Kızlar, Komşumun oğlunu ayakkabılarımı yalar iken yakaladım?

Bundan 1 hafta önce kapıyı açtığımda benden 3 yaş küçük komşumun oğlunu ayakkabımın topuğu ağzında yakaladım. Yani ayakkabılarımı yalıyordu bundan öncede zaten sürekli ayakkabılarımı sabah temiz bulduğum için şüphelenmiştim ve kapıda çıkan bir sese aniden çıkınca onu bu vaziyette yakaladım. Hemen ayakkabıları atıp kaçtı tabiki. Daha sonra face den kimseye söylememem konusunda yalvardı her istediğimi yapacağını ayakkabılarımı çok beğendiğini sürekli topuklu ayakkabılar giymem çizme giymem onun çok hoşuna gittiğini söyledi. Daha öncede defalarca bunu yaptığını doğruladı. İşin açığı ona kızamadım kızmadımda çünkü sevdiğim değer verdiğim bir insan iyi aile çocuğu kısaca. Ama garip geldi bana daha önce böyle şeyler okumuştum ilk defa başıma geldi. Neden böyle bir şey yapma gereği duyduğu konusunda daha detaylı bilgisi olan varmı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bundan ne zevk alıyor öğrendim kendi ağzından ayaklara ilgi duyduğunu filen söyledi dolayısı ile görünümü çekici olan topuklu ve siyah deri çizme gibi şeylere karşı kendini koyamıyormuş bana çok yalvarıyor bunun iznini istiyor sonuçta ayakkabı cansız bir nesne bilemiyorum sürekli temizlemek istiyormuş Yeni konuştuk. Siz olsanız ayakkabınızı birinin sürekli yalamasına izin verirmiydiniz.
Kızlar, Komşumun oğlunu ayakkabılarımı yalar iken yakaladım?