Enerjisel Telkin Ve Farklı Boyuttaki Varlıklar İle İletişim Kurmak Hakkında?

İnsanların en çok merak ettiği ve bir kesimin en çok eleştirdiği konulardan birine değinmek istiyorum. Herkes uzmanı ya da meraklısı olduğu konuda yazıyor nasılsa. Kaba tabiri ile cin olarak bilinen varlıklar gerek korku hikayeleri gerek sinema filmleri sebebi ile olduğundan farklı anlatılıyor ve bu anlatılanlar bahse konu alemin kurallarıymış zannediliyor. Bilgisi olan, olmayan, bilgisi varmış gibi davranan herkes bu konu hakkında bir şeyler söylüyor. Her konunun uzmanı olan insanımız, bu konuyu da boş geçmiyor. Doğru bilinen bazı yanlışları kendimce açıklamak isterim. Bunların doğruluğu benim kanaatim üzeredir, hiçbir şeye kesin demem ben.

1- Cin olarak adlandırdığınız varlıklar tek bir kavim değildir. İnsan, hayvan, melek formları dışındaki aktif türlerin toplamıdır. Matematikteki X gibidir.

2- Bu varlıklara ''bedensiz varlık'' dendiğini işitmişsinizdir. Bir bakıma doğrudur. Elektrik enerjisi gibidirler. Vardır ama kendisini değil, tesirini görürsün. Hayal olarak adlandırabilirsiniz. Düşünceye tesir ederler. Korku, heyecan ya da vesvese sonucu yanlış düşüncelere sevk ederler.

3- Musallat denilen olay varlığın bedensel saldırısı değil, zihinde yarattığı etkidir. Kişi darbe yediğini hisseder, sesler duyar. Bunlar tamamen kafasının içinde gerçekleşen hadiselerdir. Beyin üzerine etkilidirler.

4- Büyü dediğiniz şey bu varlıkların tesirinden başka bir şey değildir. Yapılan ritüeller bu varlıkları davet etmek içindir. Yoksa hazırlanan karışımların tek başına özelliği yoktur. Bu sebeple internette gördüğünüz tariflerin bazısı gerçek olsa bile, onlarla iletişimi olmayan kişiler tarafından uygulanırsa da bir anlam ifade etmez.

5- Bu varlıklarla iletişim için ''doğuştan gelen'' bazı özellikler olması gerekir. Sonradan zorlayarak pek mümkün değildir. Elektrik örneği vermiştim ya, en azından alt yapı olması gerekir. Eğer sizde varlıklarla bir bağ ya da bağlantı yoksa, ritüel ile çağırsanız dahi onlarla temas kuramazsınız. Soydan geçer muhabbetleri genellikle yalandır
Güncellemeler
+1 yıl
6- En önemli madde bu. Muska- vefk gibi işleri yapan kağıtçı tipler çoğu kez sembolizm kullanır. Bunların tek başına bir manası yoktur. Tek düze bir formları yoktur. Her harf ya da sembol bir varlığı şifreler. O varlıkla iletişiminiz yoksa ansiklopedi de yazsanız işe yaramaz. Aslında vefk ve muska denilen şeyler de bir tür davetten ötesi değildir.
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların ne düşündüğünü merak ettiğim için.
Enerjisel Telkin Ve Farklı Boyuttaki Varlıklar İle İletişim Kurmak Hakkında?