Ben aşırı derecede bıktım. Satanistliğe özenenlerin IQ'sü, tek hanelidir. Bunu da buraya yazıyorum.
Ayrıca iyi sabahlar hepinize.
Ayrıca iyi sabahlar hepinize.
Bazı ergenler satanizmi kedi kesmekten ibaret sayıyor. a a satanizm iki kola ayrılır. lavenyan satanizm ve turistik satanizm. lavenyan satanizm gerçekte semboliktir ve şiddete başvurmaz amaşeytan kötülüğü sembolize ettiği için onu yüceltir. teistik satanizm ise herzaman olmasa şetaba tapınma ve şiddete başvurma gibi ritüelleri içerir. Gani her nekadar sevilmese ve nefret edilsede içinde felsefik bir temele dayandığı ve çok eski çağlara dayandığı bir gerçektir.
Arkadaşlar tekrar yazicam yukarısı iptal. Satanizm iki kola ayrılır. Teistik satanizm ve lavenyan satanizm. Lavenyan satanizm şiddete baş vurmaz ama şeytan kötülüğü sembolize ettiği için onu yüceltir ve çeşitli ritüeller ile ona sembolik olara tapınır fakat şiddete yönelmez. teistik satanizm ise şeytanın varlığına inanır ve genelde şiddet içeren ayinler ile ona tapınır. ülkemizde ise bu yeni nesil ergen yandaşı ise satanizmi kedi kesmek ve pentagram dinlemekten ibaret sayar.
Ayyyynen öyle!
Özellikle "Teistik Satanizm" dediğin şeyi bildiğim için sinirleniyorum bu hiçbir şeyden haberi olmayan sal*k ergenlere. İstiyorlarsa tavuk dönere tapsınlar, yine bir şey demeyeceğim yani.
satanizmin ne demek olduğunu bilip satanist olmayanlar var birde
Onlar adamdır :ddd
Ergen oldukları içindir takma kafana
Cevap
14Cevap
Kardeş ne oldu tam yazsana, el yordamıyla yorum yapıyor herkes.
Satanizme özenen apt*llar çıktı bir de. Ne olduğunu bilmeden "devilim ben ağbii" falan diye geziyorlar. Hepsini dayak manyağı edesim geliyor.
Satanist olan özentiler diyecektin sanırım. Hiç biri doğru düzgün satanist değil göremiyorum
Bir de iyi bir b*kmuş gibi özeniyorlar yav ajsgsjdn
Zaten "satanizm" denen şeyin ne olduğunu bildiğim için "IQ yoksunları" diyorum. Bordo ruj sürüp tırnak uzatınca satanist olunmuyor.
Gerçekten satanist olanlarla da derdim olabilir. Xdddd
Özentiler daha kötü tabi, evet.
Hayır, tam aksi. Satanistler normal dini ritüeller yapmıyorlar, Hristiyanlık veya bir başka dindeki gibi. Onlardan tiksinmek için yeterli bir sebep bence.
Satanizm Müslümanlık gibi ritüelleri olan ciddi bir inanış ahir zaman deccaline taparlar tanrının yarattığı düzeni sevmedikleri için şeytanla daha iyi anlaşırlar
Kişilikleri tam oturmamış, anlamsız şeylere bürünenler herzamna can sıkıcıdır.
ergenler diyor sanırsın kendi 25 yaşında
"Ergen" derken ne demek istediğimi anlamıyorsan ben ne yapayım abicim?
Hayırdır kim bu satanizme özenenler
Yeni nesil ergen tayfa.
Onlar neye inandığını bilmiyor ki. Emocu hepsi
Aklının ermiş olabileceğini düşündüğüm insanlar bile aşırı zekasız çıkıyor bazen. Bu da evrenin bir sırrı herhalde.
Okumuyor kimse. araştırmıyor. karnı evde, beyni dışarda doyuyor. Birilerine meze oluyorlar
Aynen.
Kuul görüneyim, "ben en iyiyim" falan...
Benim teyze kızları var iki tane. Giyimleri bir görsen. Bana para verseler yine giymem. bir mesaj yazarlar bir hafta ne yazdığını çözmek için uğraşırım
Kusmuk gibi şeyler bunlar ajvskz
Bir dizi repliği vardı da demeyim neyse 😂😂
Çok sinir bozucular ya. Böyle yaş sopayla dalasım geliyor
Haklısın.
Ona bakarsan benim yaşım da genç. "Ağbi ben farqlym yha. s" falan tribine girmicem, değilim zaten. Yine de çok sıkıldım insanların bu hareketlerinden.
Ağbi dese daha ne. Resmen ünlü harflere karşı alerjileri var. Nbr klgtmk miii? Diye bişey yazsa ne bu 😂😂
Harbi bu ney ahsgsjdhd
Sormak lazım ben çözemedim 😂😂 o ne diyince dalga geçiyorlar benle 😂
Öğğ gözüm kanadı xd
Quzi yhaaaa diye bir cümle başlıyor hemen 😂
"Aşkısı" favorimdir ajsgsjsvsksh
Haha o çok masum 😂 bide sevgilim değil ki bheee qhankha 😂😂😂
Ajdhdkdn kankam o
Evt qhanqha yeap 😂 😂
Berqejannn
İsimler bomba zaten. Berkecan isme bak insan kızmaya çekiniyor 😂
Berkecan Dede falan.
Hıı bide o var. Bilinç altından mesaj veriyor aslında çizgi filmler. Asıl tehlike onlar
İzlemeyi 11 yaşımda bıraktım...
Hala izlerim. Özellikle izlerim. Ben izlemem lazım ki bir çocuk izlemeli mi karar vermem lazım. ya da çocuk ne izliyor bilmem lazım. Satanizm 25. kare tekniği kullanılarak yerleştiriliyor çizgi filmlere
Hee, o muhabbetten haberim var.
Zaten olay orda bitiyor. İçinde satanizm veya ateizm e karşı sempati oluşuyor
İkisine de sempatim yok. Etkilenmemişim o kadar
Ama tek mesele o değil ki. Bu sitede bile o tekniğin kullanıldığını düşünüyorum
Nerede
Site gövdesinde. Yani nereye girersen gir beyin algılıyor onu
Ay inş yoktur öyle bir şey. ss
%95 var eminim var.
Hayırlısı
Haha öyle öyle 😀
Sen satanistsen ben Lucifer ım
Sen Lucifer'san ben İsmail Türüt'üm.
Üzdün
Sen ismail türütsen ben izzet altınmeşeyim
@biradetmehmet ahhahahahahah şakkk şakkk şakkkırdamaaa takkk takk takkırdama
Gençler bilemez onun kıymetini
Gencleri kandırmak için yapmadıkları yok
Bırak satanizme özensinler
Bence bunu bütün dinler için yazmalıydın.
saçmalık, insanlığını kaybetmişlerdir
Noldu
"Satanizm" denen pisliğin, ne olduğunu bilmeyerek sırf kuul olmak için "Satanistim ağbiii" falan diye gezen mallardan bahsediyorum.
Oho oylelerinden cok
O da bir fikir
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar