Omuz kasları
Kol kasları
Göğüs kasları
Karın kasları
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

erkeklerde kol ve gögüs kası güzel aba abartı olmayan
Göğüs kasları. :-)

Kol kasları. :-)

Cevap
7Cevap
adam iyiymiş biz kepenk kapatalım.
Neresindeki kaslar sence bence yaraı😃
Ben en çok göğüs kaslarını beğeniyorum ama adam tepeden tırnağa kadar taş gibi, tam bir şehvet bombası. :D
Ama yaşlanmiş baya be
Yuzunu begenmiyorum ben ama bunun
Hala bakışları çok seksi ama yüzü son yıllarda çekiciliğini önemli ölçüde yitirdi. Bu listede de dikkat dersen 1 ve 3 numaralı fotoğraflarda daha hoş duruyor yüzü. :-)
tam anlayamadık hangi kastı o 😂😂😂😂
@Ensonyüreklerölür Anlamamis olamazsin, bu imkansiz. Adamin aletinden bahsettigi cok acik. Haksiz da sayilmaz aslinda,2 numarali fotografa bakmaya doyamiyorum. : D
@meltemfırtına hmmmm cidden anlamamistim zaten 😌 ben kol kaslarını inceledim iyi antreman yapmis o yarai yazmis ya bende latince bir kas ismi sandim onu 😂😂😂😂 megerse bizm şeyden bahsediyomuş😂😂😂
@Ensonyüreklerölür 😂😂😂 yaaa hic anlamadiydin dimi
inanmıyolar ya 😊 ne bilim erkek gözuyle bakinca öyle çokta bir bariz bisey yokki , normal bir şişlik sadece
bu eşcinsel değilmiydi
Bilmem hiç öyle bir iddiaya denk gelmedim, pek ihtimal vermiyorum doğrusu. Hem eşcinsel olsa bile fark etmiyor, neticede eşcinselliği çekici olduğu gerçeğini değiştirmez. :-)
Tabi karizma
Önündeki kasımı heyecan verici kzlar
Her yeri çok seksi
Belli değlmi:)
Sanırım 2. fotoğraftaki müthiş detaya bir gönderme var burada. :-)
Sn cok fesatsın:)) onu kastetmedm belli olarak o resimdekı detay vasr evet müthiş mi orasınjda bilmem. Karın kasları genelde iyi
Bence karın
Ohaa yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar