ne kadar ovsam da 7/24 krem sürsem de düzelmiyor. Denize de gitmedim bu yıl cildim bembeyaz ama kötü bir şekilde soyuluyor. Örnek foto koyacağım ama benim durum daha vahim. İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Lütfen çözüm söyleyin. Örnektir Örnektir ve vücudum genel olarak böyle
Derim soyuluyor iğrenç bir şekilde deri döküntülerim var. Nasıl tüm deriyi soyabilirim ya da peeling ile gider mi bu soyuklar?
Yaşadığın yerde sağlık ocağı veya ilçe sağlık binası varsa ücretsiz ya da 3 tl karşılığı bütün tanıların yapılır , tedavi için gerekli ilaçları almak için kaymakamlıktan alacağın kağıt ile parasını devlet öder. Evli isen eşinin sgk sı varsa seni de kapsar Bekarsan babanın sgk sı varsa evlenene kadar seni kapsar İKisi de yok ama öğrenci isen okulun medikososyal hastanesi seni kapsar Bunlar yoksa , ilçe kaymakamlığından alacağın bir kağıtla her devlet hastanesinde tedavi yaptırabilirsin.
Canın yanar ama cok iyi olur sonra deri degiştirmek bende sırf yanmak için tatile gidecektim hazırlıgı yaptım iş cıktı gidemedim havada soğudu ama cok hoş oluyor soyması yara kopartması baya zevkli
Evet kendi kendine oldu. Fotoğraflar örnek benim ki benzer. Her iki üst bacakta durum bu ne giysem çıkardığım zaman pul pul deri döküntüsü dolu. Kollarım böyle ve ne kadar ovsam da deri kalkmıyor dökülmüyor
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Derim soyuluyor iğrenç bir şekilde deri döküntülerim var. Nasıl tüm deriyi soyabilirim ya da peeling ile gider mi bu soyuklar?
En İyi Cevaplar