burada evliliğini tarif ederken ki halin evliliğin kendisinde de varsa sırtınız yere gelmez kız. bizde bizimkiler dizisindeki sabri bey ile eşi gibiyiz :)
Böyle değişik kekremsi birşeye benziyor evlilik. Mercimek köftesi gibi her daim masada ama olmasa aklına gelmeyecek yokluğunu farketmeyeceğin değişik bir tat. Bak benim felsefemi bile geliştirdi sj
Sabri bey şu hanımla sizli bizli efendimli konuşan abi değil miydi? Sizi öpebilir miyim efendim filan mı diyorsunuz. Ahah ya da şey bak müsadeniz olursa halvetinize talibim
sanki birinden birine ceza olarak evlenmişler gibi :) inan hala felsefe yapabiliyor ve dalgasını geçecek kadar rahatsan bu konuda evliliğin gayet güzel demektir. ayrıca eniştenin dün girip botlarla ilgili gerçeği paylaşması bile gözümde ilişkinizi arşa çıkardı. ünlü evliliği gibi oldu gözümde ilişkiniz. moralim bozuldu sizin yüzünüzden :/ yıkıcam l. n yuvanızı :)
"Zaten yeni kavuştuk dostum" diyor benim herif aman elleme yaralıyız modunda arabeske bağladı şu an sj
Bizimki artık birbirinin ne bok olduğunu bilmenin rahatlığı, ama bunu her anlamda en uç noktalarda düşün. Hayat kısa diyoruz ama aslında çok uzun, öyle mıy mıy ömür geçmez. Biraz aksiyon renk lazım :)) yengeye selamlar en kısa zamanda oturmaya da bekleriz
emekli şair falan galiba enişte. ne güzel sürekli aforizma gibi izah ediyor durumu. iyi adam kapmışsın ben söliyim sana. gelemeyiz biz ben hanıma söylemedim burayı :) enişteye selamlar
En İyi Cevaplar