1. Koç (21 Mart - 19 Nisan ): Koç burcu rekabeti ve mücadeleyi sever. Spor, liderlik, yeni projeler ve kişisel başarı Koç’un tutkulu olduğu alanlardır. Ayrıca özgürlüklerine de derin bir tutkuyla bağlıdırlar.
2. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu, konfor, lüks ve maddi güvenceye tutkuyla bağlıdır. Güzel yemekler, sanat, doğa ve fiziksel hazlar Boğa’nın ilgisini çeker. Sahip olduklarını koruma konusunda da tutkuludurlar.
3. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): İkizler bilgiye, öğrenmeye ve iletişime tutkuyla bağlıdır. Sosyal etkileşimler, yeni fikirler ve değişiklikler onları heyecanlandırır. Ayrıca çeşitlilik ve yenilik onların tutkularını ateşler.
4. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burcu aileye, ev ortamına ve duygusal güvenliğe tutkuyla bağlıdır. Sevdiklerini koruma, onlara şefkat gösterme ve duygusal bağlar kurma konularında yoğun bir tutku hissederler.
5. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslan burcu, dikkat çekmeye, yaratıcı ifade biçimlerine ve takdir edilmeye tutkuyla bağlıdır. Sahne, sanat, kendini göstermek ve liderlik pozisyonları onların tutkularını ortaya çıkarır.
6. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Başak burcu, düzen, mükemmellik ve hizmete tutkuyla bağlıdır. Detaylara dikkat etmek, işleri iyileştirmek ve başkalarına yardım etmek konusunda derin bir bağlılıkları vardır.
7. Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Terazi burcu, denge, güzellik ve uyum arayışına tutkuyla bağlıdır. Estetik, sanat, sosyal adalet ve ilişkiler onların en büyük tutku kaynaklarıdır.
8. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Akrep burcu gizem, güç ve dönüşüme tutkuyla bağlıdır. Derin duygusal bağlar kurmak, sırları çözmek ve hayatın gizemlerini keşfetmek onların ilgi alanlarıdır. Aynı zamanda cinsellik ve güç de tutkularının önemli bir parçasıdır.
9. Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Yay burcu, özgürlüğe, maceraya ve keşfe tutkuyla bağlıdır. Seyahat etmek, yeni kültürler keşfetmek, öğrenmek ve felsefi konulara dalmak onları derinlemesine motive eder.
10. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Oğlak burcu başarıya, statüye ve uzun vadeli hedeflere tutkuyla bağlıdır. Disiplin, sorumluluk ve kariyerlerine yönelik büyük bir bağlılık hissederler.
11. Kova (20 Ocak - 18 Şubat ): Kova burcu yenilik, teknoloji ve sosyal değişime tutkuyla bağlıdır. Toplum için faydalı projeler üretmek, özgürlük ve bireysellik onların önemli tutkuları arasındadır.
12. Balık (19 Şubat - 20 Mart ): Balık burcu hayal gücü, yaratıcılık ve maneviyata tutkuyla bağlıdır. Sanat, müzik, şiir ve ruhsal deneyimler onların dünyasında büyük bir yere sahiptir. Aynı zamanda başkalarına yardım etme konusunda da derin bir tutku hissederler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer