Ve de bu
Çevirebilir misiniz?
Ve de bu
Çok uzak, forumlarda bulabildiğim herşeyi denedim ve hiçbir şey işe yaramadı, f. e:
PC'mi yeniden başlat
-Oyunu yeniden yüklemek
Yönetici olarak lansmanı ZLOrigin
C: \ program files \ Electronic Arts C: \ program dosyaları \ The Sims 4, C: \ program dosyaları \ Origin Oyunları ve Belgelerim
Windows Defender'ı etkinleştirme
Windows Güvenlik Duvarı üzerinden ZClient, ZLOrigin ve The Sims 4
Tüm Anti-Virüs yazılımlarımı yükleme
-Seçen eski kökeni kayıt dosyalarını silme (Bilgisayarımda Origin vardı ama ay önce kaldırdım)
Oyunun güncellenmesi
Windows 7 Professional (32
I had the same problem and this method worked for me, so try to move your sims 4 folder from documents to your desktop, run the game so it will create a new sims 4 folder and see what happen. I hope that it will also work for you
Peki bu? Çeviriden yapmıyorsunuz, değil mi? Çünkü anlamıyorum:D
çalıştı, bu yüzden sims 4 klasörünü masaüstünüzden masaüstüne taşımaya çalışın, oyunu çalıştırın ve yeni bir sims 4 klasörü oluşturacak ve ne olduğunu görün. Umarım senin için de çalışır. herşeyi denedim ve hiçbir şey işe yaramadı, f. e:
PC'mi yeniden başlat
-Oyunu yeniden yüklemek
C: \ program files \ Electronic Arts C: \ program dosyaları \ The Sims 4, C: \ program dosyaları \ Origin Oyunları ve Belgelerim
-Seçen eski kökeni kayıt dosyalarını silme (Bilgisayarımda Origin vardı ama ay önce kaldırdım)
Oyunun güncellenmesi
Windows 7 Professional (32
Ewt ama bu çeviri sağlam bununla yabancı bir kadınla konusuyodum bir sıkıntı olmuyordu
😊.
herşeyi denedim fakat forumlarda bile çözüm bulamadım.
örnek olarak;
bilgisayarı yeniden başlat
oyunu tekrar kur
ZLOrigin'i yönetici olarak çalıştır
SİMS4 ü C:\program files\Electronic Arts to C:\program files\The Sims 4'den C:\program files\Origin Games, and My Documents lokasyonuna taşı
Windows Defender ı etkisiz hale getir
Güvenlik duvarında ZClient, ZLOrigin, and The Sims 4 e izin ver
Anti-Virus programlarını kaldır
Originin registry kayıtlarını sil
Oyunu güncelle
Winows 7 Pro (32-Bit) Kullanıyorum
I had the same problem and this method worked for me, so try to move your sims 4 folder from documents to your desktop, run the game so it will create a new sims 4 folder and see what happen. I hope that it will also work for you
Bunu da çevirebilirmisiniz?
Aynı sorunu bende yaşadım fakat aşağıdaki yöntem işe yaradı.
sims4 klasörünü belgelerimden masa üstüne taşımayı dene taşımadan sonra oyunu çalıştır. çalıştıktan sonra kedine yeni bir sims4 klasörü yaratacak ve işe yarayacak mı bak bakalım. umarım senin sorununda bu şekilde çözülür.
Allah razı olsun ya
Uzun çeviri. Kim ugrasicak bu kadar uzun şeyle
Cevap
1Cevap
google çeviriyi denesene
yoo gayet anlaşılır çeviriyor ikinci güncelleştirmende çeviri şu şekilde çıkıyo
Aynı problemi yaşadım ve bu yöntem benim için çalıştı, bu yüzden sims 4 klasörünü masaüstünüzden masaüstüne taşımaya çalışın, oyunu çalıştırın ve yeni bir sims 4 klasörü oluşturacak ve ne olduğunu görün. Umarım senin için de çalışır.
sorunda da bu şekilde çeviri anlayabilirsin bence...
VSo far, I've tried everything I could find on the forums and nothing has worked, f. e:
-Rebooting my PC
-Reinstalling the game
-Launching ZLOrigin as an Admin
-Moving The Sims 4 from C:\program files\Electronic Arts to C:\program files\The Sims 4, C:\program files\Origin Games, and My Documents
-Disabling Windows Defender
-Allowing ZClient, ZLOrigin, and The Sims 4 through Windows Firewall
-Uninstalling all of my Anti-Virus software
-Deleting old Origin Registry files (I had Origin on my computer, but I uninstalled it months ago)
-Updating the game
I use a Windows 7 Professional
Uzakta, forumlarda bulabildiğim herşeyi denedim ve hiçbir şey işe yaramadı, f. e:
PC'mi yeniden başlat
-Oyunu yeniden yüklemek
Oyunun güncellenmesi
Windows 7 Professional kullanıyorum
sims 4 klösürü masaüstünüzden masaüstünüzde taşıyın diyor, ne anlamalıyım buradan? anlamıyorum işte.
https://tr.k2rx.com/fix-sims-4-wont-open
burayı incele
teşekkür ederim
rica ederim halletin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar